Czy drużyna Juve jest zżyta ze sobą?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
rafaa76

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 10:14

Tak sie zastanawaiam jaka jest amostera w drużynie po degradacji? Czy tworzą kolektyw ? Czy tworza jakas zamkinetą grupe czy jest w jak w rodzince ??

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 11:10

Nie wiem po co bylo zakladac ten temat jesli odpowiedz na twoje pytanie jest zawarta w wypowiedziach ludzi ktorzy sa najblizej z klubem czyli zawodnikow:
http://www.solojuve.com/oficjalny/treze ... ampsem.php
http://juvepoland.com/news.php?id=7435 .
jesli temat uwazasz za sprzeczny z regulaminem wcisnij niebieska kartke. komentarze typu "co za glupi temat" sa zupelnie niepotrzebne.
white_wolv

Juventus byl zawsze wielka rodzina i tak pozostanie. Kazdy kto tu gra czuje na sobie odpowiedzialnosc za wspaniala 109-letnia historie klubu wiec jest zmuszony grac najlepiej jak umie i reprezentowac w mediach pozytywny wizerunek klubu .

P.S

Witam na forum :-D

rafaa76

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 14:09

I powiem ze nie jestem nowy :P kibiuje juve od kiedy zaczelem grac w pilke jakies 10 lat temu :P a nie o to mi chodzilo Kamil ! Myslalem bardziej o tym ze jestem ciekaw jaka jest atmosfera po Capello(wiadomo jak kierowal zespol ) jak nowy trener tworzy grupę czy to tworza monolit jak traktuja futbol i wywiady nie sa miarodajne przynajmniej dla mnie . Wiem ze jezdzicie na mecze i widzicie jak sie zachowuja co robia przed meczem po i tp o to mi chodzilo !

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 15:24

Na 100% nadal jest u nas kolektyw.Siłą Juve od zawsze było zgranie i przyjaźń piłkarzy.Taka sytuacja jak nasza(degradacja) spowodowała,że piłkarze zgrali się jeszcze bardziej

Pabloz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 16:14

a to wszystko dzięki Il Capitano:D:P gdyby on odszedł ...

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 16:46

Uważam, że nie ma co odwoływac sie do wywiadów...
Spójrzmy jak ktokolwiek z Juve strzeli gola. Nie biegnie ciesząc się sam przez pół boiska i nie przybije dwóch "piątek" na krzyż kolegom z drużyny tylko od razu cała ekipa Bianconerich rzuca się na niego z gratulacjami, wszyscy wpadają w kilku sekundową "ekstazę" - no może to zbyt duże określenie :wink:
Nasi zawodnicy nie kłócą się, broń Boże nie biją (np. Lennon z McGeady'm z Celticu jakieś 3 miesiące temu).. u nas w Turynie żadne nieporozumienia nie mają miejsca...
Odpowiedź nasuwa się sama :dance:

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 12:28

Wystarczło by czytanie ostatnich newsow. Kiedy to były spekulacje o DD. To cała drużyna stanęłą za nim murem i kilkakrotnie potwierdzali, że obecnie panuje w klubie taka atmosfera jak nigdy. wszystko zawdzięczają trenerowi, którego tez maja za wielkieo przyjaciela.

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 13:21

Ja bym się zbytnio nie sugerował wypowiedziami zawodników odnośnie atmosfery w zespole :think: Otóż, nawet jeżeli panowałaby zła atmosfera, to wydaje mi się, iż nie usłyszelibyśmy tego z ust piłkarzy, trenera czy też działaczy. Powód :?: Myślę, że nie chcieli by dawać mediom materiału do robienia z tego jakiejś sensacji. A to, że w zespole może dochodzić do jakichś spięć, to chyba raczej normalne i z pewnością czasem takie sytuacje mają miejsce. Juventus pewnie nie jest wyjątkiem. W końcu to tylko zwykli ludzie :P Zresztą, może nawet czasem zbytnia sielankowa atmosfera też nie jest za dobra, bo może prowadzić do zbytniego rozluźnienia i zmniejszenia sportowej złości i rywalizacji, która jest przecież w jakimś stopniu potrzebna. Mam nadzieję, że mnie nikt źle nie zrozumiał :wink:

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 13:51

Taa masz w sumie racje. Nie pomyślałem o tym a to takie oczywiste, że nie dali by mediom tematów do dyskusji i nie rozpoczynali by afer mówiąc o złej sytuacji w drużynie. Patrząc jednak na nich to myślę, że żyją w zgodzie.

Obrazek
ODPOWIEDZ