Szaliki Juventusu

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 21:38

No dobra dziewczyny i chlopaki.
Kazdy kto wplacil a nie otrzymal do tej pory szala proszony jest o kontakt ze mna badz z Trunxem w tej sprawie do konca przyszlego tygodnia. Po tym czasie pozostale wciaz szale zostana sprzedane - a pieniadze z ich sprzedazy zasilaja jakis szczytny cel :prochno:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 21:45

...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2009, 14:34 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2007, 23:23

nie... oddamy je na biedne dzieci mieszkajace pod moim biurkiem... jezeli ich tam nie spotkamy no to coz... cos trzeba bedzie z ta kasa zrobic... ;) :D

Obrazek
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 00:22

Jest w planie następna seria?
Bo niestety, ale przespałem ten temat. :cry:

Edit
Venomik pisze:Więc pewnie ten temat:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 22&start=0
też przespałeś? Smile
Trzeciej tury to raczej nie będzie Smile
Najwyraźniej. :P Dzięki za Info.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2007, 01:11 przez Railis, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 00:56

Więc pewnie ten temat:
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 22&start=0
też przespałeś? :)
Trzeciej tury to raczej nie będzie :)

Dirty mind
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 01:33

z LBalinem w krotce bedziemy mieli do sprzedania nowe szaliki ale od razu od reki a nie ze bedziemy zamawiac.

z druga seria nie mamy nic do czynienia i az sie dziwilismy ze od tak ktos zalozyl II ture biorac projekt i ani be ani me no ale coz...

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 07:56

Trunxik pisze:z druga seria nie mamy nic do czynienia i az sie dziwilismy ze od tak ktos zalozyl II ture biorac projekt i ani be ani me no ale coz...
Chamuj się ze słowami. Nie masz zielonego pojęcia jak sytuacja wyglądała i głupoty wypisujesz :? Zaraz po założeniu tematu skontaktowałem się z LBaLin pytając czy mogę w pełni wykorzystać zdjęcia z pierwszej tury i czy nie ma nic przeciwko. Ty wówczas byłeś nie obecny. Ponad to pisałem z Tobą kilka razy po powrocie i nie miałeś nic przeciwko II tury :!: więc nie rozumiem skąd teraz te plotki za moimi plecami :idea: Celowo użyłem słowa pisałem ponieważ nie można tego nazwać rozmową. Twoje cwaniackie wypowiedzi i głupie dogaduszki tak jak na przykład ta wyżej z pieniędzmi za szaliki :| Warto dodać, że projekt szalika był tworzony dla użytkowników JP i ja z tego nie czerpię żadnych korzyści.

Obrazek
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 10:47

-Lucas- pisze:
Trunxik pisze:z druga seria nie mamy nic do czynienia i az sie dziwilismy ze od tak ktos zalozyl II ture biorac projekt i ani be ani me no ale coz...
Chamuj się ze słowami. Nie masz zielonego pojęcia jak sytuacja wyglądała i głupoty wypisujesz :? Zaraz po założeniu tematu skontaktowałem się z LBaLin pytając czy mogę w pełni wykorzystać zdjęcia z pierwszej tury i czy nie ma nic przeciwko. Ty wówczas byłeś nie obecny. Ponad to pisałem z Tobą kilka razy po powrocie i nie miałeś nic przeciwko II tury :!: więc nie rozumiem skąd teraz te plotki za moimi plecami :idea: Celowo użyłem słowa pisałem ponieważ nie można tego nazwać rozmową. Twoje cwaniackie wypowiedzi i głupie dogaduszki tak jak na przykład ta wyżej z pieniędzmi za szaliki :| Warto dodać, że projekt szalika był tworzony dla użytkowników JP i ja z tego nie czerpię żadnych korzyści.
Znaczy ja napisze tak. Ja nie moglem i nie moge sie wypowiadac za bardzo na temat tego szala bo jak juz pisalem w poscie w Twoim temacie nie bralem udzialu ani w tworzeniu projektu ani nie organizowalem tej akcji. Wszystko o czym moglem zdecydowac to zdjecie juz gotowego szala wrzucone i zrobione przeze mnie i to zrobilem...
Trunxowi raczej chodzilo o to ze najpierw zalozyles temat a pozniej z nim uzgadniales pewne sprawy...

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 11:05

LBaLin pisze:Trunxowi raczej chodzilo o to ze najpierw zalozyles temat a pozniej z nim uzgadniales pewne sprawy...
W takim razie stworzył problem z niczego. Na forum aż sie prosiło aby założyć drugą ture poniważ tylu było chętnych. Podjąłem się tego zadania. Zgadza się, że nie rozmawiałem przed założeniem tematu z Trunxem ponieważ był nieobecny a wszystkim ogromnie zależało na czasie. Wymienilismy sie emailami po jego powrocie i w żaden sposób nie zaprotestował dlatego uważam, że wyciąganie tej sprawy na wierzch po ponad tygodniu jest nie fer. Trochę wyrozumiałości...podkreślam, że nie czerpię z tego żadnych korzyści :!:
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2007, 11:11 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 14:09

eeee... zalozyles tremat, zlozyles zamowienie i zebrales kase a pozniej sie pytasz... to co ja mam do gadania czlowieku ? mnie to wali co robisz ale po prostu niektore rzeczy sie zaltwia inaczej. a Twoje pytanie czy mozesz polegalo na spytaniu sie o rady na temat producenta a pozniej jeszcze zebym napisal do niego zeby Ci uzyczyl projektu :prochno:

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 14:56

Trunxik pisze:eeee... zalozyles tremat, zlozyles zamowienie i zebrales kase a pozniej sie pytasz...
Temat założony w środe wieczorem 7 lutego a Ty wracałeś w piatek 9 lutego-rzeczywiscie do tego czasu wszyscy wplacili kase i nie wciskaj mi że napisałem do Ciebie po złożeniu zamówienia bo pierwszą wiadomość dostałem od Ciebie w sobote...
Trunxik pisze:Twoje pytanie czy mozesz polegalo na spytaniu sie o rady na temat producenta
Tobie to jak kawe na ławę- wystarczy, że miałeś okazję korespondowania ze mną więc skoro tak bardzo poczułeś się urażony mogłeś mi to powiedzieć bezpośrednio nie moja wina, że nie masz jaj i się nie odważyłeś.

Natomiast projekt otrzymałem od producenta. Więc taki szalik może sobie zamówić każdy.

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 16:00

1. gdzie masz napisane ze jestem urazony ? napisalem ze dziwi mnie to
2. podobno powolywales sie na I ture wiec dal ci bo czemu nie. w koncu kase ma za to

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 16:10

Co z tego, że się powołałem na I ture? Oczywiście że sie powołałem, powiedziałem mu że szaliki mają być takie same jak te z pierwszej tury a najlepiej aby skorzystał z tego samego projektu :) Nie widzę w tym nic nie etycznego. Zalezy mi na tym aby wszyscy otrzymali to co zamawiali- to chyba dobrze?

Proponuję zakończyć ten konflikt i tak za daleko już poszło.

Obrazek
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 16:16

napisalem to odwolujac sie do tego, ze producent dal Ci projekt. Inaczej by nie dal jesli bys sie nie powolal. wiem z doswiadczenia. ja tu przestaje pisac bo zaraz pewnie kartke dostane za "nabijanie" ale na prv jestem otwarty

Obrazek
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lutego 2007, 16:23

ej lepiej zamist sie klocic to powiedzcie kiedy zamierzacie pasiaki zamowic :] z haftem najlepiej :D

Obrazek
ODPOWIEDZ