Juventini z Piotrkowa Trybunalskiego !!!!!
- Buffi-luki
- Juventino
Witam
Przeglądałem dzisiaj tematy na forum i zainteresowal mnie pomysł z Poznania . Może by coś podobnego zorganizować u nas? Piszcie !!!! ps. prosiłbym o podawanie numerów gg będzie się łatwiej zgadać 8) Mój gg to 1277602
Przeglądałem dzisiaj tematy na forum i zainteresowal mnie pomysł z Poznania . Może by coś podobnego zorganizować u nas? Piszcie !!!! ps. prosiłbym o podawanie numerów gg będzie się łatwiej zgadać 8) Mój gg to 1277602
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Witam! Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, mam nadzieję że orientujesz się gdzie to jest?
Często bywam w Piotrkowie więc wiesz... :lol:
Jeżeli było by cos poważnego organizowanego to czemu nie... czekam na dalszych śmiałków z PT i może z TM

Jeżeli było by cos poważnego organizowanego to czemu nie... czekam na dalszych śmiałków z PT i może z TM

- Buffi-luki
- Juventino
Narazie jedna osoba.
Gdzie jest TM wiem nawet tam byłem :-D Nie ma więcej Juventinich z okolic Piotrkowa??

- J1897
- Juventino
z samego Piotrkowa jestem ja... i z tego co wiem, to nie jestem jedyny. poza tym są też osoby z Bełchatowa i Radomska. nic więcej nie kojarze.
z PT jest taki problem, ze raczej nie ma lokalu do obejrzenia meczu, bo nikt chyba nie wykupuje pakietów sportowych. kiedyś był C+ w "Literackiej", ale zrezygnowali. coś tam mają w "Sztolni", ale co dokładnie, to nie wiem.
pozdrawiam!
z PT jest taki problem, ze raczej nie ma lokalu do obejrzenia meczu, bo nikt chyba nie wykupuje pakietów sportowych. kiedyś był C+ w "Literackiej", ale zrezygnowali. coś tam mają w "Sztolni", ale co dokładnie, to nie wiem.
pozdrawiam!
- Buffi-luki
- Juventino
To z tego co mówisz to jest dobrze z tym że troche nas jest ale żle że nie ma gdzie meczu obejrzec 

- juventus241
- Juventino
Też jestem z Piotrkowa Trybunalskiego
- Koziołek
- Juventino
Jestem z okolic ale miasto znam dość dobrze. Nie miałbym problemów z dojazdem. Można pochodzić po pubach, popytać. Swojego czasu byłem kilka razy na meczach w alejach 3 Maja - był tam taki pub "U Bartka". Nie wiem czy jeszcze jest ale...
- J1897
- Juventino
- xpC
- Juventino
Ja jestem z Bełchatowa;-)
No tak
A coś więcej na temat?
/Juventinha
Ach zapomnialem podac gg, jakby co 1114187, czesto jestem niewidoczny takze pisac smialo, bede na kompie odpisze.
No tak

/Juventinha
Ach zapomnialem podac gg, jakby co 1114187, czesto jestem niewidoczny takze pisac smialo, bede na kompie odpisze.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 00:15 przez xpC, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buffi-luki
- Juventino
Jak coś będzie to dam znać . Pozdro
- Koziołek
- Juventino
Już go tam nie ma... Był mniej więcej na przeciwko Tiny, w kamienicy. Schodziło się w dół, jak do piwnicy, ale było nawet całkiem przyjemnie. Podobno spory ekran jest w Chillout ale nie wiem czy mają C+.Bebik pisze:prawdę mówiąc pierwszy raz słyszę o takim barze... mógłbyś napisać w którym miejscu przy alejach jest ten bar?Koziołek pisze:(...)w alejach 3 Maja - był tam taki pub "U Bartka". Nie wiem czy jeszcze jest ale...
- J1897
- Juventino
jeśli chodzi o Chillout, to bardzo rzadko tam bywam, więc nawet nie wiedziałem, że mają tam telewizor :shock: natomiast jeśli chodzi o mnie to nie sądzę, aby to było miejsce do oglądania tam meczy. a jak do tej pory, to tak jak pisałem wcześniej, jedynym lokalem, w ktorym byłem, z C+ była Literacka, ale przestali płacić za pakiet.Koziołek pisze:Już go tam nie ma... Był mniej więcej na przeciwko Tiny, w kamienicy. Schodziło się w dół, jak do piwnicy, ale było nawet całkiem przyjemnie. Podobno spory ekran jest w Chillout ale nie wiem czy mają C+.