Lapo Elkann vs Triade

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Kogo popierasz?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 14:32

16% to nie jest wiele.
I tu raczej przemawia gorycz do naszej Triady za to, że przez ich zachowanie jesteśmy teraz w Serie B.
Z resztą... kiedyś była ankieta na onecie czy interii i kilkanaście procent dziewczyn/kobiet na pytanie czy uprawia seks odpowiedziało "Nie wiem" więc wyniki internetowych ankiet zawsze trzeba brać z przymrużeniem oka :)

Dirty mind
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 15:17

Venomik pisze:.
Z resztą... kiedyś była ankieta na onecie czy interii i kilkanaście procent dziewczyn/kobiet na pytanie czy uprawia seks odpowiedziało "Nie wiem":)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Moim zdaniem 16% na Lapo to jednak wiele biorąc pod uwagę jaką jest osobą. Co nie zmienia faktu, iż przewaga jest ogromna :D

EDIT: To jak Medi - będzie jakaś petycja czy nie :P :?:

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 15:25

wojti-s pisze:
EDIT: To jak Medi - będzie jakaś petycja czy nie :P :?:
Raczej nie, gdyż wszystko się już wyjaśniło zanim zdążyliśmy coś zadziałać. :smile:
Po prostu ludzie tak sie wkurzyli tą wypowiedzią Germaniego, że zawalili mailami skrzynki wszystkich portali sportowych :lol:
Już na drugi dzień w gazetach i w necie pojawiły się newsy o proteście kibiców i Germani musiał szybko pisać wyjaśnienie :D

ufobianconero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 17:16

Moggi,Giraudo Bettega :ok:

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2007, 18:45

wojti-s pisze:Jakby nie patrzeć to ludzie nieźle oceniają Lapo tutaj na forum. Trochę mnie to dziwi, bo ja nie chciałbym żeby Juve z pedałem było utożsamiane :wink:
Właśnie dlatego byłabym ciekawa czym sie kierowali wybierając tą opcję, sympatią do Lapo czy też niechęcią do Moggiego....Juve....a może JP :twisted:
Póki co miał odwagę wypowiedzieć sie tylko jeden zwolennik :smile:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 20:11

Il capo ultrà Fabio Germani aveva sponsorizzato il rampollo di casa Agnelli: "Testimoniamo la nostre vicinanza a Lapo e prendiamo le distanze dalla triade. Lui rappresenta il futuro della Juventus, Moggi, Bettega e Giraudo sono il passato". Questa dichiarazione fa scoppiare un putiferio, con una serie di mail di tifosi bianconeri che si dissociano: "Onore ai nostri 12 anni di dominio - si legge in uno dei messaggi - sempre dalla parte della Triade e mai con gli Elkann".
Medi, czy to jest oryginal, z ktorego tlumaczylas nam sytuacje, czy to moze juz jakas modyfikacja?

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:33

Dionizos pisze:
Il capo ultrà Fabio Germani aveva sponsorizzato il rampollo di casa Agnelli: "Testimoniamo la nostre vicinanza a Lapo e prendiamo le distanze dalla triade. Lui rappresenta il futuro della Juventus, Moggi, Bettega e Giraudo sono il passato". Questa dichiarazione fa scoppiare un putiferio, con una serie di mail di tifosi bianconeri che si dissociano: "Onore ai nostri 12 anni di dominio - si legge in uno dei messaggi - sempre dalla parte della Triade e mai con gli Elkann".
Medi, czy to jest oryginal, z ktorego tlumaczylas nam sytuacje, czy to moze juz jakas modyfikacja?
Ten news wyszedł później, już po mailach z protestami do gazet i portali sportowych. Nie z tego tłumaczyłam.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:55

Ok :P. Myslalem, ze bede cwany :lol: .

ODPOWIEDZ