Biało czarne sciany :D

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2007, 09:33

Chciałbym takie sciany zobaczyc :smile: .
Ja mam sciane pomalowane na zielono i jest kilka plakacików
powieszona koszulka i szalik. :dance:

FORZA VECCHIA SIGNORA!!!!!!!!

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2007, 19:12

Mój pokój jest pomalowany na ciemno niebiesko, mam na ścianach 1 plakat Juve i koszulke z sezonu 2004/05 w antyramie. Poza tym na ścianach mam zawieszone róznego rodzaju bronie średniowieczne :-D
A jesli chodzi o pokój w barwach Juve to bardzo ciekawy pomysł, ale... no w sumie jeśli kochasz Juventus i dasz rade znieśc czarne ściany (ja bym nie dał) to pomysł jest genialny.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2007, 20:26

Ludzie nie piszcie w tym temacie jakie macie pokoje, chyba kolega jasno się wyraził o co mu chodzi :roll: Każdy nastepny post owej treści bedzie karany. Od chwalenia się pokojem jest oddzielny temat.

Obrazek
Veronika

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2007, 13:45

Pokój w biało-czernych barwach...hmm...pomysł trzeba przyznać dosyc odważny...
Tak jak kilka osób już to napisało najważniejsze żeby dobrze się czuć w takim pomieszczeniu o takiej kolorystyce. Jasne barwy na ścianach czy suficie optycznie powiększa pomieszczenie, a ciemne pomniejszą.
Nie zapominaj też że ściany to nie wszystko, fajnie by jeszcze było gdyby współgrały z tym jakie masz meble czy dodatki w pokoju.
I chyba najfajnieszym pomysłem który tutaj został podsunięty to jest jednak umieszczenie herbu na ścianie...a tak swoją drogą to ciekawie mógłby sie prezentować taki pokoik...herb w ciekawym miejscu, odpowiednie meble, oświetlenie i dodatki do tego... :think:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2007, 14:12

Heh, problem tylko w tym, ze tutaj raczej nikt nie projektuje sobie nowego pokoju, ale rozważa tylko zmiane koloru scian obecnego. Osobiscie nie wydaje mi się, ze autor tematu zmieni wszystko co ma w pokoju(czy wiekszość) tylko po to, aby wszystko do siebie pasowalo...prawda jest taka, ze w naszej szarej rzeczywistosci rzadko kto przejmuje się tym...wiadomo, niemałe koszta. Ja osobiscie nigdy bym jednak nie poswiecil jakiegos symbolu Juve(bialo-czarne barwy) tylko dlatego, ze nie bedzie to pasowac z obecnymi gratami jakie mam w pokoju.
Choc nie da sie ukryc, jesli wszystko zaplanowalismy, że to do tego pasuje i ladnie wyglada to taki pokoj moze zrobic niemałe wrażenie, musze to tym pamietac w przyszlości. :think:

Większość pisze, ze nie wytrzymalaby w pomieszczeniu z czarnymi scianami czy bialo-czarnymi? Ja sie pytam dlaczego? Mi osobiscie to nie przeszkadza jakiego koloru sa sciany w pokoju, w ktorym jestem, roznica polega tylko na tym, ze raz sie podoba a raz nie? Nie wiem, nie rozumiem tego, moze jestem nienormalny? :prochno:

Herb na scianie piekna sprawa, juz dawno o nim myslalem, jak juz znajde sobie pokoj na dluzej(wiadomo, moze sie zmienic) i czas, to postaram sie jakis piekny herb stworzyc, sam, albo z czyjas pomoca... :wink:

Aha, sprawa czarnych scian, ktos(szczegolnie bardzo religijny) mogly wlasciciela takowego pomieszczenia osądzić o odprawianie czarnych mszy, sekty itp...takze trzeba tez zyc w nowoczesnym, a przede wszystkim tolerancyjnym otoczeniu. :) 8)

NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2007, 17:05

wejśc do czarno-białego pokoju.....marzenie. zapewne każdy(z tu obecnych) pomyslałby "cudo". Ale mieszkać w takim pokoju to juz zupełnie co innego. kolory w różny sposób działaja na psychike człowieka(nie znam sie) a wydaje mi sie, że czarny nie działa pozytywnie.taki pokuj zapewne byłby dosyć ciemny, a przebywanie cały czas w takim czymś mogło by byc przytłączajace(a przynajmniej tak mi sie wydaje).
tak właśnie wpadło mi do głowy, że jak będe duża :lol: i dorobie sie włąsnego domku to poświęce jeden pokuj, wymalluje go na czarno biało, wstawkie tam telewizor i kanape(czarno białą oczywiscie) i to będzie mój pokuj do ogladania meczów.....łahahahahaha.....ale szatański plan :twisted:
a wracajac do tematu, to mysle że na dłuższą mete takowy pokuj byłby poprostu meczący.

'this crazy shine it never lets you die'
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2007, 17:12

NeBu pisze:wejśc do czarno-białego pokoju.....marzenie. zapewne każdy(z tu obecnych) pomyslałby "cudo". Ale mieszkać w takim pokoju to juz zupełnie co innego. kolory w różny sposób działaja na psychike człowieka(nie znam sie) a wydaje mi sie, że czarny nie działa pozytywnie.taki pokuj zapewne byłby dosyć ciemny, a przebywanie cały czas w takim czymś mogło by byc przytłączajace(a przynajmniej tak mi sie wydaje).
tak właśnie wpadło mi do głowy, że jak będe duża :lol: i dorobie sie włąsnego domku to poświęce jeden pokuj, wymalluje go na czarno biało, wstawkie tam telewizor i kanape(czarno białą oczywiscie) i to będzie mój pokuj do ogladania meczów.....łahahahahaha.....ale szatański plan :twisted:
a wracajac do tematu, to mysle że na dłuższą mete takowy pokuj byłby poprostu meczący.
Hmm, tak czytam wasze wypowiedzi...A czy pokoj w jednym kolorze nie staje sie na dluzsza mete monotonny? Mi np bardziej przeszkadzaja niewyszpachlowane ściany niż kolor w jakim sa pomalowane. Ciemny? To chyba w przenosni, bo pokoj moze byc nawet na zolto pomalowany a jesli bedzie mial male, lub zle rozmieszczone okna to i tak bedzie w nim ciemno i tak.
A pomysl bardzo dobry, dobrze byloby dla ciebie, zeby ci sie udalo, bo bedzie to oznaczac, ze ci sie powodzi.

ODPOWIEDZ