Szanse Baszczyńskiego w Lazio

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Robocop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:05

Ma być następcą oddo, w sumie wspanialego obroncy(choc ja zawsze marzylem o j. zanettim w juve), choć to tylko plotka, to moze byc prawda.
Powiem wiecej zapewne lazio go obserwuje. Ale czy waszym zdaniem po tej dlugiej znizce formy, w tym wieku moze jeszcze cokolwiek zwojować :?:
Sądze że tak, nie raz pokazywal na co go stac, oby doszlo do tego transferu :wink:
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2007, 20:12 przez Robocop, łącznie zmieniany 1 raz.

chyba jestem oficjalny juventino ale pewnosci brak
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:06

Przecież jeszcze nie podpisał kontraktu więc ten tytuł jest trochę niepoprawny.

Robocop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:12

juz jest poprawny 8) bede pamietal na 2 raz

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:13

Robocop pisze:choć to tylko plotka, to moze byc prawda
:smile:

Wg mnie Baszczyński nie ma czego szukać w SerieA. Nie takich obrońców robią napastnicy we Włoszech.
Robocop pisze:oby doszlo do tego transferu :wink:
To popieram, należy mieć nadzieję, że nasi rywale z SerieA będą się osłabiać :twisted: Najlepiej, gdyby kupił Baszczyńskiego inter :ok: tylko najpierw musi się polski obrońca postarać o argentyńskie obywatelstwo.

Kamil_on Ty chyba mówisz o Błaszczykowskim :prochno:
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2007, 20:19 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:15

Mysle ze Kuba nie powinien sie spieszyc . Owszem ma wielki talent , nawet mozna powiedziec ze najwiekszy w polskiej pilce od kilu lat ale sadze ze Kuba nie poradzi sobie na takim szczeblu rozgrywek jak Serie A . Jak dla mnie Kuba powinien jesze troche pograc w Wisle lub w jakims beniaminku ligi Niemieckiej , Hiszpanskiej lub Francuskiej . To wlasnie dzieki wystepom w takich druzynach i wyroznianiem sie w meczach tych lig moze zwrocic na siebie uwage kilku naprawde solidnych europejskich firm ktore rywalizuja w europejskich pucharach a dokladniej Pucharze UEFA . Niezaleznie jednak od tego jak potocza sie losy Kuby zapowiada sie on na lidera naszej reprezentacji ktora walczy o udzial w najwazniejszych imprezach pilkarskich globu .
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2007, 20:17 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.

Robocop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:16

baszczynski mentalnie nadaje sie do gry na poziomie, a potencjal wciaz ma, nie zawsze w lepszych ligach graja nadludzie(choc polska jest 50 lat do tylu w stosunku do reszty swiata)

wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:18

Kamil_on pisze:Mysle ze Kuba nie powinien sie spieszyc . Owszem ma wielki talent , nawet mozna powiedziec ze najwiekszy w polskiej pilce od kilu lat ale sadze ze Kuba nie poradzi sobie na takim szczeblu rozgrywek jak Serie A . Jak dla mnie Kuba powinien jesze troche pograc w Wisle lub w jakims beniaminku ligi Niemieckiej , Hiszpanskiej lub Francuskiej . To wlasnie dzieki wystepom w takich druzynach i wyroznianiem sie w meczach tych lig moze zwrocic na siebie uwage kilku naprawde solidnych europejskich firm ktore rywalizuja w europejskich pucharach a dokladniej Pucharze UEFA . Niezaleznie jednak od tego jak potocza sie losy Kuby zapowiada sie on na lidera naszej reprezentacji ktora walczy o udzial w najwazniejszych imprezach pilkarskich globu .
Tyle, że tutaj chodzi o Marcina Baszczyńskiego a nie Kube Błaszczykowskiego :doh:

Robocop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:25

apropos blaszczykowskiego juz teraz dalby sobie rade w firmach rywalizujacych o puchar uefa, np w lidze hiszpanskiej sevilla :D

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2007, 20:27

wojteceek pisze:
Kamil_on pisze:Mysle ze Kuba nie powinien sie spieszyc . Owszem ma wielki talent , nawet mozna powiedziec ze najwiekszy w polskiej pilce od kilu lat ale sadze ze Kuba nie poradzi sobie na takim szczeblu rozgrywek jak Serie A . Jak dla mnie Kuba powinien jesze troche pograc w Wisle lub w jakims beniaminku ligi Niemieckiej , Hiszpanskiej lub Francuskiej . To wlasnie dzieki wystepom w takich druzynach i wyroznianiem sie w meczach tych lig moze zwrocic na siebie uwage kilku naprawde solidnych europejskich firm ktore rywalizuja w europejskich pucharach a dokladniej Pucharze UEFA . Niezaleznie jednak od tego jak potocza sie losy Kuby zapowiada sie on na lidera naszej reprezentacji ktora walczy o udzial w najwazniejszych imprezach pilkarskich globu .
Tyle, że tutaj chodzi o Marcina Baszczyńskiego a nie Kube Błaszczykowskiego :doh:

:smile: Serdeczne dzieki ze mnie powiadomiles . Poprostu niedawno czytalem news o Kubie i sie zapedzilem . A jesli chodzi o Marcina BASZCZYNSKIEGO to nie mam o nim wyrobionej opinii ale nie ulega watpliwosci ze jest za slaby na taki zespol jak Lazio . Jeszcze raz przepraszam .

diogenes87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 13:05

Następny kandydat do Serie A i następna pomyłka. Obrońca z niego co najwyżej średni jak na "standarty europejskie". I nie najmłodszy, najlepsze czasy ma za sobą. Pęrdzej do Serie B lub słabszych lig (Ligue 1, Eredivisie - ten poziom).

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 14:48

diogenes87 pisze:Następny kandydat do Serie A i następna pomyłka. Obrońca z niego co najwyżej średni jak na "standarty europejskie". I nie najmłodszy, najlepsze czasy ma za sobą. Pęrdzej do Serie B lub słabszych lig (Ligue 1, Eredivisie - ten poziom).

Zastanow sie co mowisz Lique 1 jest to jedna z najlepszych europejskich lig . Zespoly z tej ligi regularnie graja w LM i czesto rozstawiane sa w fazie pucharowej , juz nie wspominajac o Lyonie ktory co rok walczy o Puchar LM . A jesli chodzi o Holandie to co najwyzej jakis klub z dolnej czesci tabeli .

wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2007, 14:52

diogenes87 pisze:Następny kandydat do Serie A i następna pomyłka. Obrońca z niego co najwyżej średni jak na "standarty europejskie". I nie najmłodszy, najlepsze czasy ma za sobą. Pęrdzej do Serie B lub słabszych lig (Ligue 1, Eredivisie - ten poziom).
Złe ligi wybrałeś nazywając je słabszymi. Liga francuska to jedna z lepszych lig świata. W Holandii w najlepszych klubach też by się nie przebił.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2007, 17:16

Baszczu nie miałby zbyt wielkiczh szans w Lazio. Po prostu, jak na ligę włoską jest za słaby technicznie.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2007, 17:34

Baszczynski ma swoj wiek i raczej nie dał by se rady w Lazio ale kto wie :think:

ODPOWIEDZ