Przymierze z VecchiaSignora
- J1897
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
Heh, that's true. Alex is always awesome like all Juve players.MarcoSlovakia pisze:Juventus Crotone 5-0![]()
Have you guys seen Del Piero? He was just awesome!

Ja mam male pytanie, czy jakas wspolpraca jesli chodzi o multimedia, glownie kompilacje bedzie zawiazana miedzy JP a VS czy jest to juz w interesie indywidualnych userow?
- Medi
- Qualità Juventino
Grande UFO!!ufobianconero pisze:Cześć do każdego
Ja dziki tej współpracy z wami i komplementem dla portalu!
Musimy zobaczyć najpierw co z tego wyniknie, czy ludziom się to spodoba itp., bo to wszystko od Was zależy jak sie ułoży współpraca :-DLord_ Juve pisze: Ja mam male pytanie, czy jakas wspolpraca jesli chodzi o multimedia, glownie kompilacje bedzie zawiazana miedzy JP a VS czy jest to juz w interesie indywidualnych userow?
- LordJuve
- Juventino
He he, no to dobra, bedziemy czekac na rozwiniecie sie sytuacji. Mam nadzieje, ze dla JP jak i dla VS rozwinie sie wszystko pomyslnie, tylko tego nam zyczyc.Medi pisze: Musimy zobaczyć najpierw co z tego wyniknie, czy ludziom się to spodoba itp., bo to wszystko od Was zależy jak sie ułoży współpraca :-D
- ufobianconero
- Juventino
W przyszłości ja ufam już zorganizować także wspólny inizative jak tamten' robiony przez Massimo Zampini
- Cyba
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
Heh, wiesz, ja mysle, ze do tej pory ukazalo sie juz naprawde masa swietnych prac, ktore sa pewnym juz kanonem czy historia naszej malej spolecznosci, jesli chodzi o kompilacje i JuvePoland. Mysle, ze warto zaczac od poczatku i najpierw pokazac im wlasnie te, bo cos tam u nich dzwoni ale nie wiadomo, w ktorym kosciele.Cyba pisze:Lord_ Juve pisze:Ja mam male pytanie, czy jakas wspolpraca jesli chodzi o multimedia, glownie kompilacje bedzie zawiazana miedzy JP a VS czy jest to juz w interesie indywidualnych userow?
Może niech ktoś zrobi małą kompilację i pokażemy ludziom z VS 8)
P.S
Wiekszosc tych prac znajduje sie na serwerze JP wiec moze to byc mocnym punktem wspolpracy JP i VS. A nowe filmy beda, nie ma sie co martwic, juz my sie o to postaramy.
Mysle, ze Railis powinien sie w tej sprawie wypowiedziec, wkoncu od kompilacji to on na JP jest.
- kamilos
- Juventino
Gorszy nie będę i też się zarejestruje. Trzeba poznawać takich ludzi i poszerzać horyzonty :-D Do zobaczenia na VecchiaSignoraDamKam pisze:Taka współpraca to bez wątpienia dobra rzeczJedynie możemy na tym zyskać
Dobra, właśnie lecę się tam zarejerstrować
- Spingi Gonzales
- Juventino
Hi everybody! I'm Spingi Gonzales, the guitar player of VecchiaSignora's staff! 8) Italy and Poland (and not only) united under a black and white sky... It's wonderful! Thanks for this opportunity!