podnoszenie ciezarow, kulturystyka...
- Juve The Best
- Juventino
Moge sie pochwalić dzisiejszym rekordem na płaskiej 135 kg poszło 

- Juve The Best
- Juventino
Napisz Rutek coś o wymiarach swoich i starzu.

- Juve The Best
- Juventino
Alkochol zupełnie odpada przy kreatynie. Ja osobiście jak zaczołem ćwiczyć już tak ostro to całkowicie wyrzuciłem ze swojego życia alko.tomajkks pisze:Mam takie pytanie: czy jak biore Creatyne to moge pić alkochol? Wiem że napewno nie moge pic kofeiny (kawa, cola) ale interesuje mnie właśnie czy moge pic alko, oczywiście tak sporadycznie.

- pan Zambrotta
- Juventino
ha! czas stracić siłownicze dziewictwo !
Właśnie zakończyłem 2-letnią rehabilitację kręgosłupa i mogę bez żadnych przeszkód uczęszczać na siłownię. I tu mam pewien problem, gdyż w tym temacie jestem kompletnie zielony.
Jaka jest optymalna zalecana dla mnie (wysokiego chuderlaka) częstotliwość ćwiczeń ? 2 czy 3 razy w tygodniu ?
Nie chcę jechać na żadnych odżywkach/ sterydach/ itd / itp. Nie chcę jechać na masę, tylko rzeźbić mięśnie klaty, brzucha i ramion. Wiadomo, że najpierw trzeba z czegoś rzeźbić, więc parę kg przytyję, jednak nie chcę mieć ogólnie więcej cm wszerz niż wzdłuż.
Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał
.
Jeszcze tu wrócę...

Właśnie zakończyłem 2-letnią rehabilitację kręgosłupa i mogę bez żadnych przeszkód uczęszczać na siłownię. I tu mam pewien problem, gdyż w tym temacie jestem kompletnie zielony.
Jaka jest optymalna zalecana dla mnie (wysokiego chuderlaka) częstotliwość ćwiczeń ? 2 czy 3 razy w tygodniu ?
Nie chcę jechać na żadnych odżywkach/ sterydach/ itd / itp. Nie chcę jechać na masę, tylko rzeźbić mięśnie klaty, brzucha i ramion. Wiadomo, że najpierw trzeba z czegoś rzeźbić, więc parę kg przytyję, jednak nie chcę mieć ogólnie więcej cm wszerz niż wzdłuż.
Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał

Jeszcze tu wrócę...
- Juve The Best
- Juventino
3 a nawet 4 rzy w tygodniu bym ci polecał ćwiczyć.poeiwdz czy będziesz miał dostęp do maszyn i wyciągów na siłowni. Czy tylko wolne ciężary. To ci może pierdykne jakiś planikpan Zambrotta pisze:ha! czas stracić siłownicze dziewictwo !![]()
Mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumiał.
Jeszcze tu wrócę...

- pan Zambrotta
- Juventino
Tak, siłownia do której będę uczęszczał to głównie maszyny. Szczerze mówiąc, żadnych sztang i hantli tam jeszcze nie widziałem.Juve The Best pisze: 3 a nawet 4 rzy w tygodniu bym ci polecał ćwiczyć.poeiwdz czy będziesz miał dostęp do maszyn i wycią### na siłowni. Czy tylko wolne ciężary. To ci może pierdykne jakiś planik
Byłym wdzięczny za pomoc.
- Juve The Best
- Juventino
Na początek polecił bym Ci taki planik
http://www.kulturysta.com/viewtopic.php ... c37f724dc7
i dużo twarogu jajek ryżu i makaronu
i z 3 wody dziennie
http://www.kulturysta.com/viewtopic.php ... c37f724dc7
i dużo twarogu jajek ryżu i makaronu

- RuTeK
- Juventino
Nie wiem czy można mowic o starzu bo plywam od 9 roku zycia i z silownia mam prawie cały czas do czynienia.
Wymiary:
181 cm
85 kg
Biceps 34.5 cm
klatka 112 cm
Moim pierwszym rekordem jaki robilem to wlasnie to podniesienie 57.5 kg na biceps... Klatki ogolnie nie forsuje bo mam problemy z barkiem
Wymiary:
181 cm
85 kg
Biceps 34.5 cm
klatka 112 cm
Moim pierwszym rekordem jaki robilem to wlasnie to podniesienie 57.5 kg na biceps... Klatki ogolnie nie forsuje bo mam problemy z barkiem
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, 08:32 przez RuTeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve The Best
- Juventino
- Juve The Best
- Juventino
http://img244.imageshack.us/my.php?imag ... 021gz3.jpg
rozjaśniłem troche - tak to jest robienie fot telefonem w ciemnych pomieszczeniach
rozjaśniłem troche - tak to jest robienie fot telefonem w ciemnych pomieszczeniach

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po rozjaśnieniu dobrze wszystko widać. Jednak nie jesteś taką górą mięśni jak to się wydawało gdy wrzuciłeś zdjęcie pleców
Długo już ćwiczysz ? Jak wygląda Twój cykl treningowy? Chodzi mi nie tylko o obecny, ale o to jak wyglądał gdy zaczynałeś trenować i w jaki sposób go modyfikowałeś z biegiem czasu.

Długo już ćwiczysz ? Jak wygląda Twój cykl treningowy? Chodzi mi nie tylko o obecny, ale o to jak wyglądał gdy zaczynałeś trenować i w jaki sposób go modyfikowałeś z biegiem czasu.