Plakaty z Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:09

Peja48 pisze:
elian/piotr pisze:ja mam plakatów coś kolo 40 tylko niedawno je zdjołem ze scian bo miałem remont w pokoju.Plakaty przważnie mam z bravo sport i hurra Juventus

Skąd wziołeś gazetę Hurra Juventus
Ja rónież mam gazetę Hurra Juventus (2 numery). Kupiłem ją w empiku takim skelpie z gazetami polskim i zagranicznymi. Gazeta bardzo fajna z tym ,że jak rozmawiałem z Medi to we Włoszech kosztuje 15 zł. jak dobrze pamiętam a u nas...28zł :? to za tą cenę mam koszulkę JUVE z targu i zostaje mi na dużą porcję lodów :? :D Plakaty są spoko, mam jeden super, z tamtego sezonu jak stoi cały skład, extra. Ale gazty niebardzo opłaca się kupować, jest po Włosku więc niekażdy przeczyta jak np: ja.

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 15:14

Gazety zagraniczne z Empiku generalnie kosztuja 2 razy drozej niz normalnie. Na przyklad Bravo Sport kosztuje ponad 10 zeta :shock:

srali muszki będzie wiosna
Trezegol03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2007, 18:46

Witam serdecznie wszystkich fanów jakże za cnej drużyny...Mam pytanie odnośnie plakatów, właśnie. Czy nie wie ktoś gdzie mozna by było dostać plakat (duży format) z DAVIDEM TREZEGUET? Bardzo proszę o jakąś podpowiedz...Dziękuję i przepraszam...Jak równiez pozdrawiam.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2007, 19:00

ja ściągnałem z internetu duże zdjęcie z treze poszedłem do punktu ksero i za 5 zł wydrukowali w kolorze na formacie A3 - mam wiele takihc i są fajne :)

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
ODPOWIEDZ