Moggi grozi Camoranesiemu ze go sprzeda !!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Spóźniony Camoranesi odejdzie z Juventusu?
Dyrektor generalny Juventusu Luciano Moggi zagroził, że klub być może zdecyduje się na sprzedaż Mauro Camoranesiego po tym jak reprezentant Włoch nie stawił się na pierwszym treningu przed nowym sezonem.
"Zawodnicy którzy mają zgodę na przedłuży urlop to Lilian Thuram oraz Stephen Appiaj. Oni dołączą do zespołu w późniejszym terminie." - powiedział Moggi.
"Jednak, nieobecność Camoranesiego nie jest usprawiedliwiona. To my tutaj dyktujemy reguły."
Dyrektor generalny Juventusu Luciano Moggi zagroził, że klub być może zdecyduje się na sprzedaż Mauro Camoranesiego po tym jak reprezentant Włoch nie stawił się na pierwszym treningu przed nowym sezonem.
"Zawodnicy którzy mają zgodę na przedłuży urlop to Lilian Thuram oraz Stephen Appiaj. Oni dołączą do zespołu w późniejszym terminie." - powiedział Moggi.
"Jednak, nieobecność Camoranesiego nie jest usprawiedliwiona. To my tutaj dyktujemy reguły."
- Adrian Porwoł
- Juventino
NAWET JESLI BY TAK BYŁO TO I TAK MOGGIEMU PRZEJDZIE BO WIE DOSKONALE ZE CAMOR JEST POTRZEBNY JUVE!!!
JUVE TO POTĘGA!!!ALEX THE BEST!!!
- BIANCONERI
- Juventino
Dobrze,że Moggi pilnuje dyscypliny w Juventusie.Wiadomo,że nie sprzeda on Camoranesiego,ale na pewno wystraszy argentyńczyka z włoskim paszportem.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Myślę, ze na szczeście sytuacja pomiędzy Moggim a Camorem niejest tak napięta aby zamartwiać sie na zapas. Popieram Moggiego. Camor powinien jakoś ostrzec , ze niestawi sie na trening. Wiadomo, że Luciano go niesprzeda ale za takie zachowanie trzeba mu pogonić kota. Mauro oby to był ostani raz

- RadeKas
- Juventino
Myśle ze jakby mu jakąś karę finansową mu dał to by lepiej poskutkowało. Camor sobie wyrobił już taką renomę że z łatwością znalazł by nowy klub. Ale on musi zostać. Bez niego to już nie to samo.
srali muszki będzie wiosna
- Medi
- Qualità Juventino
Coś czuje, że nawet jeśli Moggiemu przejdzie to Camor o podwyżce może zapomnieć. Nie z Juve takie numery. Na ogół wszystkie "brudy" piorą w rodzinie a skoro tym razem wyszło to na zewnątrz to Moggi musiał być naprawde wściekły.
- BIGGI
- Qualità Juventino
To znaczyło by ze facet nie jest odpowiedzialny. Pobaraszkowac..heh..dobre....mysle ze jakby Camo tak powiedział Moggiemu to od razu by wyleciał.juve20 pisze:Jak dla mnie to on dużego przestępstwa nie popelnił ,może poznał fajną cizię i zapragnął jeszce jedną noc pobaraszkować