Juventus is my life - Compilation
- Adi666666
- Juventino
Jakość materiałów nie jest za dobra , ale z własnego doświadczenia wiem że archiwalne video przeważnie jest w takiej jak nie gorszej jakości. Początek kompilacji może troche senny przez tą muze ale za to później rozkręca się , najbardziej podobało mi się gdy przedstawiałeś kibiców :-D no i oczywiście na końcu słowa Alexa: "we will stand united!"
Moja ocena to -5 /6

Moja ocena to -5 /6

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- EXCALIBUR DH
- Juventino
Żeczywiście zajefajny filmik 

Pale, ale nie stale, bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co nie pali wcale! 

- George89
- Juventino
Świetna kompilacja! Bardzo dobrym pomysłem było zamieszczenie w niej archiwalnych filmików. Przypomniałeś starych bohaterów, wśród których zabrakło moim zdaniem Gaetano Scirea`y. Muzyka - rewelacja. Ogólnie 8,5/10
- Bukol87
- Juventino
dzieki za komenty czekam na jeszcze
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Makoto
- Qualità Juventina
Kompilacja jest bardzo fajna, mnie zapadła w pamięć. Piosenka trafnie dobrana, i widać że całość była tworzona z sercem. Mnie się podoba!
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- sebastian10
- Juventino
mi sie muzyka podobała swietnie wszystko zmontowane i dopasowane jedn z lepszych filmików i ciekawszych jakie widzialem zwlaszcza o juve mozna bez zbednych efektów zrobic dobry filmik
- lobes6
- Juventino
Nie czytałem komentarzy...właśnie skończyłem oglądać podobała się mi ogromnie tylko jak dla mnie jeden defekt tylko jeden....A gdzie tam Trezegol?a może nie zasługuje?Wiem to kwestia gustu oczywiście dlatego, że każdy z nas ma nne spojrzenie!To tylko oczywiście też moje zdanie!Daje 8/10