Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kargul
- Juventino
Dzisiaj 5 paczek :lol:
1.Anna Rogowska - org. graf na zdjęciu
2.Premier League - 2 wizytówki i odznaka
3.IAAF - flaga, 3 różne odznaki, naklejka, wizytówka
4.FC Porto - zdjęcie zespołu
5.ISSF - odznaka, 3 takie same naklejki, jakieś 4 tekturki ponumerowane od 1 do 10(nie wiem do czego one służą) i wydrukowali meila, którego im wysłałem
1.Anna Rogowska - org. graf na zdjęciu
2.Premier League - 2 wizytówki i odznaka
3.IAAF - flaga, 3 różne odznaki, naklejka, wizytówka
4.FC Porto - zdjęcie zespołu
5.ISSF - odznaka, 3 takie same naklejki, jakieś 4 tekturki ponumerowane od 1 do 10(nie wiem do czego one służą) i wydrukowali meila, którego im wysłałem

KORONA RULEZ!!!
- Palladino
- Juventino
ja dzis od
:idea: E. Van der Saar (list)
- oryginalny autograf
:idea: Kahn (znowu)
-oryg. graf
:idea: Arminia Bilefeld
-grafy 3 pilkarzy
:idea: FIG
- 2 naklejki
- pozdrowienia (recznie napisane)
- odznaka
- książka o gimnastyce
- notes
- wieeeeeeeeeelki kalendarz
:idea: E. Van der Saar (list)
- oryginalny autograf

:idea: Kahn (znowu)
-oryg. graf
:idea: Arminia Bilefeld
-grafy 3 pilkarzy
:idea: FIG
- 2 naklejki
- pozdrowienia (recznie napisane)
- odznaka
- książka o gimnastyce
- notes

- wieeeeeeeeeelki kalendarz

- Supersonic
- Juventino
Dzisiaj najcenniejsza dla mnie paczka
Po liście, od River Plate:
opaska na rękę
książeczka klubowa (50 str)
plakat
i bardzo miły list z podziękowaniami

Po liście, od River Plate:
opaska na rękę
książeczka klubowa (50 str)
plakat
i bardzo miły list z podziękowaniami
- Michael900
- Juventino
Dzisiaj od Realu Madryt. Zdjęcie całej drużyny i list z podziękowaniami po mailu
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- kukuryk
- Juventino
Witam ja od wczoraj wysylam maile sadze ze jakies 500 poszlo ale zostalo jeszcze polowe lig europejskich i wszystkie spoza kontynentu europa :d federacje juz wszystkie (europa). Tak srednio po ilu dniach dostajecie paczki ?
dostal ktos kiedys jakis t-schirt :>:D jezeli macie maile do Ebiego, Zurawia,Franka, kazdego z Wisly Krakow obojetne, Borucca, moze i Kuszczaka, Malysza
, Kubice, Radwanską, moze wlasnie jakies gwiazdy tenisa
, to bym bardzoooooo, bardzo, bardzzooooo prosil
)
Jakie kluby, osoby sa pewne, ze jezeli wyslecie to otrzymacie jakies upominki...hmm? koledzy
pozdrawiam !!
dostal ktos kiedys jakis t-schirt :>:D jezeli macie maile do Ebiego, Zurawia,Franka, kazdego z Wisly Krakow obojetne, Borucca, moze i Kuszczaka, Malysza

Jakie kluby, osoby sa pewne, ze jezeli wyslecie to otrzymacie jakies upominki...hmm? koledzy
pozdrawiam !!
- gigant
- Juventino
Ja dzisiaj:
-rep. Czech- 28 kart zawodników (2 raz a wysyłałem jednego maila)
-Zagłębie Sosnowiec- kilka biletów, odznaka
-komitet olimpijski- książka, 3 długopisy, 10 naklejek, 5 odznak (2 takie same, 3 inne)
-europejska rep. piłki ręcznej- 15 kart zawodników z ich oryg. autografami, koszulka pewnego piłkarza (rozmiar XXL chyba), 2 odznaki, wieczne pióro
-paczka od zaprzyjaźnionego kolekcjonera z zagranicy a w niej 3 oryginalne szaliki Olympique Lyon
-miasto- 2 książki o mieście (200 stron każda) , 3 gazety miejskie, płyta DVD o mieście, proporczyk, katalog z wszystkimi hotelami i restauracjami w mieście , 5 długopisów, 6 różnych odznak miasta, katalog reklamowy, mapa miasta, koszulka z napisem nazwy tego miasta , katalog miejsc które warto odwiedzić i najlepsze kilka kuponów zniżkowych do sklepów
-MKOL- 3 naklejki, odznaka
-rep. Czech- 28 kart zawodników (2 raz a wysyłałem jednego maila)
-Zagłębie Sosnowiec- kilka biletów, odznaka
-komitet olimpijski- książka, 3 długopisy, 10 naklejek, 5 odznak (2 takie same, 3 inne)
-europejska rep. piłki ręcznej- 15 kart zawodników z ich oryg. autografami, koszulka pewnego piłkarza (rozmiar XXL chyba), 2 odznaki, wieczne pióro
-paczka od zaprzyjaźnionego kolekcjonera z zagranicy a w niej 3 oryginalne szaliki Olympique Lyon
-miasto- 2 książki o mieście (200 stron każda) , 3 gazety miejskie, płyta DVD o mieście, proporczyk, katalog z wszystkimi hotelami i restauracjami w mieście , 5 długopisów, 6 różnych odznak miasta, katalog reklamowy, mapa miasta, koszulka z napisem nazwy tego miasta , katalog miejsc które warto odwiedzić i najlepsze kilka kuponów zniżkowych do sklepów
-MKOL- 3 naklejki, odznaka
- kukuryk
- Juventino
Prosze napiszcie mi co piszecie do miastgdy wysylacie do nich maile.
Piszecie cos w stylu bardzo mi sie podoba wasze miasto jestem nie wiem np jego zwolennikiem czestym turysta ?Co mozna pisac w takich listach by wyslali jakies pamiatki gdzi moge znalesc adresy do miast. Nie ma chyba sensu szukac kazdego miasta z osobna ;/
Moze ktos wkleji wzor takiego listu np. moj poprzednik nie pamietam loginu ale chyba z Zor pozdrawiam
Piszecie cos w stylu bardzo mi sie podoba wasze miasto jestem nie wiem np jego zwolennikiem czestym turysta ?Co mozna pisac w takich listach by wyslali jakies pamiatki gdzi moge znalesc adresy do miast. Nie ma chyba sensu szukac kazdego miasta z osobna ;/
Moze ktos wkleji wzor takiego listu np. moj poprzednik nie pamietam loginu ale chyba z Zor pozdrawiam