Ja także się połapałem a oni wielce rozmyślają pozdro dla ciebie ziomal
No, to straszny spryciarz z Ciebie musi być, rodzice napewno są z takiego syna dumni. :lol:
A Ty stary musisz tak ta ironia sypac, az mnie ciarki przeszly. I nie pisz mi zaraz, ze jak sie nie podoba to nie czytac, bo juz przeczytalem i za pozno.... Niecierpie ironii, a ty od razu tak nowego usera ja obsypujesz, ja wiem, ze sniegu malo nasypalo, tez ubolewam...
P.S
Choc w Czestochowie ponoc sypnelo cos ostatnio, hę?
nie wiem czy zapodawałem juz swoje zdjecie, ale macie je tutaj http://www.wtb.neostrada.pl/aktorzy.htm
pierwszy od góry, czyli "O mil'u"
ah i zapraszam do sciągania filmow ;P
Diego pisze:Nie z tej lewej jak patrzysz na zdjęcie tylko z tej, jakbyś pozował do niego. Rozumiesz?
Ja tego rozumieć nie muszę bo wiem jak wyglądasz,ale ktoś kto Cie nigdy nie wdział miał prawo się nie zorientować który to Ty jesteś. Wątpię żeby ktokolwiek kto ogląda zdjęcie i ktoś mu mówi "ja to ten z lewej" myślał o lewej z perspektywy pozowania.
No to mały podpis do zdjęcia... Pierwszego od lewej możecie ujżec Dionizego. Nie pytajcie mnie co ma na brzuchu... głupio było mi go spytac. A pierwszy od prawej stoje sobie ja. To chyba zdjęcie z jakiejś imprezy o ile dobrze kojarze fakty.
Sorry Dizzy... wiem ze mialem nikomu tej foty nie pokazywac i ze nic nie pamietasz z tamtego melaznu... ale wiesz... wplatales moja babcie na forum w afere szalikową wiec nie ma przebacz...
uwaga konkurs :!: znajdz 5 roznic miedzy postaciami z lewej i z prawej i wygraj nagrode !
pplackk pisze:
Co do konkursu Trunxa (MOJEGO MISTRZA), to ja znam odpowiedź na to podchwytliwe pytanie: "Te postacie nie różnią się niczym!" Co wygrałem?
zle... prawdziwa odpowiedz to: pplackk lubi murzynów... to dopiero bylo podchwytliwe