"Prison Break"
- mnowo
- Qualità Juventino
kouba pisze:a co powiecie na cos takiego.
2x15 pisze:W ostatnim odcinku bylo ujęcie jak Bellick patrzy z izolatki za kraty i było widac uciety koniec druta po ktorym uciekli z więzienia. A przeciez ona sie zerwała pod cieżarem grubasa, wiec wątpie by po ucieczce specjalnie domocowali koncowke obcietego druta
02x15 pisze:O w mordę jeża rzeczywiścieHe he.. no chyba że zrobili to ze względów estetycznych
![]()
- January
- Juventino
ta ze szpitala więziennego jest całkiem całkiem
:D ale Veronica też niczego sobie 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- mateusz017
- Juventino
mam prosbe jest ktos w stanie wrzucic 15 odcinek 2 seri z napisami bylbym bardzo wdzieczny:)!!
- Piotrekk
- Juventino
Nigdy nie oglądałem żadnych seriali,'lost' które biło rekordy popularności jakoś wogóle mnie nie wciągnęło,nie chciało mi sie tego oglądać. Postanowiłem obejrzeć pierwszą a potem drugą częśc 'Prison Break' i juz wiedziałem że będe stałym widzem,ale niestety to co wczoraj zrobił Polsat to moim zdaniem lekka przesada. Nie dość że puśćili tylko 1 odcinek,to w dodatku 25min trwał film a drugie 25min reklamy które go przerywały. Zniechęciło mnie to strasznie.
A tak poza tym, mi bardziej podoba się ta brunetka
A tak poza tym, mi bardziej podoba się ta brunetka

Juve fan
- Wesoł
- Juventino
O tym że będzie tylko jeden odcinek było wiadomo od początku. Co do reklam: rzeczywiście wkurzające, ale przynajmniej mogłem przełączyć na kilka minut ta tvp1 i się troszke pośmiać :lol:
Ntomiast o samym serialu: tak jak wielu innych miałem okazje obejrzeć ten serial dopiero dzięki Polsatowi, nigdy wcześniej tego nie oglądałem. Ale słyszałem wiele dobrego na jego temat, więc z wielkim zainteresowaniem czekałem do Niedzieli. I nie rozczarowałem się. Przemocarny serial. Niewątpliwie będę stałym widzem.
Ntomiast o samym serialu: tak jak wielu innych miałem okazje obejrzeć ten serial dopiero dzięki Polsatowi, nigdy wcześniej tego nie oglądałem. Ale słyszałem wiele dobrego na jego temat, więc z wielkim zainteresowaniem czekałem do Niedzieli. I nie rozczarowałem się. Przemocarny serial. Niewątpliwie będę stałym widzem.
- Veronika
- Juventino
Ja podobnie jak Pan który napisał przede mną tez nie miałam okazji oblukac tego serialu wcześniej i widziałam trzy pierwsze odcinki własnie w TV (na szczęście nie był przez nikogo okupowany w tym czasie
).
Seriali nie oglądam i zawsze sobie powtarzałam że nie ma sensu bo tylko czas sie na to marnuje ale w tym wypadku z przyjemnością zrobie wyjątek i swój czas chętnie "pomarnuje" na oglądaniu...mam tylko taką nadzieje że im dalej w głąb serialu tym będzie jeszcze bardziej ciekawy i wciągający...
Seriali nie oglądam i zawsze sobie powtarzałam że nie ma sensu bo tylko czas sie na to marnuje ale w tym wypadku z przyjemnością zrobie wyjątek i swój czas chętnie "pomarnuje" na oglądaniu...mam tylko taką nadzieje że im dalej w głąb serialu tym będzie jeszcze bardziej ciekawy i wciągający...
- mnowo
- Qualità Juventino
Dwie godziny temu ściągnałem odcinek 02x16 i obejrzałem pierwsze kilka minut (poniosło mnie :roll: ) Zapowiada się naprawdę ciekawie..
02x16 pisze:...a najbardziej ciekawiło mnie spotkanie Kellermana z Sarą. Trochę mu głupio widać było... :roll: i z tego co widzę po tych kilku minutach, chyba zostanie po stronie braci.. choć może ten klub cygarowy w Chicago to ściema? Bo z tego co pamiętam, to ten klucz Sary to pendrive...
- gorczas
- Juventino
- mnowo
- Qualità Juventino
To prawda - za tydzień czeka nas przymusowy odpoczynek od Prisona

- Martin
- Juventino
W pracy????mnowomiejsky pisze:Dwie godziny temu ściągnałem odcinek 02x16 i obejrzałem pierwsze kilka minut (poniosło mnie :roll: ) Zapowiada się naprawdę ciekawie..

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- mnowo
- Qualità Juventino
Tak, ale przed godzinami pracyMartin pisze:W pracy????mnowomiejsky pisze:Dwie godziny temu ściągnałem odcinek 02x16 i obejrzałem pierwsze kilka minut (poniosło mnie :roll: ) Zapowiada się naprawdę ciekawie..