Zarty, Dowcipy, Kawały
- swiergot
- Juventino
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Facet u bram niebios. Św. Piotr mówi do niego:
- Zanim wejdziesz opowiedz mi jakiś swój dobry uczynek.
- Wiec to było tak. Jechałem do domu i przy drodze zauważyłem bandę motocyklistów znęcających się nad dziewczyną. Ona była przerażona, krzyczała o pomoc. Nie mogłem tego ignorować, zresztą nienawidzę takich brudnych typków, więc wziąłem łyżkę do opon i ruszyłem w ich stronę. Stanęli wokół mnie i jeden z nich krzyknął; "Zmiataj stąd, albo będziesz następny". Ja, nie bojąc się, przywaliłem z całej siły w twarz największemu z nich i krzyknąłem: "Zostawcie tą biedną dziewczynę w spokoju! Albo pokażę wam, co to jest prawdziwy BÓL, wy chorzy degeneraci!"
- No, no, no! Twoja odwaga jest imponujące. A kiedy się tak popisałeś?
- Jakieś trzy minuty temu.
Pani poleciła dzieciom napisać wypracowanie na temat "Matka jest tylko jedna". Następnego dnia pani pyta dzieci:
- Aniu??
- Najbardziej kochamy nasza mamę, bo Matka jest tylko jedna..
- Bardzo ładnie..
W końcu przyszła kolej na Jasia, więc czyta:
"Wieczorem, gdy ojciec z matką do stołu zasiedli, krzyknęli na Małgosię by z lodówki przyniosła trzy flaszki wyborowej. Małgosia poszła do lodówki i krzyknęła: "Matka! Jest tylko jedna!"
- Zanim wejdziesz opowiedz mi jakiś swój dobry uczynek.
- Wiec to było tak. Jechałem do domu i przy drodze zauważyłem bandę motocyklistów znęcających się nad dziewczyną. Ona była przerażona, krzyczała o pomoc. Nie mogłem tego ignorować, zresztą nienawidzę takich brudnych typków, więc wziąłem łyżkę do opon i ruszyłem w ich stronę. Stanęli wokół mnie i jeden z nich krzyknął; "Zmiataj stąd, albo będziesz następny". Ja, nie bojąc się, przywaliłem z całej siły w twarz największemu z nich i krzyknąłem: "Zostawcie tą biedną dziewczynę w spokoju! Albo pokażę wam, co to jest prawdziwy BÓL, wy chorzy degeneraci!"
- No, no, no! Twoja odwaga jest imponujące. A kiedy się tak popisałeś?
- Jakieś trzy minuty temu.
Pani poleciła dzieciom napisać wypracowanie na temat "Matka jest tylko jedna". Następnego dnia pani pyta dzieci:
- Aniu??
- Najbardziej kochamy nasza mamę, bo Matka jest tylko jedna..
- Bardzo ładnie..
W końcu przyszła kolej na Jasia, więc czyta:
"Wieczorem, gdy ojciec z matką do stołu zasiedli, krzyknęli na Małgosię by z lodówki przyniosła trzy flaszki wyborowej. Małgosia poszła do lodówki i krzyknęła: "Matka! Jest tylko jedna!"
- swiergot
- Juventino
http://img104.imageshack.us/my.php?imag ... cjmxl4.png
Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju też powinno się ostrzec.

- behemot
- Qualità Juventino
SJ.com. tak trzymać!! :rotfl:swiergot pisze:http://img104.imageshack.us/my.php?imag ... cjmxl4.png
wake up! catch the rising sun!
- juverm
- Juventino
Faktycznie Wy nigdy nie popełniacie błędów... No tak zapomniałem, przecież jesteście nieomylni. Wasza "tolerancja" jest równie wielka jak "aktualny" poziom tego forum.
Popełniamy i potrafimy się ze swoich błędów śmiać. Absolutnie naszym celem nie było naśmiewanie się z SJ, ale z sytuacji. Za to Twoja wypowiedź jest zwyczajnie prostacka. Z mojej strony EOT. /swiergot
Popełniamy i potrafimy się ze swoich błędów śmiać. Absolutnie naszym celem nie było naśmiewanie się z SJ, ale z sytuacji. Za to Twoja wypowiedź jest zwyczajnie prostacka. Z mojej strony EOT. /swiergot

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Widze ze niektorzy nie pamietaja (albo nie chca pamietac) wpadek z zeszlych lat Juvepoland? Pozwole sobie przypomniec, tyle ze wtedy to nie byl blad translatora ale tez bylo zabawnie
. [img=http://img297.imageshack.us/img297/3143/juvepolandvb5.jpg]
Nie robie to z czystej zlosliwosci, ani z checi odegrania sie na kimkolwiek, bo po pierwsze nie uwazam aby wysmiewanie sie z czyichs bledow bylo powazne i po drugie nie sadze aby takie zachowanie przystalo redaktorom najwiekszego serwisu o Juventusie.
Tak wiec zanim zaczniecie sie nasmiewac i szydzic z innych, przypomnijcie sobie ze Wy rowniez mieliscie wpadki a radowanie sie z czyichs bledow jak male dzieci, uwazam po prostu za chamskie. To tyle z mojej strony, zabralem glos tylko dlatego ze sprawa dotyczyla rowniez mnie.
pozdr

Nie robie to z czystej zlosliwosci, ani z checi odegrania sie na kimkolwiek, bo po pierwsze nie uwazam aby wysmiewanie sie z czyichs bledow bylo powazne i po drugie nie sadze aby takie zachowanie przystalo redaktorom najwiekszego serwisu o Juventusie.
Tak wiec zanim zaczniecie sie nasmiewac i szydzic z innych, przypomnijcie sobie ze Wy rowniez mieliscie wpadki a radowanie sie z czyichs bledow jak male dzieci, uwazam po prostu za chamskie. To tyle z mojej strony, zabralem glos tylko dlatego ze sprawa dotyczyla rowniez mnie.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Railis
- Qualità Juventino
Takich nie popełniamy w tej chwili. :lol: Mnie to raczej nie obchodzi, ale nikt mi się nie zabroni z tego śmiać.juverm pisze:Faktycznie Wy nigdy nie popełniacie błędów...
A co do poziomu tego forum... Mógłbym usłyszeć jakieś pokrycie? Co do poziomu... bo nie rozumiem. :-D
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2007, 01:00 przez Railis, łącznie zmieniany 1 raz.
- swiergot
- Juventino
Pamiętamy i do tej pory nas to bawi!tomcatmi6 pisze:Widze ze niektorzy nie pamietaja (albo nie chca pamietac) wpadek z zeszlych lat Juvepoland? Pozwole sobie przypomniec, tyle ze wtedy to nie byl blad translatora ale tez bylo zabawnie![]()
Rozumiem, że na przykład program "Łapu-capu" jest prostacki, chamski i nigdy go nie oglądałeś ani nie masz zamiaru oglądać? Z wpadek polityków też zapewne nigdy się nie śmiałeś. Jakie to smutne.tomcatmi6 pisze:Tak wiec zanim zaczniecie sie nasmiewac i szydzic z innych, przypomnijcie sobie ze Wy rowniez mieliscie wpadki a radowanie sie z czyichs bledow jak male dzieci, uwazam po prostu za chamskie.
Jeszcze raz powtarzam, nie naśmiewamy się ani nie szydzimy z innych, śmiejemy się z pomyłki, która po prostu była śmieszna. Ot, zwykła codzienność.

- white_wolv
- Juventino
No bo wlasnie takie chyba mialo byc. Zreszta tego slawnego newsa zdecydowana wiekszosc mile wspomina jako hmm..ciekawostke w zyciu JP.tomcatmi6 pisze:Widze ze niektorzy nie pamietaja (albo nie chca pamietac) wpadek z zeszlych lat Juvepoland? Pozwole sobie przypomniec, tyle ze wtedy to nie byl blad translatora ale tez bylo zabawnie
BTW : dzieki za print screena chetnie zapisze na hdd
- January
- Juventino
przynajmniej na JP nie ma takich głupich tekstów...twój poziom jest duzo wyższy od poziomu tego forum...więc nasuwa mi się pytanie:juverm pisze:Faktycznie Wy nigdy nie popełniacie błędów... No tak zapomniałem, przecież jesteście nieomylni. Wasza "tolerancja" jest równie wielka jak "aktualny" poziom tego forum.
co ty tu robisz? schodzisz na psy siedząc tu...
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- jt10
- Juventino
Ostatnio słyszałem coś takiego i nawet mi się spodobało:Venomik pisze:Może się czepiam, ale:
Zarty, Dowcipy, Kawały!!
PiS -> Potwory i Spółka
albo:
Pewien mężczyzna zmarł nagle, ale że był za życia dobrym człowiekiem trafił do nieba. Tam spotkał Św. Piotra, który zaczął go oprowadzać. Trafili do pomieszczenia w którym było pełno zegarów - całe ściany były nimi zawieszone. Mężczyznę zainteresowały owe zegary dlatego poprosił Św. Piotra o wyjaśnienie:
Św. Piotr - Te zegary to "licznik prawdomówności" każdego człowieka jaki żyje na ziemii. Patrz np tamten zegar "należy" do jednego z proboszczów i tam wskazówka cały czas stoi na godzinie "12" co oznacza, że ten człowiek nigdy nie skłamał! Natomiast każde kłamstwo oznacza przesunięcie wskazówki o jedna minutę. Ot taki mamy system.
Mężczyzna zaciekawiony pytał o sowich znajomych, rodzinę itp. Ale na koniec wpadł na świetny pomysł i spytał Św. Piotra: "A gdzie zegary braci Kaczyńskich"? Na co ten ze smutną minął odpowiedział: "Tam w rogu (tu wskazał na ciemny kąt pomieszczenia". Robią za wiatraki od klimatyzacji..."
- juverm
- Juventino
Railis pisze:Takich nie popełniamy w tej chwili.juverm pisze:Faktycznie Wy nigdy nie popełniacie błędów...
Pewnie początki JP, nie były różowe, w tej chwili jesteście w pełni ukształtowaną stroną, więc błędów się ustrzegacie. Jednak nie zmienia to faktu, że też są popełniane. Myślę, że wypominanie błędów, a tym bardziej wyśmiewanie jest nie na miejscu.
Railis pisze: A co do poziomu tego forum... Mógłbym usłyszeć jakieś pokrycie? Co do poziomu... bo nie rozumiem.
Porównując obecne forum z tym z przed 2-3 lat (Fakt zarejestrowałem się 5 Listopada 2005, ale nie znaczy to, że wcześniej forum nie przeglądałem) widać wyraźną różnicę, tzn. przynajmniej ja ją odczuwam.
swiergot pisze: Absolutnie naszym celem nie było naśmiewanie się z SJ, ale z sytuacji.
Hmmm… Myślę, że raczej to pierwsze (Patrz wyżej), ale cóż to tylko moja opinia.behemot pisze:SJ.com. tak trzymać!! :rotfl:
Kiedyś moje posty, też były durne, ale patrząc na nie z perspektywy czasu, chyba widać różnicę. A czy to że poziom forum spada, musi oznaczać że mam się stąd ewakuować? Chyba nie… Staram się formułować sensowne posty, w których wyrażam swoją opinie… Jeśli masz mi to za złe, to po prostu ich nie czytaj.Achim pisze:twój poziom jest duzo wyższy od poziomu tego forum...więc nasuwa mi się pytanie:
co ty tu robisz? schodzisz na psy siedząc tu...
Pewnie teraz jestem uważany, za wielkie zło ale cóż… bywa.
Przepraszam za OT, ale gdybym zeedytował poprzedni post, pewnie nikt by go nie zauważył.
A teraz już na temat:
Pociągiem jedzie Kubańczyk, Szkot, Irlandczyk i Polak. Kubańczyk wyciąga cygaro, które warte jest na prawdę sporo. Odpala, zaciąga się dwa razy i wyrzuca je za okno. Pasażerowie nie wierzą w to co widza:
- Co ty robisz?! Takie dobre cygaro!
- E, u mnie tego na pęczki, wiec mogę sobie pozwolić.
Następnie Szkot wyciąga whisky. Jeden łyk, drugi i ciach - flaszka za oknem, co tez nie pozostaje bez komentarza:
- Coś ty zrobił!? Takie dobre whisky a ty je tak wywalasz?!
- Co wy, panowie. Ja tego mam w kraju mnóstwo.
Po chwili wstaje Irlandczyk i... wypieprzyl przez okno Polaka.