Kiedy powrócimy na szczyt??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BAJERANT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 00:04

hymm moze zyje marzeniami..ale mysle ze powrocimy na tron serii a i za 1-2 lata zdobedziemy LM, pokazemy ze juve z mlodymi moze zdobyc wiele, licze w nastepnym sezonie chociaz na gre w UEFA :) i mam nadzieje ze DD pokaze nie dowiarkom ze jest swietnym trenerem :)

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 01:26

BAJERANT pisze:hymm moze zyje marzeniami..ale mysle ze powrocimy na tron serii a i za 1-2 lata zdobedziemy LM, pokazemy ze juve z mlodymi moze zdobyc wiele, licze w nastepnym sezonie chociaz na gre w UEFA :) i mam nadzieje ze DD pokaze nie dowiarkom ze jest swietnym trenerem :)

za 2 lata LM? na prawdę żyjesz marzeniami...rozumiem wszyscy marzymy o sukcesach Juve, ale to wymaga czasu...troche trzeba jednak poczekać, myslę że na sukcesy w LM poczekamy jeszcze dobrych kilka lat...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 01:32

Hehehe, kiedy powrocimy na szczyt? No koledzy, jak narazie powracamy na ten szczyt, ale w tepie zółwim, wleczemy sie jak stara, parowa lokomotywa, ktora ciagle czyms sie krztusi. Nasz maszynista, DD raczej nie wie jak "obslugiwac" tego typu "maszyny" jak Juventus. Ale coz, czlowiek nie uczy sie od razu i albo DD sie wrescie nauczy, albo sie dowleczemy na ten szczyt, ale szybko inni nas z niego zrzuca.

BAJERANT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 13:16

Achim trzeba wierzyc w druzyne ja wlasnie to robie:) ponoc wiara czyni cuda, pomysl jesli transfery dojda do skutku, napewno teraz zawodnicy maja we krwii zemste i chca pokazac ze juve umie sie podniesc,DD jest swietnym trenerem, jesli takim mlodym skladem przegralismy z milanem jedna bramka to co bedzie po tym sezonie, pilkarze wtedy byli nie zgrani teraz nabieraja praktyki, glupio porownam Arsenal tez gral i gra mlodym skladem a byli w finale LM:) mysle ze w psychice naszych pilkarzy jest powrocic na tron :)

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 19:07

BAJERANT pisze:Achim trzeba wierzyc w druzyne ja wlasnie to robie:) ponoc wiara czyni cuda, pomysl jesli transfery dojda do skutku, napewno teraz zawodnicy maja we krwii zemste i chca pokazac ze juve umie sie podniesc,DD jest swietnym trenerem, jesli takim mlodym skladem przegralismy z milanem jedna bramka to co bedzie po tym sezonie, pilkarze wtedy byli nie zgrani teraz nabieraja praktyki, glupio porownam Arsenal tez gral i gra mlodym skladem a byli w finale LM:) mysle ze w psychice naszych pilkarzy jest powrocic na tron :)

wiedz że ja wierzę tak mocno jak Ty, ale trzeba też niestety troche obiektywnie popatrzeć na sprawę...transfery dojdą do skutku...dojdą ale pewnie nie wszystkie, a i tak potrzebny jest czas na zgranie...DD jest świetnym trenerem ale trener nie gra...jeżeli przegraliśmy z mialnem z tym sezonie to w następnym możemy liczyć na środek tabeli, patrząc na obecną formę milanu, a szczególnie wtedy jak z nimi graliśmy, to był cień milanu...nie porównuj Arsenalu do Juventusu, bo Arsenal nie grał wcześniej w II lidze przed dojściem do finału LM, powrót na sam szczyt to kwestia około 3, 4 lat...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 10:57

Mi sie wydaje ze gdy w tym roku zdobedziemy awans to jednak
nie wygramy z marszu serie A :evil: :evil: . A co do Ligi Mistrzów to
moze wygramy za 4,5 lat :pray: . Oczywiscie chcialbym jak najszybciej.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ