Placzacy kibice etc.

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 21:32

Robie film o Juventusie (niby).

Potrzebowalbym takich ujec kamery gdy np. kibice Juve placza, gdy gracze stoja i nie moge uwierzyc ze stracili gola lub przegrali mecz etc (oczywiscie mile widziane placzacy gracze juve).

Chcialbym zeby to bylo gdzies tak od sezonu 2001.

Jesli ktos ma nagranie z pogrzebu dwoch mlodych zawodnikow Juventusu, tych ktorych sie utopilo (z calym szacunkiem - nie pamietam jak sie nazywaja, jeden chyba Alessio cos.)

I tez jak ktos ma to nagranie z odejscia podstawowych graczy po degradacji do Serie B (Cannavaro, Thuram, Ibra etc.)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 22:01

Alessio Ferramosca i Riccardo Neri.

A co do Twojej prosby to mysle ze raczej nie znajdziesz video z pogrzebu tych chlopakow, chociaz calkiem mozliwe ze ktos sie pofatygowal i zgral video z Juventus Channel bo tam o ile mi wiadomo byl film o zmarlych pilkarzach Juve.

Sprobuje poszukac ujecia video z placzem kibicow i pilkarzy. Polfinal LM z Realem Madryt - tam jest placzacy Nedved obecnie nie mam dostepu do swojego kompa. Jesli bede mial mozliwosc sprobuje zauploadowac Ci jakies fajne ujecia.

Pozdrawiam

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 22:36

bukol87 pisze:Alessio Ferramosca i Riccardo Neri.

A co do Twojej prosby to mysle ze raczej nie znajdziesz video z pogrzebu tych chlopakow, chociaz calkiem mozliwe ze ktos sie pofatygowal i zgral video z Juventus Channel bo tam o ile mi wiadomo byl film o zmarlych pilkarzach Juve.

Sprobuje poszukac ujecia video z placzem kibicow i pilkarzy. Polfinal LM z Realem Madryt - tam jest placzacy Nedved obecnie nie mam dostepu do swojego kompa. Jesli bede mial mozliwosc sprobuje zauploadowac Ci jakies fajne ujecia.

Pozdrawiam
Bylbym bardzo wdzieczny.

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 22:42

Myślę, że warto byłoby poszukać materiałów z finału ostatnich mistrzostw świata. Są tam twarze smutnych Trezegueta oraz (jeszcze wtedy Juventinich) Thurama oraz Vieiry. Mogłbyś, także poszukać końcówki finału LM z sezonu, bodajże 02/03 z Milanem oraz półfinału z Realem (nie pamiętam, który to sezon). Niestety ja, podobnie jak Bukol, nie mam obecnie swojego komputera, ale jak już będę miał do niego dostęp postaram się coś wyszukać.

Sky is the limit!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 22:47

Camoranesi16 pisze:Myślę, że warto byłoby poszukać materiałów z finału ostatnich mistrzostw świata. Są tam twarze smutnych Trezegueta oraz (jeszcze wtedy Juventinich) Thurama oraz Vieiry. Mogłbyś, także poszukać końcówki finału LM z sezonu, bodajże 02/03 z Milanem oraz półfinału z Realem (nie pamiętam, który to sezon). Niestety ja, podobnie jak Bukol, nie mam obecnie swojego komputera, ale jak już będę miał do niego dostęp postaram się coś wyszukać.
Wlasnie jest wazne zeby to bylo w strojach Juventusu, nawet jesli tego nie widac.

A no wlasnie zapomnialem:
Czy nikt nie ma nagrania z ceremoni zdobycia 29 Scudetta (tego gdy mieli czerwone stroje).

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 23:04

Ibra_fan pisze:Jesli ktos ma nagranie z pogrzebu dwoch mlodych zawodnikow Juventusu, tych ktorych sie utopilo (z calym szacunkiem - nie pamietam jak sie nazywaja, jeden chyba Alessio cos.)
W tym momencie powinieneś zakonczyć się wypowiadzać. "Nie pamiętam jak sie nazywają..." pfi wystarczyło poszperać na forum...

Obrazek
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 07:23

Ja nie rozumiem jednego, po co cały czas robić kompilację o tragediach i smutkach Juventusu? :angry: To się zaczęło robić nudne. Juventus to nie tylko smutek i płacz...

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 15:43

-Lucas- pisze:
Ibra_fan pisze:Jesli ktos ma nagranie z pogrzebu dwoch mlodych zawodnikow Juventusu, tych ktorych sie utopilo (z calym szacunkiem - nie pamietam jak sie nazywaja, jeden chyba Alessio cos.)
W tym momencie powinieneś zakonczyć się wypowiadzać. "Nie pamiętam jak sie nazywają..." pfi wystarczyło poszperać na forum...

Tak sie sklada ze nie mialem internetu akurat w momencie gdy oni zmarli (przeprowadzka).
Wiec jedyne co ogolnie o tym przeczytalem to byl krotki artykul w gazecie.

Gdybym mial, czytal bym na pewno newsy codziennie i ich imiona by mi utknely w pamieci (coz, ogolnie nie wiem dlaczego ale nigdy nie mialem latwosci z zapamietaniem imion). Dla twojej wiadomosci - szperalem po forum, i nie znalazlem. Nawet sie zastanawialem czy wyslac tego posta, bo tak troche nie teges.

I jak napisalem - Z CALYM SZACNUKIEM.

wojteceek@
Ten film byl juz moim pomyslem w grudniu, a jak juz mowielm nie mialem internetu wiec nie moglem nawet zaczac. A ja mam regule - jak juz cos zaczne to dokoncze (a pomysl to zawsze poczatek).

ODPOWIEDZ