Kto zdobedzie Mistrzostwo Europy
- alabama_junior
- Juventino
Zapytaj się zawodników Bayernu którzy grali w finale LM w 1999RadeKas pisze: Jak można dać sobie wbić gola w ostatniej minucie??

białe jest białe, czarne jest czarne
- JuveQL
- Juventino
Hehe oni na pewno beda wiedzielialabama_junior pisze:Zapytaj się zawodników Bayernu którzy grali w finale LM w 1999RadeKas pisze: Jak można dać sobie wbić gola w ostatniej minucie??
A wracajac do tematu to chcialbym final Włochy - Czechy. Wynik 2:1 po dogrywce (2x Del Piero - Nedved) To bylby dopiero mecz...
- król Alex
- Juventino
JA myślę że to będie Brazylia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie ale na poważnie.Myślę że to będą Włosi,owszem Czesi mają świetnych zawodników np.Nedved.Francuzi mają świetnie poukładany zespół,ale Włosi mają świetną obrone i atak.Obstawiam:
1-Włochy
2-Czechy
3-Francja

Nie ale na poważnie.Myślę że to będą Włosi,owszem Czesi mają świetnych zawodników np.Nedved.Francuzi mają świetnie poukładany zespół,ale Włosi mają świetną obrone i atak.Obstawiam:
1-Włochy
2-Czechy
3-Francja
FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jestem jak najbardziej za Włochami. Lecz największym fawirytem będzie chyba Francja. Mam jednak dużą nadzieję i wierzę, że Włosi zrewanżują sie za finał z 2000 r. :twisted:
Moi faworyci to:Włochy, Francja, Czechy.
Moi faworyci to:Włochy, Francja, Czechy.