Stadion Juve w porządku

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2007, 10:45

wojtas_JuveFan pisze:No i gites panowie na nasze mecze kibice mogą przychodzić dobrze a reszta mnie nei obchodzi niech ich zawieszają jak nie spełniaja wymogów :twisted: AVE JUVE! FORZA JUVE!
Głupie podejście... Co to za mecze będą Juventusu. Nie dość, że w drugiej lidze, nie dość, że na małych stadionach (nielicząć wyjątków) to teraz jeszcze bez kibiców i to nawet bez naszych kibiców.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
marcin.91

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2007, 16:29

Noi bedziemy mieli piekny stadion ,,, chyba :o ja przynajmniej mam taka nadzieje a czy to wypali.....

Buffi-luki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 19:33

Hehe przynajmniej Inter bedzie grał przy pustych trybunach chociaz :-D :-D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 20:33

Buffi-luki pisze:Hehe przynajmniej Inter bedzie grał przy pustych trybunach chociaz :-D :-D
Chyba jednak nie. Całonocna instalacja bramek na San Siro umożliwiła otwarcie stadionu dla kibiców. Już na meczu Milan-Livorno byli kibice, więc nie ma się z czego cieszyć.

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 21:51

A konkretnie zwycięstwo nad Livorno zobaczyli posiadacze całorocznych karnetów:
www.acmilan.com.pl pisze:Już dzisiaj Milan zmierzy się na San Siro z dwunastą drużyną Serie A. Początkowo mówiło się, że mecz z Livorno zostanie rozegrany przy pustych trybunach. Wczoraj jednak AC Milan poinformował, że na stadion zostaną wpuszczeni wszyscy posiadacze całorocznych karnetów. Piłkarze Milanu mogą więc liczyć na gorący doping swoich kibiców.
Jednak, jeśli chodzi o Inter-Chievo:
www.intermediolan.com pisze:Mecz rozegrany został przy pustych trybunach...
W sumie to trochę mi nawet szkoda, że normalni kibice nie mogą oglądać meczu, ale cóż... nie każdy może się pochwalić takim stadionem, jak nasz :wink:

ODPOWIEDZ