Jaki według was powinien byc atak reprezentacji Włoch???
- Jah
- Juventino
Vieri, Del Piero, Totti, Inzaghi.
Jedynie tych graczy Trap powienien brac pod uwage przy ustalaniu pierwszej jedenastki. Absolutnym pewniakiem, jezeli oczywiscie omina go kontuzje jest Christian Vieri. Środkowy napastnik, jego pozycja jest nie do podwazenia. Zmiennikiem jego powienien byc Pippo... ktory na pewno ma duzo wieksze aspiracje, ale tak niestety to dla niego wyglada. Miejsce drugiego napastnika chcialoby sie, aby bylo dla Del Piero... jednak Alex musi najpierw zaczac grac... bo nikt za zaslugi mu tego miejsca nie da. Opcja z Tottim z tylu jest na pierwszy rzut oka znakomita... lecz jak przypomne sobie Mundial... to sam juz nie wiem co o tym myslec. Wiem jedno, ze mamy tu do czyniena z 4 wirtuozami i usadzenie kazdego z nich na lawce bedzie gorzka pigulka dla zawodnika i jego fanow
.
Jedynie tych graczy Trap powienien brac pod uwage przy ustalaniu pierwszej jedenastki. Absolutnym pewniakiem, jezeli oczywiscie omina go kontuzje jest Christian Vieri. Środkowy napastnik, jego pozycja jest nie do podwazenia. Zmiennikiem jego powienien byc Pippo... ktory na pewno ma duzo wieksze aspiracje, ale tak niestety to dla niego wyglada. Miejsce drugiego napastnika chcialoby sie, aby bylo dla Del Piero... jednak Alex musi najpierw zaczac grac... bo nikt za zaslugi mu tego miejsca nie da. Opcja z Tottim z tylu jest na pierwszy rzut oka znakomita... lecz jak przypomne sobie Mundial... to sam juz nie wiem co o tym myslec. Wiem jedno, ze mamy tu do czyniena z 4 wirtuozami i usadzenie kazdego z nich na lawce bedzie gorzka pigulka dla zawodnika i jego fanow

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- RadeKas
- Juventino
Czy ty nazywasz Inzaghiego virtuozem?? Boshe, przecież ten gośc nie potrafi piłki prosto kopnąć. Jeżeli nie ma kogoś kto mu do centymetra poda, to wrzyciu nie strzeli gola. On ma po prostu instynkt strzelecki (znaczy wie gdzie stać) tak jak kiedyś Gerd Muller z RFN.Jah pisze: ze mamy tu do czyniena z 4 wirtuozami i usadzenie kazdego z nich na lawce bedzie gorzka pigulka dla zawodnika i jego fanow.
srali muszki będzie wiosna
- Olszan
- Juventino
Według mnie powinien grać Vieri z Del Piero a nigdy w życiu nie postawiłbym na największego patałacha jakiego kiedykolwiek widziałem Od którego wymienianie jego zwalonego imienia Francesco i jeszcze gorszego nazwiska Srotti robi mi sie niedobrze Niech sie nie pokazuje ludziom na oczy i zabiera swoją okrutną twarz z tego świata.
Zawsze Wierni ! ! !
- Łukasz
- Juventino
Zgadzam się w 100%.Mario_166 pisze:Według mnie powinien byc w napadzie alex z Vierim a Totti powinien grac jako ofensywny pomocnik. Mi osobiscienie nie podobało się ustawienie w meczu z Finladia gdzie grał Coradii z Tottim a Alex grał bardziej na skrzydle ale i tak zdobyl ładną bramke. Aha i wolałbym jakby to Alex wykonywal wolne a nie Totti i jeszcze jedno denerwuje mnie jak Alex biega z 7 a nie z 10 na plecach a jak wy myślicie??