Capello odchodzi z Realu??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 00:03

juveluck pisze:
Achim pisze:
Juventinha pisze:
To prawda, ale musisz przyznac, że w Realu miał całkiem niezłą skutecznośc... Chcieli miec bardziej medialnego trenera, na poziomie gwiazdeczek, to i im wyszło jak wyszło...

Zresztą, wcale nie można wykluczyc, że po jego powrocie nic by się nie zmieniło.
patrząc na sytuację realu to oni są raczej zdesperowani i chyba warto spróbować znowu z Del Bosque, a zresztą ja się im dziwie że tego wcześniej nie zrobili...
Po pierwsze to i tak z nim nie spróbują, po drugie to drużyną jaką on wtedy miał potrafił by kierować każdy przeciętny trener. A właśnie do kategorii przeciętnych należy Del Bosque.
niekoniecznie każdy przeciętny trener...może on potrafił ich nastawić mentalnie do grania...nie wiesz jak było wtedy w realu...nawet najwięksi mistrzowie bez trenera to lipa...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 11:54

Kiedy przyszedł do realu to drużyna z Madrytu zaczeła więcej remisować niż wygrywać więc wniosek nasuwa się sam- popsuł drużyne

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
kamilos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2007, 13:04

Capello długo nie wytrzyma w Realu, jeżeli sam nie odejdzie (w co szczerze wątpie) to zdymisjonuje go zarząd. Powrót Del Bosque to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie w tej chwili dla Królewskich, ciekawe tylko w jakim klubie nasz biedny "Don Fabio" zakotwiczy?

Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 16:54

Wcale się nie zdziwie jak odejdzie. Wszędzie gdzie jest źle czy coś ucieka...
Ostatnie wyniki są fatalne, chociaż ostatni mecz z Bayernem był nawet niezły.
Na dodatek pokazał tego fucka w strone kibiców i potem te głupie tłumaczenia... Chusteczki na Santiago są już od pewnego czasu... Prędzej czy później Fabio odejdzie. Niech lepiej zabierze ze sobą przy okazji Canne i Emersona :| :pray:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 16:59

Junakson pisze:Wcale się nie zdziwie jak odejdzie. Wszędzie gdzie jest źle czy coś ucieka...
Ostatnie wyniki są fatalne, chociaż ostatni mecz z Bayernem był nawet niezły.
Na dodatek pokazał tego fucka w strone kibiców i potem te głupie tłumaczenia... Chusteczki na Santiago są już od pewnego czasu... Prędzej czy później Fabio odejdzie. Niech lepiej zabierze ze sobą przy okazji Canne i Emersona :| :pray:
No nie wiem czy niezły... Jeśli w meczu U SIEBIE traci się aż dwie bramki... Na wyjeździe jest to zawsze bardzo ciężko odrobić.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 17:06

Junakson pisze:Prędzej czy później Fabio odejdzie. Niech lepiej zabierze ze sobą przy okazji Canne i Emersona :| :pray:
Byle nie do nas ;)

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 18:47

Juventinha pisze:
Junakson pisze:Prędzej czy później Fabio odejdzie. Niech lepiej zabierze ze sobą przy okazji Canne i Emersona :| :pray:
Byle nie do nas ;)
najlepiej niech wszyscy trzej idą na emeryturę :smile:
tam się tylko nadają...

@Junakson:
nie można u siebie wygrać 3:2 i mówić że było nieźle, bayern wystarczy że zagra obronnie, strzeli gola z kontrataku i po meczu, co więcej po LM

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
wojtas_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 19:15

I dobrze niech cierpi nie jest mi go żal dobrze mu tak niech go wywala na zbity pysk w meczu z Arsenalem już było widać jego nieudolność i ten fuksiarski mecz z Werder a to co było w lidze pozostawiam w milczeniu, Lippiepu to on może dupe podcierać! :rotfl: widac jaki z niego trener Emerson Canna i ponoc Robinho nawet mu się buntują teraz. Real gra gorzej co też mnei cieszy :twisted: niech go wywalą a Emrson i reszta bandy mogą się pocałować teraz tworzymy nowa drużynę i nowy Wielki Juventus. Żal mi jest tylko Zambrotty jego bym chciał...

Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 19:53

Łukasz pisze:No nie wiem czy niezły... Jeśli w meczu U SIEBIE traci się aż dwie bramki... Na wyjeździe jest to zawsze bardzo ciężko odrobić.
Real w tym sezonie gra lepiej na wyjazdach. U siebie gra gorzej m.in. z powodu publiczności na Santiago. Odrobić? Real nie ma przecież co odrabiać. To Bayern musi zaatakować.
Achim pisze: nie można u siebie wygrać 3:2 i mówić że było nieźle, bayern wystarczy że zagra obronnie, strzeli gola z kontrataku i po meczu, co więcej po LM
Mi osobiście wydaje się, że to Real obejmie właśnie taką taktykę. Taka obrona Częstochowy. Chociaż paradoksalnie o ile się nie mylę w tej edycji LM Real zdobył najwięcej goli, z drugiej strony sporo też stracił.
Napisałem nieźle, bo patrząc na ostatnie wyniki w lidze spodziewałem się porażki (nie tylko ja)...

Sorry za offtopic.

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 20:26

Zrobił tam trochę pożądków, ale i tak jak Real był słaby taki jest. Największe błędy zrobił z transferami. Cannavaro tam nic nie gra, Emerson podobnie. Praktycznie Beckham jeną nogą poza Realem a w meczu z Bayernem był najleszy na boisku. Co tu dużo gadać. Jak Capello nie pomógł (osoba, która nie faworyzuje gwiazd) to nie wiem czy znajdzie sie jeszcze ktos kto zrobi tam pożądek. Teoretycznie maja jeszcze szansę w Primera Division, a jeśli chodzi o LM to mało kto typuje zajście Madryskiego Realu do finału.
Wracając do transferów to tylko na dobre wyszło przyjście v. Nisterloya (nie wiem jak to się pisze).

Obrazek
TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 18:00

niech go wywalą a Emrson i reszta bandy mogą się pocałować teraz tworzymy nowa drużynę i nowy Wielki Juventus. Żal mi jest tylko Zambrotty jego bym chciał...
Dlaczego Emerson i Cannavaro jak to określiłeś-"mogą się pocałować" a Zambrotta wg Ciebie może wracać? Trochę brak tu logiki...
Chusteczki na Santiago są już od pewnego czasu
Zamiast temu trenerowi Twoi "koledzy" z Madrytu :wink: powinni pomachać nimi do większości zawodników..

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
ODPOWIEDZ