Kompilacja: Captain Del Piero 1m. 28s.

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2007, 18:08

Hello!! Przedstawiam wam moją pierwszą w życiu kompilację: Captain Del Piero. Filmik nie jest długi ponieważ głównie skupiłem się na samej piosence intra animowanego filmu Captain Hawk(Tsubasa), i dopasowanie jej do naszego kapitana... cóż zobaczcie sami :wink:

http://www.sendspace.com/file/a7f8d4

<Juventus Semper Fidelis>
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2007, 18:47

Mysle ze moglbys bardziej popracowac nad zgraniem muzyki z akcjami dodac przede wszystkim w refrenie kibicow a nie tak porozrzucane byle bylo. Nie jest to wielka i dluga praca, dlatego mogla byc bardziej dopracowana... Brakuje mi przede wszystkim plynnego zakonczenia, urywa sie tak jakby ktos zerwal tasme z filmem... Popracuj jeszcze... Jak dla mnie 2/6

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2007, 18:56

Moze i nie jestem kompilatorem ani znawca ale po obejrzeniu tego "czegos" zaluje 20 mb miejsca na moim komputerze. Rozumiem ze to twoja pierwsza praca ale po jej analizie jestem pewien ze zrobiles ja w kilka godzin sciagajac obojetnie jakie materialy o naszym kapitanie aby wypelnic kompletnie nie wkomponowana w film muzyka . Radze ci abys sledzil na bierzaco kompilatorow JP ktorzy sa klasa dla samych siebie i staral sie ich nasladowac . Mozliwe ze nie masz profesionalnego programu do robienia tego typu zeczy ale nawet z najprostrzego i bezplatnego programu dalo by sie wyczarowac co najmniej kompilacje w skali 4/6 a twoja kompilacja w mojej opini zasluguje na ocene 2/6 przyczym ta ocena to raczej za dobre checi a nie za twoje dzielo . Jeli przeczytasz moja opinie to na koniec radze ci porownac swoja prace z kompilacja "alex_del_piero the only one " ktorej tworca jest Mateuszek .

ODPOWIEDZ