Jaki stadion najpiękniejszy?
- zlatan_sc
- Juventino
a byłeś tam, że uważasz atmosferę za najlepszą.. ?
Dla mnie najładniejszym i posiadającym najlepszą atmosferę stadionem jest Stadion Ludowy w Sosnowcu, znajdujący się na ulicy Kresowej. Nasz stadion nie jest piękny, nowoczesny i często nawet nie jest zadbany.. ale jest nasz.. jest Zagłębiaków, którzy co mecz stawiają się w liości paru tysięcy żeby oglądać zmagania ukochanej drużyny. I chociaż ktoś by mnie zmuszał to nie powiem, że ładniejszym stadionem jest Delle Alpi (które na fotkach wygląda paskudnie..), Alianz Arena czy inne nowoczesne kolosy.
Dla mnie najładniejszym i posiadającym najlepszą atmosferę stadionem jest Stadion Ludowy w Sosnowcu, znajdujący się na ulicy Kresowej. Nasz stadion nie jest piękny, nowoczesny i często nawet nie jest zadbany.. ale jest nasz.. jest Zagłębiaków, którzy co mecz stawiają się w liości paru tysięcy żeby oglądać zmagania ukochanej drużyny. I chociaż ktoś by mnie zmuszał to nie powiem, że ładniejszym stadionem jest Delle Alpi (które na fotkach wygląda paskudnie..), Alianz Arena czy inne nowoczesne kolosy.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- JaPs
- Juventino
Ewidentnie ( <== moje ulubione slowo
) najladniejszy jest E Stadio Mestalla (Valencia). Zostal wybudowany cholernie dawno temu a nadal wyglada kozacko. Nie podoba mi sie tam tylko ten wyblakly niebieski kolor. Reszta wymiata. Dodam jeszcze ze ma 55 000 pojemnosci.
- Bart_DB
- Juventino
A ja uwielbiam meksykański kolos - Azteca. Większy i ładniejszy od Maracany. A poza tym te trybuny Coca Coli i niesamowita atmosfera (niestety znana mi tylko z telewizji).
ti porterò all'inferno con me.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No wlasnie jesli o atmosferze mowimy to na pierwszy ogien powinna isc Ameryka Poludniowa i np. takie mecze jak River - Boca. A w u nas na kontynencie jak juz ktos wspomnial stawialbym na Marsylie i Dortmund.A ja uwielbiam meksykański kolos - Azteca. Większy i ładniejszy od Maracany. A poza tym te trybuny Coca Coli i niesamowita atmosfera (niestety znana mi tylko z telewizji).
calma calma
- Vincitore
- Juventino
Veltins Arena (Schalke 04 Gelsenkirchen)
AOL Arena (HSV Hamburg)
Reebok Stadium (Bolton Wanderers)
White Hart Lane (Tottenham Hotspurs)
Sant Elia (Cagliari Calcio)
San Nicola (AS Bari)
Stade Auguste Bonal (FC Sochaux)
Estadio de Riazor (Deportivo La Coruna)
Manuel Ruiz de Lopera (Real Betis Sevilla)
De Kuip (Feyenoord Rotterdam)
Łużniki (Spartak , Torpedo Moskwa)
Seol World Cup Stadium (FC Seol)
Nie było sensu wymieniać poraz kolejny Allianz Areny , czy Emirates Stadium .... wymieniłem poprostu stadiony które mi się podobają.
Pozdrawiam.
AOL Arena (HSV Hamburg)
Reebok Stadium (Bolton Wanderers)
White Hart Lane (Tottenham Hotspurs)
Sant Elia (Cagliari Calcio)
San Nicola (AS Bari)
Stade Auguste Bonal (FC Sochaux)
Estadio de Riazor (Deportivo La Coruna)
Manuel Ruiz de Lopera (Real Betis Sevilla)
De Kuip (Feyenoord Rotterdam)
Łużniki (Spartak , Torpedo Moskwa)
Seol World Cup Stadium (FC Seol)
Nie było sensu wymieniać poraz kolejny Allianz Areny , czy Emirates Stadium .... wymieniłem poprostu stadiony które mi się podobają.
Pozdrawiam.
- wojtek_n89
- Juventino
Celtic Park -- to bardzo ładny stadion, a atmosfera wyśmienita.
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- wojteceek
- Juventino
A co powiecie na to?
http://wislakrakow.com/www/page.php?pageid=105
Moim zdaniem wygląda super
Forza Wisełka 
Moim zdaniem wygląda super

- Kędzior
- Juventino
Mnie przypadły do gustu stadiony:
-Emirates Stadium
-Allianz Arena
-Estadio Sport Lisboa e Benfica
-Amsterdam ArenA
Narazie to wszystkie, napewno jest więcej tych stadionów, ale nie zdążyłem wszystkich przejrzeć
-Emirates Stadium
-Allianz Arena
-Estadio Sport Lisboa e Benfica
-Amsterdam ArenA
Narazie to wszystkie, napewno jest więcej tych stadionów, ale nie zdążyłem wszystkich przejrzeć
- Aser
- Juventino
Mi się bardzo podoba projekt nowego stadionu Juventusu http://stadiony.net/project.php?p=12 choć mógłby być trochę większy i przypadł mi też do gustu amsterdam arena
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Estadio da Lus (stadion światła, nie wiem jak to sie pisze) bardzo mi sie podoba. W ogole portugalskie stadiony po modernizacji sa super
Pieknie sie zapowiada czy juz nawet powstalo nowe Wembley.

- RuTeK
- Juventino
A wiadomo ilę będzie mieścił nowy wyremontowany Stadion ?? I czy w przyszłości jest szansa na dobodowanie drugiego poziomu ?wojteceek pisze:A co powiecie na to?
Moim zdaniem wygląda superForza Wisełka