Vieira szczęśliwy jak nigdy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2007, 15:25

JUVENTINI darujcie sobie dyskusje z kibicami z mediolanu bo to nadaremne pisanie . Co do Viery niech mu tam będzie nawet super ale tylko przez ten sezon bo w nastepnym juz tak mu nie będzie a za sprawą oczywiście naszego awansu i spotkania się na boisku . Narzie pokazuje niezła forme ale u nas na początku tak samo grał a potem niestety loty obniżył co do Ibrahimovica to też w pierwszym sezonie strzelił dużo bramek bodajrze 16 a w drugim był cieniem motyla wiec w nastepnym sezonie sie spotkamy i tacy strauszkowie jak Nedved i Del Piero pokaża dlaczego zostali u nas już możecie sie obawiać bo niebawem wrócimy :-D

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 09:31

Heh nie spodziewałem się, że mój temat rozpocznie taką intensywną debate....o niczym....

Najpierw przeczytajcie dokładnie temat a później się wypowiadajcie.....!!!

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 12:45

wErOn pisze:ja mam pytanko - czy kolega achim w koncu sie zamknie? w kazdym topicu masz cos(?) do powiedzenia. dla ciebie zaryzykowalem offtopa za ktorego pewnie dostane kartke i bana ale poswiece sie dla setkow uzytkownikow ktorzy musza patrzec na twoj nick i brednie w praktycznie kazdym topicu..
odpowiem ci na pytanko....nie nie zamknę się...to że interesuję się wieloma tematami to już moja sprawa a nie twoja...oj jaki ty biedny i ryzykujesz dla innych, jeśli to lubisz to idź pracuj jako wolontariusz...jeśli dla ciebie to są brednie to nie czytaj, dla mnie twoje posty są o wiele gorsze...ps. takie sprawy na privie się załatwia...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 12:52

Achim pisze:odpowiem ci na pytanko....nie nie zamknę się...to że interesuję się wieloma tematami to już moja sprawa a nie twoja...
Chyba nie zrozumiałeś o co wErOnowi chodziło... Bardziej o twoje teksty w różnych tematach, a nie zainteresowaniami:D
Achim pisze:ps. takie sprawy na privie się załatwia...

Więc trzeba było odpowiedzieć przez priva....

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 12:54

Lukasz_JUVE pisze:
Achim pisze:odpowiem ci na pytanko....nie nie zamknę się...to że interesuję się wieloma tematami to już moja sprawa a nie twoja...
Chyba nie zrozumiałeś o co wErOnowi chodziło... Bardziej o twoje teksty w różnych tematach, a nie zainteresowaniami:D
Achim pisze:ps. takie sprawy na privie się załatwia...

Więc trzeba było odpowiedzieć przez priva....
zrozumiałem, o tekstach też napisałem, ale przeoczyłeś to...

odpowiedziałem na priva też...

poza tym nieważne już...piszmy na temat

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 13:33

Achim pisze:odpowiedziałem na priva też...

Na pewno :?: Spytać się wErOna :?: :wink:
Achim pisze:poza tym nieważne już...piszmy na temat

Dokładnie.

Co do tematu. To że Vierze jest dobrze w Mediolanie to co mnie to właściwie to obchodzi. Pograł w Juve, zostawił gdy był najbardziej potrzbny, trudno, trzeba żyć dalej. Ale powodzenia mu życzyć nie będę.

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 15:36

Lukasz_JUVE pisze:
Achim pisze:odpowiedziałem na priva też...

Na pewno :?: Spytać się wErOna :?: :wink:
Achim pisze:poza tym nieważne już...piszmy na temat

Dokładnie.

Co do tematu. To że Vierze jest dobrze w Mediolanie to co mnie to właściwie to obchodzi. Pograł w Juve, zostawił gdy był najbardziej potrzbny, trudno, trzeba żyć dalej. Ale powodzenia mu życzyć nie będę.

spytaj się, jak chcesz to wyślę ci privem screena....

veira w drugiej połowie sezonu w Juve grał już troche słabiej, więc nie odszedł będąc w najwyższej formie...

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 15:57

Achim pisze:pytaj się, jak chcesz to wyślę ci privem screena....
Nie trzeba :D
Achim pisze:veira w drugiej połowie sezonu w Juve grał już troche słabiej, więc nie odszedł będąc w najwyższej formie...
A chyba najgorsze mecze miał w LM z Arsenalem.

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 16:02

lepiej nie mów tego głośno bo zaraz fani drużyny na "i" zaczną mówić że obwiniamy vieire o przegraną w LM z Arsenalem, albo co gorsza że szukamy korupcji :smile:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 16:41

A on, zdaje się, już nie gra w Juventusie. Zatem nie rozumiem całej tej dyskusji.

:roll:
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2007, 19:47

Skoro on jest szczęśliwy - ja jestem szczęśliwy dwa razy.
Brak rodzinnej atmosfery... hm... mówimy tu o Juve Capello, a jakie stosunki panuja na treningu / w szatni w klubie prowadzonym przez tego szkoleniowca wiemy chyba wszyscy.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ