Kolejne zamieszanie wokół Interu i Milanu.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:19

Nolik pisze:Globusik idź juz spac moze lepiej :D
tak jest najłatwiej powiedzieć! nie masz mi co powiedzieć to nie mów mi nic!
dobranoc

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:20

Lord of San Siro pisze:Bez wzgledu na to jak dlugo bedziecie grali w serie B, sam fakt, ze tam graliscie hanbi was na zawsze.
Bez wzgledu na to czy zdobedziecie teraz Scudetto czy nie to nie bedzie ono nigdy mialo (podobnie jak to "zdobyte" w zeszlym sezonie) smaku prawdziwego Mistrzostwa Wloch(ktory najlepiej znamy my), moze byc jedynie jego namiastka.. jedyne na co Was od dawna stac.

Hanba ? a ta tarcza na waszych koszulkach to niby powod do dumy ?
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2007, 00:24 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:23

Globusik pisze:
Lord of San Siro pisze:
Skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może nas oświecisz i wyliczysz mecze, które te kluby kupiły? Już pół roku minęło od procesu a my nadal nie wiemy komu i za co zapłaciliśmy :think:
Wiem tyle co wszyscy! ale musisz chyba przyznać że gdyby wszystko było ok to grali byście w Serie A...
Oczywiście, że "coś" było, tylko, że za to "coś" powinniśmy dostać najwyżej punkty ujemne a nie zostać relegowani do Serie B.

Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:25

Michael900 pisze: No wiesz, duża ta kara nie była... Jeszcze jak porównać ją do kary Juve...
Tutaj masz rację wszystkie kluby powinne być ukarane tak samo! bo dla mnie nie jest ważne czy ktoś kupił 1 mecz czy 10... za takie coś powinno się iść do więzienia! bez wyjątków... każdy zamieszny działacz czy piłkarz! bo to jest sport a nie gra komputerowa z której możesz zrezygnować!!! jestem za karaniem na maxa sprzedawczyków!!!!!!![/url]

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:27

29 pisze:Skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może nas oświecisz i wyliczysz mecze, które te kluby kupiły?
Z Górnikiem Wałbrzych w Pucharze Ekstraklasy i z Muhammadem Ali w 1966 roku, choć nieoficjalnie mówi się także o meczu All Stars NBA.

Pytanie do kibica Milanu: jaką widzisz możliwość ukarania Interu bez kary dla Milanu, skoro sprawa dotyczy, między innymi, rzekomych machlojek przy transferach pomiędzy tymi klubami w sezonie 2002/03?

PS. Pogratulować tempa rozwoju tematu - brakuje tylko postów z miastami (ciastami? :think:), które się zgadzają.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:30

klsmkr pisze:
29 pisze:Skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może nas oświecisz i wyliczysz mecze, które te kluby kupiły?
Z Górnikiem Wałbrzych w Pucharze Ekstraklasy i z Muhammadem Ali w 1966 roku, choć nieoficjalnie mówi się także o meczu All Stars NBA.
Tak wlasnie myslalem ze tyle bedziesz mial na ten temat do powiedzenia.

Generalnie temat zmierza w wiadowym kierunku wiec albo to ograniczy sie do rzeczowej dyskusji albo EOT.

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:41

white_wolv pisze:Tak wlasnie myslalem ze tyle bedziesz mial na ten temat do powiedzenia.
No jasne. Gdybym się zapytał o tych wyśnionych ludzi Interu w prokuraturze, albo o linki do wypowiedzi Manciniego o trzęsieniu ziemi na Filipinach, udzielono by mi rzetelnej odpowiedzi
white_wolv pisze:Generalnie temat zmierza w wiadowym kierunku wiec albo to ograniczy sie do rzeczowej dyskusji albo EOT.
Na razie wszystko idzie w kierunku dalszego opluwania Interu i unikania tematu zamieszania Juve w tę aferę, więc wątek pewnie nie będzie zamknięty. Nihil novi.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:51

klsmkr pisze:Na razie wszystko idzie w kierunku dalszego opluwania Interu i unikania tematu zamieszania Juve w tę aferę, więc wątek pewnie nie będzie zamknięty. Nihil novi.
Póki co to prokuratura wyliczyła, że to Inter otrzymał licencję na sezon 2004/2005 dzięki "dopingowi administracyjnemu" a nie inne kluby, więc póki co rozmawiamy o Interze :-D

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 00:55

29 pisze:Póki co to prokuratura wyliczyła, że to Inter otrzymał licencję na sezon 2004/2005 dzięki "dopingowi administracyjnemu" a nie inne kluby, więc póki co rozmawiamy o Interze :-D
Ojej. To niech nas ta prokuratura zdegraduje - czytając niektóre posty można dojść do wniosku, że ma takie kompetencje.

Armen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:18

jak dla mnie to jesli ktos jestt winny to powinien zostac ukarany i tyle.niewazne czy to inter,milan czy jakis inny klub.tylko zeby kazdy zostal sprawiedliwie ukarany,a nie jeden klub ma ujemne punkty i moze grac w LM(wielka mi kara :evil: ),a drugi degradacja do serie b :x

Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:35

Armen pisze:jak dla mnie to jesli ktos jestt winny to powinien zostac ukarany i tyle.niewazne czy to inter,milan czy jakis inny klub.tylko zeby kazdy zostal sprawiedliwie ukarany,a nie jeden klub ma ujemne punkty i moze grac w LM(wielka mi kara :evil: ),a drugi degradacja do serie b :x
200% poparcia!!!!

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:36

Armen pisze:tylko zeby kazdy zostal sprawiedliwie ukarany,a nie jeden klub ma ujemne punkty i moze grac w LM(wielka mi kara :evil: ),a drugi degradacja do serie b :x
Bo wina winie nie równa. Troche dziwne by bylo karać tak samo klub który zawinil X razy mniej niz inny...
Oszustwo oszustwu nierówne... (o ile w ogóle było).
Bo na przykład za zabójstwo nie mozna karac tak samo gościa który zadał 20 ciosów nożem w plecy i gościa który potrącił kogoś na ulicy bo było slisko... Chociaz i tu 1 trup i tu.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:44

Bubu1899 pisze:
Bo wina winie nie równa. Troche dziwne by bylo karać tak samo klub który zawinil X razy mniej niz inny...
Oszustwo oszustwu nierówne... (o ile w ogóle było).
Bo na przykład za zabójstwo nie mozna karac tak samo gościa który zadał 20 ciosów nożem w plecy i gościa który potrącił kogoś na ulicy bo było slisko... Chociaz i tu 1 trup i tu.
nie zgadzam się z Tobą!!! podałeś głupi przykład! jeżeli chodzi o drukowanie meczy to jeżeli będziemy się rozdrabniać że Ci kupili jeden mecz to im 3 pkt a tamci 5 meczy to im 10 pkt to do niczego to nie doprowadzi! kary powinny być tak samo wysokie za przekupienie sędziego liniowego czy sędziego głównego! trzeba pokazać że nie warto jest kombinować bo kara jest zbyt wysoka...

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:46

Tak taka sama kara za ustawianie 30 meczów jak dwóch... :rotfl:
Żal mi Ciebie.

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2007, 01:50

Bubu1899 pisze:Tak taka sama kara za ustawianie 30 meczów jak dwóch...
Żal mi Ciebie.
a mi żal Ciebie zastanów się co Ty piszesz! z takim podejściem jak Twoje nigdy nie wyleczy się piłki nożnej z korupcji! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ODPOWIEDZ