Serie B (24): JUVENTUS 5-0 Crotone
- Kuben
- Juventino
Bajerancka gra Naszego zespołu. Nie dziwi mnie wynik, tylko zaskakująco dobra gra Naszej obrony :shock:
Martwi kolejny mecz na ławce Bojinova :?
! Forza Juventus !
Martwi kolejny mecz na ławce Bojinova :?
! Forza Juventus !
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Buffi-luki
- Juventino
No nareszcie zagrali tak jak powinni. poza tym jakie mamy miec wyniki meczów z zespolem który zajmuje 19 miejscew serie B . Oczywiście cieszy dobra postawa naszego zespołu zwłaszcza Alexa
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No i taki wynik to ja rozumiem
Wkońcu jestem w pełni usatysfakcjonowany. A gdyby jeszcze Trezeguet miał troszke więcej szczęścia dziś to mogło się skończyć jeszcze wyżej. Miejmy nadzieje, że teraz już częściej będziemy oglądać tyle bramek w wykonaniu naszych kopaczy. Widać, że krytyka wpłynęła na nich tak jak wpłynąć powinna. Brawo.

- figc1898
- Juventino
Widziałem całe spotkanie. Crotone grało tylko do 20 minuty, później istniało tylko Juve. Tripletta w wykonaniu Alexa nie zdaża się zbyt często. Ale należy pamiętać też że kilku zawodników Crotone było kiedyś w Turynie. Tu się urodzili i wychowywali. Może trochę odpuścili ten mecz, chociaż z drugiej strony w lidze zajmują miejsce w strefie spadkowej więc dzisiaj się okazało jaka jest klasa między Juve i Crotone.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz cudowny! :-D Chociaż go nie widziałem, ale za to wnioskuje po waszych wypowiedziach i relacji live i golach
których nie zabrakło dzisiaj w Turynie.
To jest to Juve, to jest ta potęga! Żałuje tych niewykorzystanych sytuacji Trezegola, ale cóż... co za dużo, to...
I hat-trick Alexa! Ajjj! Jak z gracją mija przeciwników! NASZ KAPITAN!
GRANDE LA JUVE !!!

To jest to Juve, to jest ta potęga! Żałuje tych niewykorzystanych sytuacji Trezegola, ale cóż... co za dużo, to...
I hat-trick Alexa! Ajjj! Jak z gracją mija przeciwników! NASZ KAPITAN!
GRANDE LA JUVE !!!
- Mr Cezary
- Juventino
Hehe, no nie żartuj sobie.figc1898 pisze:Ale należy pamiętać też że kilku zawodników Crotone było kiedyś w Turynie. Tu się urodzili i wychowywali. Może trochę odpuścili ten mecz
Świetna sprawa. Prawdziwy pogrom Crotone. Ten mecz to była prawdziwa próbka siły Juventusu. Właśnie oglądnąłem skróty i jestem pod wrażeniem także gry w obronie. Crotone miało 2 okazje do zdobycia bramki: jedną, gdy świetnie interweniował Buffon, a drugą gdy górną piłkę do Gigiego zagrał bodajże Camor. Całe szczęście nasz bramkarz się w porę zrehabilitował. Nedved poraz kolejny dał sygnał do ataku. Nieprzeceniony piłkarz. Cieszy pierwsza bramka w barwach Juve Balzarettiego, choć ten gol był w istocie niezwykle szczęśliwy. No i 3 bramki Aleksa. Jak prawdziwy snajper. W pewnym momencie zastanawiałem się nawet, czy to aby Trezeguet nie przybrał postaci Del Piero, i czy to nie on wykańczał te akcje. Brawo, brawo, brawo. I co do Trezeguet, to faktycznie jest on w małym dołku, nie potrafi się przełamać. Miał kilka wybornych sytuacji, które normalnie powinien trafić z palcem w du###, a tymczasem seryjnie je marnował. Szkoda, bo wynik mógłbyć wyższy. Ale nie wybrzydzam. Martwi natomiast kontuzja Zanettiego. Oby nie było to nic poważnego.
- Monte Cristo
- Juventino
figc1898 pisze:Widziałem całe spotkanie. Crotone grało tylko do 20 minuty, później istniało tylko Juve. Tripletta w wykonaniu Alexa nie zdaża się zbyt często. Ale należy pamiętać też że kilku zawodników Crotone było kiedyś w Turynie. Tu się urodzili i wychowywali. Może trochę odpuścili ten mecz, chociaż z drugiej strony w lidze zajmują miejsce w strefie spadkowej więc dzisiaj się okazało jaka jest klasa między Juve i Crotone.
Mozna wiedziec gdzie i jak to spotkanie ogladales?

Co do meczu, to nasi grali bardzo dobrze w porownaniu do poprzednich meczy.
Jesli dobrze pamietam, to gdyby skutecznosc nie zawiodla, moglibysmy wygrac z 12-0.
- Duff
- Juventino
Bardzo ładna postawa chłopaków
0 z tyłu cieszy 5 goli zachwyca a co dopiero mówić o hat-trick'u Del Piero szkoda gadać
szkoda że znowu Bojinov spędził mecz na ławce pozatym niewiele wiem bo nie oglądałem meczu
OBY TAK DALEJ 

- Vincitore
- Juventino
Jak widać musieliśmy przełknąć kilka gorzkich, bardzo gorzkich pigułek żeby w końcu osiągnąć pożądany cel. Pewne , wysokie zwycięstwo. Dlaczego nie możemy tak grać w każdym meczu? Od początku do końca skoncentrowani, wyluzowani. Jak widać bramki same wpadają, aż miło jest patrzeć na taki pozytywny i ofensywny Juventus który nie daje szans rywalom i gromi rywala aplikując mu pięć bramek. Bohater meczu może być jeden Alessandro Del Piero, bo to on jest zapewne na ustach wszystkich kibiców po dzisiejszym spektaklu w Turynie. Trzy gole i asysta to jego dorobek w dzisiejszym spotkaniu. Wynik mógł być dużo wyższy, trochę raziła nieskuteczność w pewnych momentach bo wynik mógł być dużo wyższy. No cóż. Za tydzień gramy z Modeną. Trzeba w końcu przełamać tą feralną passę meczów na wyjeździe gdzie nie możemy sobie poradzić i tracimy głupio punkty , ale jeżeli zagramy z taką determinacją i koncentracją jak dzisiaj to jestem spokojny o wynik
.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- Bosiontko
- Juventino
Wreszcie wygraliśmy i to wysoko. Świetna gra całej drużyny, praktycznie nie dopuszczaliśmy rywali do sytuacji podbramkowych. Największe zagrożenie dla Buffona stanowił Chiellini, który tak niefortunnie podawał 8) Świetny występ Alexa, który dzięki trzem bramkom wyszedł na czoło klasyfikacji najlepszych strzelców Serie B - ex equo z Belluccim z Bologny. Za tydzień gramy na wyjeździe z Modeną i złoimy ich tyle samo albo więcej niż w 1 rundzie o ile forma sie utrzyma 
skrót meczu

skrót meczu
- January
- Juventino
będę oryginalny i pochwalę nie Alexa, choć mu się bardzo należy
ale chciałbym zauważyć jak ładną bramkę strzelił Balzaretti, który raz już strzelił Nedved (http://seriea.pl/index.php?strona=serieb&dzial=strzelcy), jak dobrze w środku razem zagrali GG i Paro, jak obrona pewnie zagrała, szczególnie Zebina, wszyscy mówią że Trezeguet nie strzelił gola, ale miał asystę i grał dobrze...

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- wojteceek
- Juventino
W końcu wynik z którego można być dumnym.
Cieszy forma Del Piero, nie miałem pojęcia, że jest w takiej super formie. Meczu co prawda nie oglądałem ale po relacji live można powiedzieć, że prawie przez cały mecz dyktowaliśmy warunki gry.
Jako, że nigdy nie jest idealnie to wczoraj zdziwiły mnie dwie sprawy. Pierwsza sprawa to niewymuszona zmiana obrońca na obrońce. W takiej sytuacji gdy już tyle prowadzimy warto by może w końcu dać szanse Bożinowowi. Forma Trezegueta daje wiele do myślenia, może warto go zastąpić kimś innym.

Jako, że nigdy nie jest idealnie to wczoraj zdziwiły mnie dwie sprawy. Pierwsza sprawa to niewymuszona zmiana obrońca na obrońce. W takiej sytuacji gdy już tyle prowadzimy warto by może w końcu dać szanse Bożinowowi. Forma Trezegueta daje wiele do myślenia, może warto go zastąpić kimś innym.
- michalr
- Juventino
- Adi666666
- Juventino
Mecz jeden z lepszych jak nie najlepszy od początku sezonu w naszym wykonaniu, cieszy 5 strzelonych bramek i żadnej straconej, dobra forma całej drużyny, która tworzyła dzisiaj kolektyw. Del Piero strzela swojego 6 hatrika w karierze ma on już 208 goli w barwach Juve i przewodzi w klasyfikacji strzelców Serie B z 11 trafieniami
Jeśli chodzi o decyzje Naszego trenera to wydaje mi się że zmiana w 82' była celowa przy prowadzeniu 5-0 DD zdecydował, że zmieni Zebine z Boumsongiem ... ponieważ Jean nie grał przez pewien czas i chciał żeby poczuł rytm meczowy, być może w następnym spotkaniu Boumsong wystąpi od 1' , natomiast zupełnie nie rozumie dlaczego nie dostaje dalej szansy Bożinowi
Widać, że jak jest mobilizacja to są rezultaty, oby jej nie zabrakło w kolejnych spotkaniach 8) pozdro

Widać, że jak jest mobilizacja to są rezultaty, oby jej nie zabrakło w kolejnych spotkaniach 8) pozdro

Ostatnio zmieniony 18 lutego 2007, 10:18 przez Adi666666, łącznie zmieniany 2 razy.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Robert 10
- Juventino
Wspaniale :!: Wreszcie pełna mobilizacja i od razu przyszły efekty. Oby tak dalej.
Teraz gramy z Modeną i nie widzę innej możliwości jak zdobycie 3 pkt i strzelenie co najmniej dwóch goli.
8)
Oby tylko Del Piero utrzymał strzelecką formę do końca sezonu.
FORZA JUVE
Teraz gramy z Modeną i nie widzę innej możliwości jak zdobycie 3 pkt i strzelenie co najmniej dwóch goli.

Oby tylko Del Piero utrzymał strzelecką formę do końca sezonu.
FORZA JUVE