Quiz (Filmy)
- pajzano
- Juventino
Reaktywacja:

Nie zamulił, tylko nie miał dostępu do netu przez pewien czas. 8)ULAT pisze:Piłkarski Poker
okeY znalazłem w necie potwierdzenie
a pajzano jak zwykle zamulił....
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 13:16 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- ULAT
- Juventino
Piłkarski Poker 

widzę że coś nie idzie wobec tego daję podpowiedź:

„Cicho wszędzie, Głucho wszędzie, Co to będzie? Co to będzie?” ;]
widze że nikt nie ma pomysłu więc dam opis filmu:
Komedia romantyczna jak z "Vice versa". Nell i Kelvin żyją w sąsiedztwie i chodzą do tej samej szkoły. Szczerze się jednak nienawidzą i gdy pewnego dnia Nell budzi się w ciele Kevina, a Kevin w ciele Nell, postanawiają wykorzystać tę szansę, którą dał im niespodziewanie los - robią wszystko, aby zniszczyć sobie nawzajem reputację, a życie doprowadzić do kompletnej ruiny. Co jednak, gdy zaczną się w sobie zakochiwać?

ok zwracam honor 8)pajzano pisze:Nie zamulił, tylko nie miał dostępu do netu przez pewien czas. 8)

widzę że coś nie idzie wobec tego daję podpowiedź:

„Cicho wszędzie, Głucho wszędzie, Co to będzie? Co to będzie?” ;]
widze że nikt nie ma pomysłu więc dam opis filmu:
Komedia romantyczna jak z "Vice versa". Nell i Kelvin żyją w sąsiedztwie i chodzą do tej samej szkoły. Szczerze się jednak nienawidzą i gdy pewnego dnia Nell budzi się w ciele Kevina, a Kevin w ciele Nell, postanawiają wykorzystać tę szansę, którą dał im niespodziewanie los - robią wszystko, aby zniszczyć sobie nawzajem reputację, a życie doprowadzić do kompletnej ruiny. Co jednak, gdy zaczną się w sobie zakochiwać?
TAKpajzano pisze:Męsko-damska rzecz (It's a Boy Girl Thing)
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 15:53 przez ULAT, łącznie zmieniany 1 raz.
- pajzano
- Juventino
Męsko-damska rzecz (It's a Boy Girl Thing)

Mało znany, ale kapitalny film rozrywkowy klasy B, który ogląda się lepiej od wielu filmów klasy A. Szczególnie świetne są sekwencje walk wręcz (jedne z najlepszych jakie widziałem w filmie), a sam film był swego czasu często pokazywany przez TVN7 (zdarzyło się, że kilka razy w miesiącu
).
Polski tytuł to faktycznie "Odjazd", chociaż w oryginale chodziło o Drive jako o "dysk" lub "procesor", jako że główny bohater miał coś takiego zamontowane obok serca (co wspomagało jego zdolności).

Mało znany, ale kapitalny film rozrywkowy klasy B, który ogląda się lepiej od wielu filmów klasy A. Szczególnie świetne są sekwencje walk wręcz (jedne z najlepszych jakie widziałem w filmie), a sam film był swego czasu często pokazywany przez TVN7 (zdarzyło się, że kilka razy w miesiącu

Bardzo dobry strzał.Bebik pisze:strzelam:
Drive (Odjazd)...

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 20:05 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
- J1897
- Juventino
strzelam:
Drive (Odjazd)...

dajesz!
Drive (Odjazd)...

dokładnie... taki mały żarcik na koniecpajzano pisze:Poltergeist
Pamiętam tę scenę, jak ojciec wystawił telewizor z pokoju w motelu, żeby przypadkiem znowu nie wciągnęło do niego nikogo z rodziny.

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2007, 16:35 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- pajzano
- Juventino
Poltergeist
Pamiętam tę scenę, jak ojciec wystawił telewizor z pokoju w motelu, żeby przypadkiem znowu nie wciągnęło do niego nikogo z rodziny.

Brawo. Zadajesz.KwiAtek pisze:Toc to "Chinatown" i pociety Jack Nicholson ;D
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2007, 12:54 przez pajzano, łącznie zmieniany 1 raz.
- KwiAtek
- Juventino
Toc to "Chinatown" i pociety Jack Nicholson ;D

Chyba nie mial i nie bedzie(?) mial, ale jest to calkiem fajna komedia, wiec zdecydowalem sie zadac, tym bardziej ze nic lepszego do glowy mi nie przyszlo 8)pajzano pisze:Beerfest
Nie jestem jednak pewien, czy film ten miał swoją premierę w Polsce.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2007, 17:55 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- pajzano
- Juventino
Pamiętam, że jak kiedyś ja dałem "Francuskiego łacznika", to nikt nie mógł zgadnąć. Widać w zły czas trafiłem.KwiAtek pisze:Doskonale 8)Martin pisze:Francuski Łącznik

- Martin
- Juventino
Mam nadzieję, że nie było bo się nie doszukałem...

podpowiedź:

Podpowiedź 3:
Film jest adaptacją światowego bestselleru Josepha Hellera...
PS. Muszę znaleźć czas na zaktualizowanie listy. Chyba, że komuś chciałoby się to poukładać...

podpowiedź:

Podpowiedź 3:
Film jest adaptacją światowego bestselleru Josepha Hellera...
PS. Muszę znaleźć czas na zaktualizowanie listy. Chyba, że komuś chciałoby się to poukładać...

Nie...steru pisze:Czy to Air America ?
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007, 21:41 przez Martin, łącznie zmieniany 2 razy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013