Kobiety vs mezczyzni.
- Juventinha
- Qualità Juventina
Tak jeszcze w kwestii roztrzepania- przypomniało mi się jaki prezent dostałam w zeszlym roku na urodziny- a była to.... tadam tadam ..... piłeczka Realu Madryt.......... z napisem Forza Juve
Troszkę im się zamieszało z tymi klubami 8)
Skojarzyło mi się, bo jest 1-0

Troszkę im się zamieszało z tymi klubami 8)
Skojarzyło mi się, bo jest 1-0

- Discordia
- Juventino
Ja mam w klasie chłopaka, który miał problemy ze znalezieniem Europy na mapie świata... Na szczęście, tylko jeden taki u nas w klasie jest... Bo w gimnazjum to już nie jest śmieszne, a żenujące...Achim pisze:jesli spomnieliście o geografii to warto przypomnieć stare czasy jak chodziłem do podstawówki
nauczycielka wzięła jakąś dziewczynę do mapy i kazała jej Polskę na mapie pokazać, ja patrze, a ona przy mapie szuka palcem przy Afryce gdzieś...potem pani jej mówi: "wyżej troche" no to ona wyżej na Grenlandię zajechała![]()
po prostu brak słów...nie wiedzieć gdzie leży własny kraj...chyba przesada...w 6 klasie podstawówki...

Aczkolwiek generalnie muszę się zgodzić, iż dziewczyny dają więcej powodów do śmiechu, bo czasem zdarza się nam robić napawdę głupie rzeczy... Mi przynajmniej pozostało zwalanie wszystkiego na kolor włosków (blond

- Juventinha
- Qualità Juventina
Jak to co?juventina92 pisze: a co mają zrobić brunetki...?

Przyznają się do tego, że są ciemne :-D
- -Lucas-
- Juventino
Teraz przyszła kolej na mnie
Nie wiem czy to normalne ale w wieku 20 lat z haczykiem gdy kupuję jakiegoś browarka w sklepie sprzedawczynie za każdym razem proszą mnie o dowód
Ostatnio kolega o 3 lata młodszy poprosił mnie aby kupił mu paczkę papierosów a ja na to-sory nie mam dowodu przy sobie :-D
I baaaardzo dobrze.
Może jeszcze Raul zaliczy hattricka
/Juventinha
No wiesz Ty coooo za Realem jesteś uff :twisted:
Nie wiem czy to normalne ale w wieku 20 lat z haczykiem gdy kupuję jakiegoś browarka w sklepie sprzedawczynie za każdym razem proszą mnie o dowód

3-1 8) ładują nieźle...Juventinha pisze:Skojarzyło mi się, bo jest 1-0
I baaaardzo dobrze.
Może jeszcze Raul zaliczy hattricka

/Juventinha
No wiesz Ty coooo za Realem jesteś uff :twisted:
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2007, 21:27 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino
Hehe. Ja mam koleżankę, która jest... ciemną blondynką (chodzi tylko o kolor włosów) nie dość, że blondynka - to jeszcze ciemnaJuventinha pisze:Jak to co?juventina92 pisze: a co mają zrobić brunetki...?![]()
Przyznają się do tego, że są ciemne :-D

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- LordJuve
- Juventino
Co do glupich rzeczy. Kiedys mialem bardzo aktywne zycie towarzyskie i nie tylko, achh co za czasy. Zdarzylo mi sie wtedy m.in wisiec poza barierkami mostu, bo mnie moi koledzy tak dla jaj wyrzucili poza nie, ale szoka przezylem, podemna tylko gleboka woda a ja plywac nie umiem.
Poza tym raz, podpalilismy pewne suche trawska, mowie wam, ileee tego bylo. Goraco jak fix, noo i jak sie chycilo wszystko to katastrofa, coraz wiecej i wiecej, no to my wszyscy gasimy jak mozemy, a jednek z kolegow sciagnal swetr(chyba moj nawet sobie wzial, juz nie pamietam, ale chyba ja moglbem byc wtedy tak inteligenty, zeby swetr wtedy miec) i zaczal tak "gasic" ten ogien, ze tylko zaczal go wzniecac...finalu historii nie przedstawie wam, bo jest dosc kompromitujaca dla mnie.
Poza tym raz, podpalilismy pewne suche trawska, mowie wam, ileee tego bylo. Goraco jak fix, noo i jak sie chycilo wszystko to katastrofa, coraz wiecej i wiecej, no to my wszyscy gasimy jak mozemy, a jednek z kolegow sciagnal swetr(chyba moj nawet sobie wzial, juz nie pamietam, ale chyba ja moglbem byc wtedy tak inteligenty, zeby swetr wtedy miec) i zaczal tak "gasic" ten ogien, ze tylko zaczal go wzniecac...finalu historii nie przedstawie wam, bo jest dosc kompromitujaca dla mnie.
- January
- Juventino
Lord_ Juve pisze:Co do glupich rzeczy. Kiedys mialem bardzo aktywne zycie towarzyskie i nie tylko, achh co za czasy. Zdarzylo mi sie wtedy m.in wisiec poza barierkami mostu, bo mnie moi koledzy tak dla jaj wyrzucili poza nie, ale szoka przezylem, podemna tylko gleboka woda a ja plywac nie umiem.
czyżby bliższy kontakt z niebieskimi?

mnie i moich kolegów spisali raz za to że byliśmy na dworze w 10...tylko za to...wpisali: włóczęgostwo... :shock: fajnie o 19.00
napisałem fajne dziewczynyUwierz mi, że byś nie wolał, umarłbyś z nudów

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- LordJuve
- Juventino
Wiesz nie, choc pewnie wtedy wolalbym kontaktu z policjantami. Mianowicie wtedy czekal mnie blizszy kontakt...z moja mama.Achim pisze: czyżby bliższy kontakt z niebieskimi?![]()
mnie i moich kolegów spisali raz za to że byliśmy na dworze w 10...tylko za to...wpisali: włóczęgostwo... :shock: fajnie o 19.00
A co do smerfow, to w zyciu nie mialem z nimi blizszego kontaktu i dobrze.
- January
- Juventino
aaa mamy potrafią być ostre...ale i tak kocham moją mamę najbardziej na świecieLord_ Juve pisze:Wiesz nie, choc pewnie wtedy wolalbym kontaktu z policjantami. Mianowicie wtedy czekal mnie blizszy kontakt...z moja mama.Achim pisze: czyżby bliższy kontakt z niebieskimi?![]()
mnie i moich kolegów spisali raz za to że byliśmy na dworze w 10...tylko za to...wpisali: włóczęgostwo... :shock: fajnie o 19.00![]()
A co do smerfow, to w zyciu nie mialem z nimi blizszego kontaktu i dobrze.

ja ze smerfami mam rzadko kontakt, nie bierz mnie zaraz za gangsta

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- bartus
- Juventino
Ja mam bardzo podobną proporcję dziewczyn do chłopaków. Mianowicie 27 do 5. WF mamy (jak faceci) scalony z druga klasą humanistyczną, w której jest...4 chłopaków. Dodatkowo, przeciętnie na wf ćwiczy 5...Także nie mamy nawet jak drużyny do siatkówki złożyćSzymek pisze:Aż się boję wyobrazić sobie lekcję WF-u na której ćwiczy jeden chłopak i 27 dziewczyn. Co wy na nich robicie? U mnie to aż żal patrzeć na dziewczyny grające w gry zespołowe.

Nie tylko CiebieAchim pisze:mnie i moich kolegów spisali raz za to że byliśmy na dworze w 10...tylko za to...wpisali: włóczęgostwo... Shocked fajnie o 19.00
Co do topicu to pamietam niezły wrzód z gimnazjum, także z geografi. Nauczycielka mowi, żeby coś sprawdzić w encyklopedii, a niezwykle inteligentna osobniczna płci pięknej o blond własach pyta się, na której stronie

- Juventinha
- Qualità Juventina
Hmmm, tafiłeś w moją specjalnoścLord_ Juve pisze:Co do glupich rzeczy.

Mały wyciąg z tegorocznego fragmentu wakacji:
Wtedy to były akurat Bieszczady.
Któregoś dnia integrowaliśmy się z sąsiadami z e.x.p.o obok. A że co mieliśmy siedziec cały czas, to taki pomysł padł od jednej osoby

Dotarliśmy na miejsce w całkiem niezłym stanie (tylko kilka fragmentów sznurówek nie przeżyło, mimo intensywnej reanimacji ) , i ktoś zarzucił pomysłem żeby zapodać do knajpy. Cóż mieliśmy zrobić, nic głupszego do głowy wtedy nam nie przyszło…..
Robiliśmy całkiem korzystne wrażenie

Miny seniorów były jeszcze bardziej bezcenne, niż jednej seniorki na szlaku

A najlepszy był koleś, którego mijaliśmy wchodząc z tymi związanymi sznurówkami do knajpy :p – patrzy ,patrzy….. po czym „ejjjj, musicie mi dać numer do swojego dealera !!!! ”
Dotarliśmy na jakieś dicho i zrobiliśmy furorę- nie dość, ze byliśmy w centrum uwagi , robiliśmy sztuczny tłum, to ludzie nawet się nawet do nas przywiązywali – dosłownie i w przenośni .
Oczywiście wszystkich chętnych zapraszamy z nami kiedy tylko będzie kolejny raz

Mnie też chodziło o fajne dziewczyny.Achim pisze: napisałem fajne dziewczynyi nie chodziło tu o wygląd tylko o charakter bardziej
Co nie zmienia faktu, że nawet nie wiem jak fajny by były, to to nie to samo. W takim za bardzo żeńskim towarzystkie jest zwyczajcie dużo mniej zabawnie (mówie to na podstawie własnego doświadczenia )
Ostatnio zmieniony 01 marca 2007, 19:55 przez Juventinha, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jak czytam to co wypisuje tutaj Juventinha to naprawde jest mi przykro. Jak w naszym kraju ma być dobrze skoro młodzież zachowuje się w ten sposób
Powagi troche, powagi... Pani doktor :>

- Juventinha
- Qualità Juventina
Tak, przepraszam, przyznaję się do błędu. Wszystko co robię jest złe :roll:UlTrAs pisze:Jak czytam to co wypisuje tutaj Juventinha to naprawde jest mi przykro. Jak w naszym kraju ma być dobrze skoro młodzież zachowuje się w ten sposóbPowagi troche, powagi... Pani doktor :>
Wybaczycie mi?

8)
To może mam opowiedziec z kim nabijaliśmy się z jednego naszego wspaniałego Admina i Star Treka?
- Trunxik
- Juventino
Achim... oj nie chciałbyś mieć same dziewczyny na prawdę 
Ja mam u siebie obecnie 16 a chłopaków jest 5... nic w tym takiego jeżeli brac pod uwagę, że w zeszłym roku było dziewczyn 27 a nas o jednego więcej... niby śmiechy hihy i te sprawy ale dobra ekipa facetów też musi być jednak

Ja mam u siebie obecnie 16 a chłopaków jest 5... nic w tym takiego jeżeli brac pod uwagę, że w zeszłym roku było dziewczyn 27 a nas o jednego więcej... niby śmiechy hihy i te sprawy ale dobra ekipa facetów też musi być jednak

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ekhm... :oops: Mądra i cwana jesteś bo moda masz i tenże admin bana Ci nie może dać. Co innego ze mnąJuventinha pisze:To może mam opowiedziec z kim nabijaliśmy się z jednego naszego wspaniałego Admina i Star Treka?

Pozatym pisz na temat