Tiesto Elements of Life - 14.04.2007 Wrocław !

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2007, 10:48

Agencja Essence Music z radością informuje o organizacji koncertu króla trance'u – TIESTO. Event odbędzie się w ramach jego światowego tournee pod nazwą „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie będzie miało miejsce w Hali Ludowej we Wrocławiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.

Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stała się ważnym punktem na mapie jego tour'u. Z dumą możemy powiedzieć, iż to sam Tiesto nalegał na wybór Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.

Już w tej chwili wiemy, że cała produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzięki czemu możemy mieć pewność, że widowisko będzie zrealizowane na najwyższym światowym poziomie, tak jak to było kiedyś podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert.

„Elements of Life” będzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalającym z nóg doświadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech żywiołów: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Każdy z tych elementów, zostanie połączony w jednym oszałamiającym pokazie, aby dostarczyć niezapomnianych i unikalnych wrażeń. Przygotujcie się na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowitą scenografię, pirotechnikę, występy artystyczne oraz doskonały dźwięk i oświetlenie. Za całą oprawę oraz show będą odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, mający na swoim koncie organizację największych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.

Management Artysty potwierdził nam, iż dla polskiej Publiczności podczas koncertu odbywającego się 14 kwietnia w Hali Ludowej we Wrocławiu w ramach Elements of Life Tour 2007 – Tiesto zauroczy nas około
7 godzinnym występem! Z przyjemnością informujemy Was, że wrocławski set będzie jednym z najdłuższych jaki Tiesto wykona podczas swojego Tour’u 2007. Będzie to ekscytująca podróż, poprzez dotychczasową twórczość Artysty, premierowe zaprezentowanie utworów z najnowszego albumu oraz wykonanie produkcji innych znanych Dj’ów. Bezprecedensowe wydarzenie oraz niepowtarzalne show, na którym musicie być !!! Agencja Essence Music przygotowuje niesamowitą i wspaniałą niespodziankę, dla wszystkich tych, którzy zakupią bilet na Tiesto Elements of Life. Więcej szczegółów wkrótce.

http://www.ftb.pl/news/45043_0_1/tiesto ... c%B3aw.htm

Wybiera się ktoś? Ja nie przegapię tego napewno, bileciki mam zamówione już. ;) W pierwszej puli biletów było 1000 sprzedawane za pośrednictwem ftb.pl. Sprzedaż zaczęła się od godziny 19:00...o godzinie 19:03 nie było już biletów :prochno: Naszczescie mi sie udało je zdobyć, i tylko oczekuje do impezy. 6 lutego druga tura sprzedaży na ftb.pl cena biletu 100 złotych ;) Pozostało 71 dni z dniem dzisiejszym ;)

milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 03 lutego 2007, 01:15

Hehehe, no jeżeli zapytanie dotyczy też mnie to ja piszę że również się wybieram :D Z nadzieją, iż organizatorzy poprawią te liczne niedociągnięcia, które raziły podczas imprezy White Sensation :lol:

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
kolo88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 15:08

Bilety tez już mam. 7 godzin z Tiesto - tego nie mozna przegapic :-D A co do niedociągnięc sensation white to ja juz o nich zapomniałem - znacznie więcej było plusów i o nich wole pamiętac. Mysle ze organizatorzy nie popełnią juz takich błedów.

PS.
za 2 dni RTX :-D :-D :-D

FORZA JUVE!!!!!!
19tomek64

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2007, 23:12

no imprezka wypasiona osobiscie sie wybieram ale niewiem czy dotre bo jestem nastawiony na TRANCE CONNECTION który odbedzie sie w katowickim spodku :D nie jak na początku planowano 8 kwietnia tylko 2 maja :D wypas zobaczyli ze duzo ludzi na maydayu było i teraz zaczynają robic fajne imprezki Pozdro

GŁEBOKI UPADEK PROWADZI DO WIELKIEGO SZCZĘSCIA
ODPOWIEDZ