Zmiana trenera w Juve?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 12:53

Baia, Deco, Carvalho, Maniche, Costinha, Carlos Alberto, McCarthy - nie mów mi, że to są przeciętni piłkarze.

sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 15:48

wojteceek pisze:Baia, Deco, Carvalho, Maniche, Costinha, Carlos Alberto, McCarthy - nie mów mi, że to są przeciętni piłkarze.
doładnie..wyżej wymieni piłkarze są bardzo dobrzy i mówiąc o nich jako przeciętnych to trochę nie na miejscu...

Dla porównania popatrz gdzie grają piłkarze z Porto a gdzie z Monaco z tamtych drużyn...( i kogo eliminowali w drodze do finału jedni i drudzy)

...............JUVE...........
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 16:18

sieka pisze:
wojteceek pisze:Baia, Deco, Carvalho, Maniche, Costinha, Carlos Alberto, McCarthy - nie mów mi, że to są przeciętni piłkarze.
doładnie..wyżej wymieni piłkarze są bardzo dobrzy i mówiąc o nich jako przeciętnych to trochę nie na miejscu...

Dla porównania popatrz gdzie grają piłkarze z Porto a gdzie z Monaco z tamtych drużyn...( i kogo eliminowali w drodze do finału jedni i drudzy)
Nikt nie mówi, że piłkarze ci są słabi. Ale porównaj składy innych drużyn, z którymi przyszło mierzyć się wtedy Porto i Mourinho.

Pozatym piłkarze ci teraz są gwiazdami. Zanim wygrali LM byli uważani za conajwyżej przeciętnych.

Wesoł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 16:22

sieka pisze:

Już to wcześniej pisałem i napisze to jeszcze raz. Ilu z nich znaliście przed erą Mourinho w Porto? Jak na moje oko to są oni teraz znani i uważani za takich świetnych piłkarzy głównie dzięki Portugalczykowi który ich odkrył (wyjątkiem jest tu oczywiście Baia) i zrobił z nich z przeciętnych kopaczy czołowych piłkarzy na swych pozycjach w Europie.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 16:23

sieka pisze:Po pierwsze uważam ze DD to trener młody i bardzo utalentowany
Bezsensowna moda na młodych piłkarzy już jest, to teraz jeszcze młodzi trenerzy będą. Możesz mi powiedzieć dlaczego "młodość" to zaleta trenera?

ps jak już tak porównujecie osiągnięcia tej dwójki to porównajcie też wyczyny w ligach krajowych.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 22:51

wojteceek:
jeśli juz odpowiadasz, to rób to z głową.
Ja tu mówię o gwiazdach, a Ty o przeciętnych piłkarzach.
Czyżby nie było nikogo pomiędzy gwiazdą a przeciętnym piłkarzem?

Z zawodników wymienionych przez Ciebie nikt wówczas nie uważał za zawodników najlepszych na swoje pozycje. Dopiero wygrana w LM otworzyła im drogę do szerokiej kariery.
Poza tym gdzie jest teraz wymieniony przez Ciebie Benni McCarthy?
Wielu graczy Porto chwile świetności przeżywali tylko pod wodzą Mourinho.

Dirty mind
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 11:52

Przygoda portugalskiego szkoleniowca Jose Mourinho z londyńską Chelsea dobiega końca. Trener już zapowiedział, że po sezonie pożegna się z ekipą z Wysp Brytyjskich i poszuka wrażeń w innym otoczeniu. Na razie nie wie jednak, dokąd odejdzie.

W gronie faworytów do objęcia Chelsea po Portugalczyku wymienia się Didiera Deschamps'a z Juventusu a także Juande Ramos'a z Sevilli.

Zrodlo: pilka.pl
http://pilka.pl/?mid=1&show=66178

Pamietam jak Didier mial zostac trenerem Chelsea jeszcze przed Mourinho ale zadecydowal ze zostanie jednak w Monaco. Mysle ze tym razem postapi podobnie i pozostanie w Juventusie.
Jesli mamy oceniac prace Didiera to poczekajmy az przyjda nowi zawodnicy, ktorymi sam sie interesowal i ktorzy jego zdaniem najlepiej beda spelniac jego zalozenia taktyczne.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:26

Po tym ostatnim meczu ligowym nie mam watpliwosci ze DD powinien odejsc . Na poczatku bylem jak najbardziej za Didierem ale z czasem zaczynamalem odczuwac do niego niechec. Wole trenera ktory bedzie wygrywal 1:0 i bedzie gral nudny futbol niz trenera ktory eksperemyntuje i przegrywa . Przepraszam za te slowa ale Didier nigdy nie bedzie takim trenerem jakim byl zawodnikiem - wielkim , genialnym , wspanialym .

Piotrekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:30

No ja jeszcze dwie strony temu wypowiadałem się na ten temat to chciałem by dano mu czas do końca sezonu,i mam nadzieje że wcześniej zarzad nie będzie musiał omawiać jego sytuacji,pozycji w klubie... No ale to dopiero pierwsza wpadka DD,miejmy nadzieje że więcej takowych nie będzie.

Juve fan
Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:33

Ja sadziłem na poczatku ze DD sobie poradzi w Juve jako trener poniewaz z druzyny ponad przecietnej (Monaco)zrobił dobra druzyne i zaszedł z nia do finału Lp.Od poczatku sezonu byłem zadowolony z niego Juve szło jak burza wygrywali wszytkie mecze ale ostatnio cos niedobrego sie dzieje z druzyna wiec moze czas najwyzszy pomyslec o zmianie trenera na takiego z którym druzyna bedzie odnosic regularnie zwyciestwa

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:35

Wole trenera ktory bedzie wygrywal 1:0 i bedzie gral nudny futbol niz trenera ktory eksperemyntuje i przegrywa .
Masz trenera ktory wygrywa 1:0 albo jedna bramka i gra nudny futbol wiec po co zmieniac? Byl Capello to ludzie narzekali, to teraz sobie popatrzymy na super wypasiona gre Juventusu z tuzami Serie B.
pozdr

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:42

Piotrekk pisze:No ale to dopiero pierwsza wpadka DD,miejmy nadzieje że więcej takowych nie będzie.
Pierwsza wpadka? Coż to za łaskawość. Warto by tutaj wymienić również wpadke z Rimini, kompromitacje z Arezzo a także dzisiejsza porazke w Serie B! Wstyd!

Obrazek
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:55

tomcatmi6 pisze:
Wole trenera ktory bedzie wygrywal 1:0 i bedzie gral nudny futbol niz trenera ktory eksperemyntuje i przegrywa .
Masz trenera ktory wygrywa 1:0 albo jedna bramka i gra nudny futbol wiec po co zmieniac? Byl Capello to ludzie narzekali, to teraz sobie popatrzymy na super wypasiona gre Juventusu z tuzami Serie B.
pozdr

Tak sie sklada ze mialem wlasnie na mysli Capello . Dopiero teraz załuje ze go tu nie ma :(

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 18:57

Mowilem o Deschampsie, bo ostatnio wygrane (jak jeszcze byly) sa bardzo nie przekonujace, nie mowiac szczesliwe (bramka ktorej nie bylo Zalayety). Wtedy bylo narzekanie na trenera, bo Juve gralo podobno zle i beznadziejnie, teraz za to gramy mega futbol. Po prostu ostatnie mecze powalaja.
pozdr

ziba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2007, 19:31

haha i znów to samo.Słabszy okres w grze Juve i już zmiania trenera.

LDP
ODPOWIEDZ