Kompilacja:Trezegol-Good snajper of JUVE
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
Zrobilem nową kompilacje o zawodniku Trezeguet pt. Trezegol-Good snajper of JUVE oto link do niej:
Zapraszam do odlądania i oceniania.
Zapraszam do odlądania i oceniania.

- mpolek
- Qualità Juventino
Ogolnie filmik fajny, dobrze zgrywa sie z muzyką, ale jakosć tragiczna prawie nic nie widać na youtube' ie ( nie wiem jak to się odmienia:p) lepiej będzie jak zuploadujesz plik. Troszkę to za proste czyli same bramki i muzyka trochę przejść, efektów i gotowe. Mi to ogólnie nie przeszkadza, ale innym może się wydać za banalne. Nio i w sumie fajnie się oglądało gdyby nie ta jakosć podobało by mi się bardziej. Wiedz, że jak ktoś zobaczy filmik o tam marnej jakości to się zniechęci :roll:
- Discordia
- Juventino
Kompilacja ładna, aczkolwiek mam wrażenie, że mogłeś się troszkę bardziej postarać. Np. pokombinować troszkę z efektami
Ogólnie nie było źle, tylko jakość pozostawia sporo do życzenia, ale to nie Twoja wina
Dobrałeś fajną muzykę, zwłaszcza pierwsza piosenka bardzo dobrze pasowała do filmiku.
W następnej Twojej kompilacji radziłabym dodać coś co uczyni Twój filmik bardziej oryginalny np wspomniane wcześniej efekty, cytaty o zawodniku itp.
Dobrałeś fajną muzykę, zwłaszcza pierwsza piosenka bardzo dobrze pasowała do filmiku.
W następnej Twojej kompilacji radziłabym dodać coś co uczyni Twój filmik bardziej oryginalny np wspomniane wcześniej efekty, cytaty o zawodniku itp.
- Alizee18
- Juventino
Jak dla mnie po obejrzeniu tej komplikacji wrazenia sa bardzo pozytywne ładna muzyka dobrze dopasowana do filmiku ładne akcjie oraz bramki w wykonaniu Dawida Trezegueta poprostu filmik naprawde ładnie wykonany oddaje to jakim Dawid jest wielkim zawodnikiem zycze ci bys dalej robił tak ładne komplikacje jak ta 

- Krystian Walkiewicz
- Juventino
co tak malo osob skomentowalo?

- fan_of_juve
- Juventino
- gabry$1987
- Juventino
fajny filmik , przyjemnie sie odlądało 

- alex1897
- Juventino
kompilacja bardzo mi sie podoba swietne akcje juve robilo 
ps. tez robie kompilacje o nazwie >Alessandro Del Piero-From beginning to end Juventinio< tylko nie wiem czy powinno byc juventinio czy juventini moze ktos mi pomoze??

ps. tez robie kompilacje o nazwie >Alessandro Del Piero-From beginning to end Juventinio< tylko nie wiem czy powinno byc juventinio czy juventini moze ktos mi pomoze??

- Krystian Walkiewicz
- Juventino
no raczej juventinio lub Juventinoalex1897 pisze: ps. tez robie kompilacje o nazwie >Alessandro Del Piero-From beginning to end Juventinio< tylko nie wiem czy powinno byc juventinio czy juventini moze ktos mi pomoze??

- D@niel
- Juventino
White_volv czepiasz sie za przeproszeniem o byle gówno napisał swoja refleksje na temat kompilacji i tyle w tym temacie co miał rozprawke tu napisać :roll:?? Żalgabry$1987 pisze:fajny filmik , przyjemnie sie odlądało
FORZA JUVENTUS!!!!!!!
- matysek422
- Juventino
Fajowski filmik ladna muza i wogole spoko zycze powodzenia w dalszych kompilacjach

- Railis
- Qualità Juventino
I to jest refleksja?? Przepraszam bardzo, ale jeżeli to jest refleksja, to wszelkie kanony dobrego smaku legły w gruzach.D@niel pisze:White_volv czepiasz sie za przeproszeniem o byle ### napisał swoja refleksje na temat kompilacji i tyle w tym temacie co miał rozprawke tu napisać :roll:?? Żalgabry$1987 pisze:fajny filmik , przyjemnie sie odlądało
Naprawdę warto się wysilić nad postem chociaż z szacunku dla autora.
Co do kompilacji...
Szczerze to mnie nic nie zaskoczyło. Nie ma o czym opowiadać. Gole sklejone w jedną całość, gdzie widać jakieś zgranie. Jest to niestety zrobione bardzo niedbale. Można też było dokładniej poszukać materiałów. Albo te są w złej jakości, albo źle skompresowałeś ten film.
To jest taki luźny filmik o tym zawodniku, dlatego mówię, że do poprawienia jest tylko estetyka. Jeżeli jednak chcesz czymś zaskoczyć, to spróbuj zrobić coś oryginalnego.