Kompilacja: Alex Del Piero- From beginning to end Juventinio
- alex1897
- Juventino

Prezentuję Wam moją kompilacje o Alexie Del Piero- "From beginning to end Juventinio"
Tytuł: Alessandro Del Piero-"From beginning to end Juventinio"
Autor: Alex1897
Rozmiar:62,6MB
Długość: 4:45min
Podziękowania dla: Ti_Amo_Juventus_Dragon-a
Link: MediaFire
prosze o ocenki

ps. jesli ktos sciągnie to prosze o ubieszczenie na innym serwerze bo moj net nie jest za szybki, i czesto sie przycina z góry thx

Ostatnio zmieniony 04 marca 2007, 08:44 przez alex1897, łącznie zmieniany 1 raz.

- adi130
- Juventino
prawde mówiac nie jestem aż takim wielkim znawcą angielskiego choc podobno poziom biegły mam....ale to Juventino wrzuciłbym na początek.... czyli Juventinio from beginning to [the?] end.....ale to tylko moja sugestia :] ściagam
- Max_LP
- Juventino
Niewiem czemu ale ja mam jakieś błedy :? Ale nie przeszkodziło mi to żeby obejrzeć. Oczywiście nie jest to najlepsza kompilacja jaką obejrzałem ale wiadomo każda ma swoją treść i każda ma coś w sobie. Życze powodzenia w dalszym tworzeniu :-D
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Radek_88
- Qualità Juventino
Zgadzam sie z predmowca. Moim zdaniem rowniez powinno byc "Juventino from beginning to the end".
A co do kompilacji to szczerze powiem, ze po jej poczatku spodziewalem sie czegos wiecej. Czegos ciekawszego anizeli w wiekszosci samych bramek Alexa. Komus kto nie widzial kompilacji o Del Piero moze sie ona podobac, jednak komus, kto tak jak ja zna wiekszosc jego bramek na pamiec wydaje sie troche monotonna.
A co do kompilacji to szczerze powiem, ze po jej poczatku spodziewalem sie czegos wiecej. Czegos ciekawszego anizeli w wiekszosci samych bramek Alexa. Komus kto nie widzial kompilacji o Del Piero moze sie ona podobac, jednak komus, kto tak jak ja zna wiekszosc jego bramek na pamiec wydaje sie troche monotonna.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Po pierwsze (jesli juz chodzi o scislosc) to Juventino, poza tym odnosnie tego co napisales wyzej: jezyk angielski to nie jezyk polski i obowiazuja inne zasady w pisowni. I wcale nie chodzi jak lepiej brzmi tylko po prostu jest niepoprawnie, bo "From beginning to end Juventino" wcale nie znaczy "od początku do konca juventinio".alex1897 pisze:chyba lepiej brzmi od początku do konca juventinio niz juventinio od początku do konca :naughty:
- Cyro92
- Juventino
http://rapidshare.com/files/15850564/alex.wmv.html
Dla wszystkich którzy chcieli zeby kompilacja byla tez na innym serwie.
A co do samej pracy do kompilacja całkiem dobrze zrobiona ale mogło by byc cos wiecej no i te napisy, w trakcie filmy trochę duże i w skali od 1 do 10 dał bym 6.
Dla wszystkich którzy chcieli zeby kompilacja byla tez na innym serwie.
A co do samej pracy do kompilacja całkiem dobrze zrobiona ale mogło by byc cos wiecej no i te napisy, w trakcie filmy trochę duże i w skali od 1 do 10 dał bym 6.
Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!