Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- pan Zambrotta
- Juventino
Możecie mi powiedziec, jakie kodeki/programy/Bóg wie co jeszcze należy ściągnąć, aby móc oglądać pliki video z tej strony?
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
- steru
- Qualità Juventino
Mam nietypową prośbę. Poszukuje pilnie Instrucji obsługi do piecyka gazowego MORA 371. Jedyna jaką znalazłem jest w języku czeskim i wbrew pozorom jest nie do przejścia. Jeśli wie ktoś gdzie można znaleźć taką instrukcję lub posiada ją np w pdf albo może ją zeskanować, byłbym ogromnie wdzięczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wiecie może czy są jakieś skuteczne sposoby na ominięcie limitów na Megaupload bądź Rapidshare?
Z tego co wiem to w przypadku tego pierwszego należy zainstalować Megaupload toolbar i ściągać przez IE, ale zauwazyłem, że i to niewiele daje
Z tego co wiem to w przypadku tego pierwszego należy zainstalować Megaupload toolbar i ściągać przez IE, ale zauwazyłem, że i to niewiele daje

- Reg
- Juventino
UlTrAs pisze:Wiecie może czy są jakieś skuteczne sposoby na ominięcie limitów na Megaupload bądź Rapidshare?
poradnik
Tutaj jest napisane jak ominąć te limity. Jest nawet kilka sposobów i kiedyś działało u mnie, ale ostatnio jak próbowałem ściągać z Megaupload to znowu nie dało się obejść limitów . Nie wiem czy sa jakieś nowe zabezpieczenia czy to z innego powdu juz mi nie działa, ale spróbowac nie zaszkodzi.
- herr_braun
- Juventino
Pytanie o piosenkę a raczej melodię. Chyba rosyjska. Chodzi mi o jakiś tytuł albo nalepiej skąd ściągnąć. Jej przeróbkę śpiewał bohater jednego z naszych seriali, Kiepski
: http://www.maxior.pl/?p=index&id=37506&8

- pan Zambrotta
- Juventino
Piosenka rosyjska. Oryginalnego tytułu nie znam, wiem tylko że po polsku: "bubliczki". A tutaj macie tekst i info o muzyce.herr_braun pisze:Pytanie o piosenkę a raczej melodię. Chyba rosyjska. Chodzi mi o jakiś tytuł albo nalepiej skąd ściągnąć. Jej przeróbkę śpiewał bohater jednego z naszych seriali, Kiepski: http://www.maxior.pl/?p=index&id=37506&8
Skąd ściągnąć? jest tego trochę na osiołku.
- Andryk
- Juventino
ja natomiast poszukuje osoby, która potrafiłaby zrobić wzór na koszulke...
bynajmniej nie chodzi mi o wklejenie napisu w projekt koszulki ...
logo, graf itd bo reszta sam sie zajme:)
pozdrawiam
kontakt na pw:)

pozdrawiam
kontakt na pw:)
- Robert 10
- Juventino
Mam małą prośbę a mianowicie czy zna ktoś może jakąś stronę z motywami do SE k750i ?? Szukałem już praktycznie wszędzie ale nie znalazłem. Jeżeli taka osoba jest to proszę o kontakt na PW lub o napisanie jej tutaj. Będę bardzo wdzięczny 

- juverm
- Juventino
KLIKRobert 10 pisze:Mam małą prośbę a mianowicie czy zna ktoś może jakąś stronę z motywami do SE k750i ?? Szukałem już praktycznie wszędzie ale nie znalazłem. Jeżeli taka osoba jest to proszę o kontakt na PW lub o napisanie jej tutaj. Będę bardzo wdzięczny

- Axel
- Juventino
Witam!
Zapewne są na forum osoby takie jak ja - czyli lamusy jeśli chodzi o język niemiecki, przez co mają kłopoty np. w szkole.
Chciałbym aby w tym temacie umieszczane były wszelakiego rodzaju teksty do przetłumaczenia na język polski lub niemiecki. Wierzę, że znajdą się na forum ludzie, którzy pomogą potrzebującym :-D
Jako iż jestem założycielem tego tematu to jako pierwszy poproszę jakąś dobrą duszę o napisanie krótkiego zadanka z języka niemieckigo.
----------------
Kochana Aniu!
Nie wychodź z domu - wiem że jesteś chora. Leki leżą obok telewizora w dużym pokoju. Leki w czerwonym pudełku zażywaj co cztery godziny, w żółtym i niebieskim zażywaj co sześć godzin. Jeśli któreś się skończą to zadzwoń do mnie a ja Ci je dokupie. Pamiętaj żeby pić dużo gorącej herbaty oraz jak najwiecej leżeć w łóżku pod kołdrą.
Odwiedzę Cie we wtorek.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzy...
----------------
Treść oczywiście może być troszkę zmieniona - ważne aby sens był ten sam :-D Naturalnie proszę o przetłumaczenie tego tekstu na język niemiecki:)
Z góry dzięki!
Zapewne są na forum osoby takie jak ja - czyli lamusy jeśli chodzi o język niemiecki, przez co mają kłopoty np. w szkole.
Chciałbym aby w tym temacie umieszczane były wszelakiego rodzaju teksty do przetłumaczenia na język polski lub niemiecki. Wierzę, że znajdą się na forum ludzie, którzy pomogą potrzebującym :-D
Jako iż jestem założycielem tego tematu to jako pierwszy poproszę jakąś dobrą duszę o napisanie krótkiego zadanka z języka niemieckigo.
----------------
Kochana Aniu!
Nie wychodź z domu - wiem że jesteś chora. Leki leżą obok telewizora w dużym pokoju. Leki w czerwonym pudełku zażywaj co cztery godziny, w żółtym i niebieskim zażywaj co sześć godzin. Jeśli któreś się skończą to zadzwoń do mnie a ja Ci je dokupie. Pamiętaj żeby pić dużo gorącej herbaty oraz jak najwiecej leżeć w łóżku pod kołdrą.
Odwiedzę Cie we wtorek.
Szybkiego powrotu do zdrowia życzy...
----------------
Treść oczywiście może być troszkę zmieniona - ważne aby sens był ten sam :-D Naturalnie proszę o przetłumaczenie tego tekstu na język niemiecki:)
Z góry dzięki!
- herr_braun
- Juventino
Skoro na moje poprzednie zapytanie nie uzyskałem odpowiedzi
to teraz mam kolejne z innej beczki. Mianowicie interesuje mnie najlepiej jakiś artykuł, news, ew. info w poście odnośnie sytuacji w których FIFA ingerowała w działalność krajowych federacji poprzez jednorazowe kary, sankcje itp. Np coś takiego miało miejsce z Grecją, interesują mnie szczegóły, czemu wywalono ją z FIFA i dlaczego dość szybko przywrócono.

- Aniolek
- Juventino
Mam obromną prośbe poszukuje albumu mojej ulubionej wokalistki a mianiowicie chodzi o francuzke Alizee brakuje mi jedynie jednego albumu i go poszukuje lecz niemoge nigdzie znalesc a zalezy mi na tym albumie album ten pochodzi z 2004 roku prosze o szybka pomoc bardzo prosze a tytuł albumu to En Concert
- kornknot
- Qualità Juventino
prosze:
http://www.allegro.pl/item157954207_ali ... egro_.html
i radze zapoznac sie z regulaminem jesli nie chialas linka do sklepu.
http://www.allegro.pl/item157954207_ali ... egro_.html
i radze zapoznac sie z regulaminem jesli nie chialas linka do sklepu.