Kompilacja - "Squadra Azzurro - Strada il campione mond

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2007, 19:42

Zapraszam do pobierania mojej kompilacji przedstawiającej drogę Italii po mistrzostwo świata. Wiem, że było już wiele prac na ten temat i trochę czasu już minęło od osiągnięcia tego jakże wielkiego sukcesu przez Italie ale jestem początkującym i może też z tego powodu pojawić się kilka błędów czy niedociągnięć. Jednakże czekam na wasze opinie i oceny w skali 1-10 :) Szybkich transferów i miłego oglądania :)

Tytuł: "Squadra Azzurro - Strada il campione mondo"
Autor: Alex17tbg lub jak kto woli ufo :)
Muzyka: Herbert Gronemeyer - Celebrate The Day
Stereophonics - Have A Nice Day
Adriano Celentano - Azzurro
Długość: 11:55
Waga: 77,7 MB
Link: http://www.megaupload.com/?d=3BW6L890

JUVE PER SEMPRE!!! CZARNO-BIAŁA KREW PŁYNĄC WE MNIE NIGDY NIE PRZESTANIE!!!

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2007, 20:07

Chetnie ja sciagne i ocenie, ale mam jedna mala prosbe - umiesc ja na rapidshare, uploading albo cos w tym stylu. Z gory dzieki.

19tomek64

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2007, 21:07

wogóle jak sie śćąga z tych serwerów bo jakos nie umie :/

GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
Zikson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2007, 22:01

trzeba zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar, w Internet Explorer, osobiscie nie polecam... lepiej wrzucic na inny serwer

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2007, 23:39

Alex17tbg pisze:Zapraszam do pobierania mojej kompilacji przedstawiającej drogę Italii po mistrzostwo świata. Wiem, że było już wiele prac na ten temat i trochę czasu już minęło od osiągnięcia tego jakże wielkiego sukcesu przez Italie ale jestem początkującym i może też z tego powodu pojawić się kilka błędów czy niedociągnięć. Jednakże czekam na wasze opinie i oceny w skali 1-10 :) Szybkich transferów i miłego oglądania :)

Tytuł: "Squadra Azzurro - Strada il campione mondo"
tytuł jest źle napisany...

"Gli Azzurri - La strada verso la vittoria dei Mondiali"

tomkoz11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 08:33

BianconeroFan pisze:trzeba zainstalować pasek narzędzi Megaupload Toolbar, w Internet Explorer, osobiscie nie polecam... lepiej wrzucic na inny serwer
Niekoniecznie - jest "trik", żeby ominąć limit na Polskę(500). Jeżeli posiadasz Seamonkiey, lub Firefox'a. Mianowicie wpisujesz w adres

Kod: Zaznacz cały

about:config
Szukamy łańcuchu general.useragent.extra.firefox (W FF) i general.useragent.extra.seamonkey (W SeaMonkey), klikamy na niego prawym przyciskiem i zaznaczamy modyfikuj. Do wyświetlonego tekstu dodajemy ten kod:

; Alexa Toolbar
, czyli cały tekst powinien wyglądać mniej więcej tak:

Firefox/1.5.0.8; Alexa Toolbar
Testowałem na Firefoxie 1.5.0.8 i SeaMonkey 1.0.6.

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 08:58

Zgodnie z życzenie link na inny serwer -

http://rapidshare.com/files/15469957/Sq ... o.avi.html

12 Skąd wiesz, że tytuł żle napisany skoro nie wiesz o co mi chodziło :/

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 09:09

Alex17tbg pisze:Zgodnie z życzenie link na inny serwer -

http://rapidshare.com/files/15469957/Sq ... o.avi.html

Pewnie dlatego ze dobrze zna wloski ;-) A co do kompilacji to sam osobiscie robilem kompilace podobna do tej z muzyka Celebrate The Day...

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 10:16

Alex17tbg pisze:
nie ma znaczenia o co Ci chodziło, zdanie jest bez sensu, nie jest napisane poprawnie gramatycznie.

gabry$1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 13:18

Fajny filmik , tylko muza coś mi nie podeszła - moja nota 8,97 - na trzezwo to pewnie bym dał wiecej ;]

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 15:47

Po glebokim przeanalizowaniu twojej kompilacji oceniam ja na 3/10.
Nie satysfakcjonuje mnie. Muzyka nie jest zgrana z obrazem (co bardzo lubie w kompilacjach), calosc jest troche chaotyczna, wstep do kompilacji moglby byc z deczka inny bo troche nie zgrywa sie z reszta kompilacji. W zasadzie przedobrzyles z efektami a za malo skupiles sie na samej istocie filmu. Niektore fragmenty sa za bardzo uciete, tzn widac bardzo ze sa ucinane.
Oceniam twoja prace rowniez troche pod katem swojej gdyz robiem film do dokladnie tej samej muzyki (Celebrate The Day) i wykorzystalem kilka tych samych filmikow co ty. Pomysly naszych kompilacji roznia sie to fakt, ale ta kompilacja mnie nie przekonuje...

Ale jak na 1 raz moze byc... Cwicz dalej.

kow3l

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2007, 23:04

Niestety tez daje 3/10

Zawsze w szczegolnosci w kompilacjach zwracam na jedna rzecz. Jest to zgranie muzyki z obrazem. Tutaj tego nie ma. Baaa-tutaj nawet nie bylo Twoim zamiarem jakiekolwiek dopasowanie. Wydaje mi sie, jakby muzyka byla zbednym dodatkiem. Bo wszyscy tak robia to Ty tez. Jak to powinno wygladac? Mysle,ze najlepiej jakbys podpatrzyl kompilacje Mateuszka. On to moim zdaniem robi najlepiej. Szczegolnie polecam jego kompilacje "The_Month_Of_Football_Fever".
Dwa - nie ma wstepu i zakonczenia, jest poprostu nieprzejrzysta
Trzy - zle poucinane fragmenty
Pare innych rzeczy tez by sie znalazlo, ale juz ich wymieniac nie bede. Powyzsze mi sie najbardziej rzucaly w oczy i podczas robienia kolejnej kompilacji to powinienes udoskonalic... Na inne rzeczy przyjdzie czas, w koncu nie od razu Rzym (Turyn:D) wybudowano

Teraz jedna rzecz co mi sie podobala - fragmenty z trybun. Bo te z boiska juz n-razy inni wykorzystywali, a wstawek z trybun bylo dotychczas malo. Wydaje mi sie,ze odpowiednie momenty wybrales, nawet takie ktorych nie zauwazylem, choc przeciez je widzialem wczesniej na tych samych stacjach. Ogladajac twoja kompilacje jakos lepiej mi sie zrobilo na duszy i naprawde za to wielkie, wielkie brawa masz ode mnie.

Jednak tak ogolnie bardzo slabo, masz nad czym pracowac:D

ODPOWIEDZ