Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- wickerman
- Juventino
Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta te zamierzchłe czasy ale w czasie i po mundialu w 2002r. na Polsacie Sport były puszczane takie jakby kompilacje, których tematem były poszczególne reprezentacje narodowe. Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł utworu, który towarzyszył Irlandczykom?? 
Edit:
No tak, to było do przewidzenia. Właśnie znalazłem... Po tylu godzinach udało się. Thin Lizzy - Whiskey In The Jar... Wstyd mi teraz za tego posta :oops:

Edit:
No tak, to było do przewidzenia. Właśnie znalazłem... Po tylu godzinach udało się. Thin Lizzy - Whiskey In The Jar... Wstyd mi teraz za tego posta :oops:
- pan Zambrotta
- Juventino
mam film, który jest wyświetlany w systemie 16:9, jednak na moim komputerze we wszystkich programach jest uruchamiany w zwykłym 4:3.
Jak w Sony Vegas, lub w Movie Makerze zmienić współczynnik proporcji na 16:9 i potem zapisac film tak, by zmiany zostały już zapisane na filmie ?
Jak w Sony Vegas, lub w Movie Makerze zmienić współczynnik proporcji na 16:9 i potem zapisac film tak, by zmiany zostały już zapisane na filmie ?
- bartus
- Juventino
Co zrobić, żeby się przekonać czy ściągam dobry film bearsherem? Probowałem go odtworzyć w samym programie, ale nie działa. Próbowałem też odpalić go z folderu gdzie się ściaga, ale też nie działa. Wywala, że nie mam kodeka jakiegoś. Czy jest możliwe zobaczenie tego filmu zanim ściągne go w całości?
Pozdro
Pozdro

- gorczas
- Juventino
Spróbuj programem AVI Preview albo zainstaluj nowe kodekibartus pisze:Co zrobić, żeby się przekonać czy ściągam dobry film bearsherem? Probowałem go odtworzyć w samym programie, ale nie działa. Próbowałem też odpalić go z folderu gdzie się ściaga, ale też nie działa. Wywala, że nie mam kodeka jakiegoś. Czy jest możliwe zobaczenie tego filmu zanim ściągne go w całości?
Pozdro
- Supersonic
- Juventino
Aż wstyd mi zadawać, bo to strasznie znany utwór :oops:
Czy mógłby mi ktoś podać wykonawcę i tytuł piosenki, którą teraz można zobaczyć na vivie/mtv etc. Jest to cover wielkiego przeboju. W klipie dwóch małych chłopców- biały i czarny (około 10 lat) zrywa się ze szkoły i organizuje casting dla modelek. Chodzą po mieście, rozlepiają plakaty i wręczają dziewczynom ulotki. Później jest ten casting i przez większą część klipu modelki tańczą. Na końcu dzieciaki biegną do miejsca skąd mama ma ich odwieźć do domu.
Z góry dziękuje.
Czy mógłby mi ktoś podać wykonawcę i tytuł piosenki, którą teraz można zobaczyć na vivie/mtv etc. Jest to cover wielkiego przeboju. W klipie dwóch małych chłopców- biały i czarny (około 10 lat) zrywa się ze szkoły i organizuje casting dla modelek. Chodzą po mieście, rozlepiają plakaty i wręczają dziewczynom ulotki. Później jest ten casting i przez większą część klipu modelki tańczą. Na końcu dzieciaki biegną do miejsca skąd mama ma ich odwieźć do domu.
Z góry dziękuje.
- mesju
- Qualità Juventino
- blackrider85
- Juventino
polecam ConvertXtoDVD bardzo fajny i prosty programik
- lukasz9013
- Juventino
Mam problem a mianowicie nie wiem jak sciągać pliki ze strony www.speedyshare.com
Proszę o pomoc
Z góry dzięki!
Proszę o pomoc
Z góry dzięki!

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gdy masz już link danego pliku to po prawej stronie masz info o pliku np. xxx.rar
This file has never been downloaded yet
File size xxx.xx KB, uploaded right now
Klikasz w nazwę ("xxx.rar"),która jest podświetlona na niebiesko i ściągasz.
This file has never been downloaded yet
File size xxx.xx KB, uploaded right now
Klikasz w nazwę ("xxx.rar"),która jest podświetlona na niebiesko i ściągasz.
- Szymek
- Juventino
Poszukuję tytułu i wykonawcy pewnej piosenki. Na MTV, co jakiś czas puszczają teledysk, w którym chłopacy na desce rzucają do kosza w różne dziwne sposoby, i trafiają. Właśnie o ta piosenką chodzi. Z góry dzięki.
Tak, dzięki Juverm.
Tak, dzięki Juverm.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 13:45 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- juverm
- Juventino
- January
- Juventino
mam pytanie odnośnie antyvirusów
mam problem bo niedawno skończył mi się darmowy okres w BullGuard (świetny antyvirus) i poszukuję w pełni darmowego i w miarę dobrego antyvira, może mi ktoś podrzucić parę dobrych propozycji darmowych antyvirusów?
mam problem bo niedawno skończył mi się darmowy okres w BullGuard (świetny antyvirus) i poszukuję w pełni darmowego i w miarę dobrego antyvira, może mi ktoś podrzucić parę dobrych propozycji darmowych antyvirusów?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Johnny777
- Juventino
proponuję Avast - w miarę niezły, choć troszkę zwalnia kompa...Achim pisze:mam pytanie odnośnie antyvirusów
jest TU
- January
- Juventino
avast już miałem i dziwnie się zachowywał a potem zrobił się błąd i kazał mi go reinstalować, i tak w kółko...Johnny777 pisze:proponuję Avast - w miarę niezły, choć troszkę zwalnia kompa...Achim pisze:mam pytanie odnośnie antyvirusów
jest TU
jakieś inne propozycje?

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala