Szaliki Juventusu
- Tombalu
- Juventino
Szliczek juz mam
Trochę długo to trwało, ale warto było czekać - jest świetny - teraz to nawet kibice Juve z Wloch bedą go chcieli.
U mnie snieg i zima na nowo
czyli juz dzis zostanie wykorzystany 
Dzięki wszystkim, którzy brali udział w akcji "szalik"
Dziekuje !!!

Trochę długo to trwało, ale warto było czekać - jest świetny - teraz to nawet kibice Juve z Wloch bedą go chcieli.
U mnie snieg i zima na nowo

Dzięki wszystkim, którzy brali udział w akcji "szalik"
Dziekuje !!!
- mesju
- Qualità Juventino
No to ja dorzucę swoje staropolskie Bóg Zapłać
Mógłbym ponarzekać bo szaliczek jest troszkę źle zaprasowany, ale myślę, że przy pomocy żelazka wszystko da się naprawić.
Dzięki chłopaki za dobrą robotę

Dzięki chłopaki za dobrą robotę
- wloski
- Juventino
Chciałbym podziękować parze chłopaków, którzy załatwili wszystko pięknie ładnie Trunxik i LBaLin to o nich mowa, wielki szacuneczek dla Was i dziękuje mocno
.
http://img165.imageshack.us/img165/6133 ... ie3ys0.jpg < prezentacja nowego szaliczka (tutaj na biurku, ale i tak wiadomo, że znajdzie moje miejsce na szyji )
http://img165.imageshack.us/img165/6133 ... ie3ys0.jpg < prezentacja nowego szaliczka (tutaj na biurku, ale i tak wiadomo, że znajdzie moje miejsce na szyji )

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
KOSMOS 8) Dałbym za niego 2 razy tyle bez wahania, na miejscu tych co nie zamówili, powyrywalbym sobie wszystkie włosy
Jeszcze raz dzięki dla Dionizosa za wspaniały pomysł, i dla kolegów, którzy go zrealizowali! 8)

Jeszcze raz dzięki dla Dionizosa za wspaniały pomysł, i dla kolegów, którzy go zrealizowali! 8)

- Radek_88
- Qualità Juventino
Dobra dluzej juz nie wytrzymam tych pochwal, bo juz mnie skreca :twisted: sam takiego szalika niestety nie mam, bo sie spoznilem z zamowieniem i teraz jak juz ktos wyzej napisal wlosy sobie z glowy wyrywam. Dlatego mam wielka prosbe do tych ktorzy zalatwiali te szale. Czy jest szansa na druga serie szalikow, bo jak widac nie ja sam jestem tym zainteresowany. Mysle ze spokojnie zebraloby sie 10 chetnych osob. A i pieniadze jestem w stanie przelac Wam na konto jak najszybciej :-D Prosze o odpowiedz bo jakos musze to cudo zdobyc :!: 

- Zbysio
- Juventino
To może by ktoś zorganiziował 2runde na zakup tych właśnie szalików, myślę że chętnych by nie brakowało, jak by co to ja się pisze na taki właśnieBOOM pisze:Taa tylko, ze ja wlasnie taki bym chcial miec :twisted:kamex22 pisze:zawsze można Trunxa naciągnąć na kolejna turę, tylko z innym wzorem szala

- RuTeK
- Juventino
Spokojnie w zime 2007 można zrobic nowy projektZbysio pisze:To może by ktoś zorganiziował 2runde na zakup tych właśnie szalików, myślę że chętnych by nie brakowało, jak by co to ja się pisze na taki właśnieBOOM pisze:Taa tylko, ze ja wlasnie taki bym chcial miec :twisted:kamex22 pisze:zawsze można Trunxa naciągnąć na kolejna turę, tylko z innym wzorem szala
- -Lucas-
- Juventino
Zważywszy na ogromną ilość pozytywnych komentarzy oraz na liczbe chętnych którzy nie zakupili w pierwszej turze wspomnianego szalika jestem gotów poprowadzić II ture zamówienia
Za moment założe osobny temat... 
EDiT:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=14922

EDiT:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=14922

- białas
- Juventino
szaliczek pierwsza klasa. dostałem już wczoraj i jestem bardzo zadowolony. spodziewałem się gorszego wykonania w związku ze szczegółami, ale mile się rozczarowałem. dzięki chłopaki za kawał dobrej roboty
a kto nie kupił, niech żałuje 8)