Szaliki Juventusu
- Trunxik
- Juventino
... dla LBalina i Dizziego wogole nie bedzie
A wiec moi mili... poniewaz ja wyjezdzam 30 to zeby nie przedluzac tego wszystkiego to po prostu ja zabieram wasze szaliki... sorry tak wyszlo... moze nastepnym razm uda sie Wam
a tak na serio... biznes przejmuje Wujek LBalin
przekaze mu wszystkie adresy i on je porozsyla. Warszawiacy rownierz kierowac sie do LB 

A wiec moi mili... poniewaz ja wyjezdzam 30 to zeby nie przedluzac tego wszystkiego to po prostu ja zabieram wasze szaliki... sorry tak wyszlo... moze nastepnym razm uda sie Wam
a tak na serio... biznes przejmuje Wujek LBalin

- Trunxik
- Juventino
Nowy post zeby odswiezyc temat.
A więc... szaliki są z tym, że nie było mnei w domu jak był listonosz i zostawił awizo. Jutro będą do odebrania.
CI KTÓRZY NIE WYSŁALI MI JESZCZE ADRESU NIECH WYŚLĄ GO LBALINOWI !!
Warszawiacy tez się zgłaszać do niego. Szaliki będą pewnie wysłane w ciągu 2 dni do Was. Zależy od dyspozycji LBalina
.
eeeeeeeeeeeeelo
A więc... szaliki są z tym, że nie było mnei w domu jak był listonosz i zostawił awizo. Jutro będą do odebrania.
CI KTÓRZY NIE WYSŁALI MI JESZCZE ADRESU NIECH WYŚLĄ GO LBALINOWI !!
Warszawiacy tez się zgłaszać do niego. Szaliki będą pewnie wysłane w ciągu 2 dni do Was. Zależy od dyspozycji LBalina

eeeeeeeeeeeeelo

- Szwarou
- Juventino
wiesz co to jest awizo??Rafaelo pisze:czyli masz juz je w domu ?? wez wrzuć jakaś fotke ich
http://pl.wikipedia.org/wiki/Awizo

- LBaLin
- Juventino
Poniewaz duzo osob pisze do mnie privy postanowilem naswietlic Wam jak sie ma sprawa. Szali jeszcze nie mam - czekam na info jak sie pojawia na pewno napisze o tym na forum i zajme sie wysylka.
Jezeli chodzi o odbior osobisty bedzie mozliwy w tym tygodniu na Goclawiu do godziny 13 lub na Placu Powstancow Warszawy (przy Swietokrzyskiej) w godzinach 14-22
Jezeli chodzi o odbior osobisty bedzie mozliwy w tym tygodniu na Goclawiu do godziny 13 lub na Placu Powstancow Warszawy (przy Swietokrzyskiej) w godzinach 14-22
- LBaLin
- Juventino
Sorki za dwa posty pod rzad ale chce odswiezyc temat.
Przyszly szale!!!!!!!! :-D
Zdjecie:

Wieksza rozdzielczosc:
http://i7.tinypic.com/40fdwlg.jpg
Zdjecie robione przez komore - na zywo wyglada lepiej - kolory sa zywsze. Lepszej jakosci wrzuce jak wroce do domu z pracy kolo 23.
Dla ludzi ktorzy chcieliby odebrac osobiscie jest to mozliwe dzisiaj do 22 i od poniedzialku do piatku (05-09.02.2007) w godzinach 8-16 na placu Powstancow (prosze o kontakt wczesniej). W pozostale dni i godziny na Goclawiu ale prosze tez o kontakt zeby sprawdzic czy na pewno tam jestem
Wysylke planuje realizowac stopniowo po weekendzie niestety dopiero - moze jakas czesc uda sie wczesniej puscic...
Przyszly szale!!!!!!!! :-D
Zdjecie:

Wieksza rozdzielczosc:
http://i7.tinypic.com/40fdwlg.jpg
Zdjecie robione przez komore - na zywo wyglada lepiej - kolory sa zywsze. Lepszej jakosci wrzuce jak wroce do domu z pracy kolo 23.
Dla ludzi ktorzy chcieliby odebrac osobiscie jest to mozliwe dzisiaj do 22 i od poniedzialku do piatku (05-09.02.2007) w godzinach 8-16 na placu Powstancow (prosze o kontakt wczesniej). W pozostale dni i godziny na Goclawiu ale prosze tez o kontakt zeby sprawdzic czy na pewno tam jestem

Wysylke planuje realizowac stopniowo po weekendzie niestety dopiero - moze jakas czesc uda sie wczesniej puscic...
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2007, 16:17 przez LBaLin, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kuben
- Juventino
Łooo... ale kosa ! :-D Trunx nie poprawił flagi ale i tak szaliczek prezentuję się super (na zdjęciu, a co dopiero na Live :-D )
Tam mi ładnie szybciutko wyślij szaliczek, bo póki co w moim rodzinnym miasteczku jeszcze piź... jest zimno, a idą ocieplenia ! także wiesz
Pozder
Tam mi ładnie szybciutko wyślij szaliczek, bo póki co w moim rodzinnym miasteczku jeszcze piź... jest zimno, a idą ocieplenia ! także wiesz

Pozder

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- wloski
- Juventino
No własnie ja także czekam, dla tego szalika moge zostać pozerem 8) (chodźić jak będzie ciepło[RA]MACIUS pisze:Łooo... ale kosa ! :-D Trunx nie poprawił flagi ale i tak szaliczek prezentuję się super (na zdjęciu, a co dopiero na Live :-D )![]()
Tam mi ładnie szybciutko wyślij szaliczek, bo póki co w moim rodzinnym miasteczku jeszcze piź... jest zimno, a idą ocieplenia ! także wiesz![]()
Pozder

- blk01
- Juventino
SUPER SĄ !! myślę, że moglibyśmy jeszcze coś tam zamówić, a na pewno jakieś szaliki na następną zimę
. Trunxikowi powinniśmy jeszcze za fatygę zapłacić
już sie nie moge doczekać, nie mozesz wysłać w sobotę ;> Do mnie na wieś przesyłka bedzie długo szła więc mozesz wysłać na początku xD

Ostatnio zmieniony 02 lutego 2007, 17:03 przez blk01, łącznie zmieniany 1 raz.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- fan_of_juve
- Juventino