Vincenzo Montella piłkarzem Fulham !
- Kuben
- Juventino
Włoch Vincenzo Montella będzie do końca sezonu występował w FC Fulham. 32-letniego piłkarza do angielskiego klubu wypożyczyła włoska AS Roma.
Montella był kluczowym zawodnikiem Romy w sezonie 2000/01, kiedy rzymski klub wywalczył tytuł mistrza kraju. W 180 meczach w barwach stołecznego klubu strzelił 83 bramki. 19 razy wystąpił w reprezentacji Włoch. Zdobył trzy gole.
W ciągu ostatniego roku Montella, trapiony często odnawiającą się kontuzją ramienia, grał mało. Nawet zdrowy był tylko zmiennikiem Francesco Tottiego, bowiem trener Luciano Spalletti preferuje ustawienie z jednym napastnikiem.
Heh... moze to pomoze mu odzyskac swiezosc, chociaz i tak watpie czy po powrocie wroci do skladu Romy. Chociaz moze bedzie to pretekst do zmiany klubu na stale.
Zródło: http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=312900
PzDr^ !

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- TURINIO
- Juventino
Heh bez przesadyladowal gol za golem byl kims w stylu trezegueta a do tego wiecej biegal
Nie ukrywam,że darzę tego piłkarza sympatią zawsze z przyjemnością oglądało mi się jego grę bowiem łatwość z jaką wykorzystywał okazje strzeleckie,niezwykły spokój i niesamowity instynkt strzelecki musiał budzić uznanie
Nigdy nie zapomne jego niesamowitej zwycięskiej bramki w barwach reprezentacji Włoch przeciwko Anglikom na wyjezdzie..Był to tylko mecz towarzyski jednak zwycięski gol jakiego strzelił Vincenzo był doprawdy rzadkiej urody :-D
Swoją drogą uważam,że Montella na zawsze pozostanie piłkarzem niespełnionym w dużej mierze z winy takich trenerów jak Capello który pomijał w wyjsciowej "11" Montelle wówczas gdy ten był naprawde w życiowej formie (jeśli dostawał chociaż 10min na boisku natychmiast odpłacał się golem)...
Wielkiej kariery w Anglii Montelli nie wróże...Ma już 32 lata i smiem wątpić czy podoła trudom szybkiej i fizycznej gry jaką prefereuje się na wyspach..Zapewne jednak jakieś przebłyski będzie miał i jeszcze ujrzymy radosc Montelli którą przeważnie ukazywał po strzeleniu bramki robiąc tzw samolocik

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Supersonic
- Juventino
Rzeczywiście bardzo niebezpieczny napastnik, z tym że zgadzam się, że bardzo obniżył ostatnio loty. Jednak moim zdaniem najciekawsze w tym wypożyczeniu jest co innego. Otóż ASR, która z powodu notorycznego braku napastników bywa zmuszana do wystawiania w ataku innych graczy ( Taddei, AFA Mancini, Totti) pozbywa się napastnika.
Chyba się szykuje jakiś transfer, bo innego racjonalnego wyjaśnienia nie widzę..
Mam pytanie do władz dlaczego nie możemy dyskutować o Crouchu, chodzi mi o pierwszy temat ( który jest łączony z Juve) a możemy o Montelli ( który z Juve nie ma nic wspólnego)
Chyba się szykuje jakiś transfer, bo innego racjonalnego wyjaśnienia nie widzę..
Mam pytanie do władz dlaczego nie możemy dyskutować o Crouchu, chodzi mi o pierwszy temat ( który jest łączony z Juve) a możemy o Montelli ( który z Juve nie ma nic wspólnego)

- Lakier
- Juventino
Bo Montella jest przystojny,a Crouch nie.Supersonic pisze:
Dobry ruch Romy. Na atak maja trzech zawodnikow, Totti, Vucinic oraz Tavano, Montella psulby tylko atmosfere.

Ti amo Juventus per sempre.
- Supersonic
- Juventino
Doprawdy wyborny :rotfl: Totti jest AMC i to jest jego optymalna pozycja, Tavano nie będzie mógł zagrać w LM, a przypomnij mi ile bramek strzelił Vucinic w tym sezonie? Otóz Pan Vucinic ma w tym sezonie goli strzelonych 0. Lubię takie bezmyślne transfery ASRLakier pisze:
Dobry ruch Romy. Na atak maja trzech zawodnikow, Totti, Vucinic oraz Tavano, Montella psulby tylko atmosfere.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Trochę nierozważne posunięcie ze strony Romy.Jeszcze mu się tam spodoba w Londynie i zażąda transferu definitywnego,a wtedy Rzymianie stracą naprawdę wartościowego gracza...Prawdą jest,że teraz nie jest w dobrej formie ale żeby go od razu wypożyczać??I to do Fulham????Tam to się na pewno ogra....... 

- Kuben
- Juventino
Nikt nie zabrania dyskusji o Crouchu tylko w poscie O nim, Autor podal tylko cytat, nie skomentowal jego, ani nie podal zrodla, wiec temat zostal zakonczony.Supersonic pisze: Mam pytanie do władz dlaczego nie możemy dyskutować o Crouchu, chodzi mi o pierwszy temat ( który jest łączony z Juve) a możemy o Montelli ( który z Juve nie ma nic wspólnego)
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- Marcin_FCJ
- Juventino
Przemawia przezemnie smuek... Uwielmbiam Areoplanino...... Mam nadzieje, że kiedyś wrócisz do Serie A... bez Ciebie ta liga jest zdecydowanie mniej wartościowa
(((((

- Slim
- Juventino
Szkoda ze go wypozyczyli do Fulham. To kolejna strata dla Wloskiego Futbolu. Montella byl chyba jedynym graczem AS ROMA do ktorego mialem szacunek. Pamietam jego piekna akcje z MS 2002 roku po ktorej Alex strzelil gola. "Aeroplaine" jest swietnym pilkarzem, kapitalnie wykanczal akcje, o ile dobrze pamietam to w jednym sezonie byl chyba krolem strzelcow Serie A? W kazdym razie pykal niesamowicie duzo bramek w Romie. Dobry z niego zawodnik, swego czasu duzo klubow chcialo go kupic od Romy za dobre pieniadze, a teraz wyladaowal w Fulham... zal... zal... i jeszcze raz zal... W sumie w Fulham gral Van Der Sar po odejsciu z Juve teraz gra w MU... Moze Montella tez wroci jeszcze na szczyt... Ja bede mial szacunek do tego pilkarza, swoje potrafil i mysle ze nadal potrafi tylko nie daja mu szansy sie wykazac... Powodzenia w Fulham!
- TURINIO
- Juventino
To jest nas 2Uwielmbiam Areoplanino
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Lakier
- Juventino
Taa, Totti w Romie gra pomocnika, wylacz FM'a dziecko drogie. Vucinic wracal po kontuzji, wiec trudno oczekiwac od niego cudow, a Tavano to pewnie nawet nie pamietasz, albo nawet nie wiesz kto to jest, sprawdz sobie ile goli strzelil dla EmpoliSupersonic pisze: Doprawdy wyborny :rotfl: Totti jest AMC i to jest jego optymalna pozycja, Tavano nie będzie mógł zagrać w LM, a przypomnij mi ile bramek strzelił Vucinic w tym sezonie? Otóz Pan Vucinic ma w tym sezonie goli strzelonych 0. Lubię takie bezmyślne transfery ASR

Ti amo Juventus per sempre.
- Zawidowianin
- Juventino
Poza tym jest jeszcze Okaka a Roma gra przecież 1 wysuniętym napastnikiem (czasami nawet żadnego w 11 nie ma), więc po co 5 zawodników na 1 pozycję?
- Supersonic
- Juventino
Aaaa rozumiem jak ktoś z przymusu jest wystawiany w ataku, to znaczy, że jest urodzonym snajperem - wszystko jasne. Tylko dlaczego ten Totti w wywiadach mówił, że jego optymalną pozycją jest tzw. "9,5" - co on zwariował? Przecież wystarczyło, żeby Ciebie spytał i już by wiedział, że on przecież jest takim Gerdem Mullerem, który nigdy z pola karnego nie wychodzi. Przepraszam o wielki znawco ASR i wybitny taktyku FM'a za mój błąd. Obiecuje, że uzupełnie swoje braki tylko i wyłącznie poprzez lekturę prasy fachowej i rozmowy z Prawdziwymi Znawcami takimi jak Ty - to jest jedyna słuszna droga dla poszerzania swoich piłkarskich horyzontów i zgłębiania - jakże ciekawych arkanów tej szlachetnej wiedzy.Lakier pisze: Taa, Totti w Romie gra pomocnika, wylacz FM'a dziecko drogie. Vucinic wracal po kontuzji, wiec trudno oczekiwac od niego cudow, a Tavano to pewnie nawet nie pamietasz, albo nawet nie wiesz kto to jest, sprawdz sobie ile goli strzelil dla Empoli
Niestety FM'a nie wyłącze bo bardzo mi się podoba moja aktualna gra Luchem. Właściwie mógłbym nawet napisać, że nie wiesz co to za klub - ale kto wie może sobie sprawdzisz i się dowiesz i wtedy będziesz już Prawdziwym Nieomylnym Bogiem Światka Futbolowego.
Nie wiem tylko dlaczego nie możesz napisać normalnego, kulturalnego posta. Chociaż nie - wiem!! W końcu skoro wiesz o Tottim wszystko, to po prostu pewne jego powszechnie znane zachowania Ci się udzieliły.
A propos Vucinica i jego kontuzji to - jak zapewne wiesz właśnie mu się ona odnowiła. Przewidywany powrót na boisko - początek kwietnia. TO z pewnością rzuca nowe światło na transfer Montelli. :rotfl: :rotfl:
O Tavano nie mam najmniejszego pojęcia, wiem tylko, że w Empoli przez 3 sezony strzelił zdaje się 4 gole, później w drugiej lidze pyknął kilkanaście i w Serie A 19. Nieprawdopodobne osiągnięcia jak na 10 lat kariery doprawdy. Co tam, że praktycznie nie gra od początku tego sezonu.
I Tobie nie życzę wyłączania FM'a - nie będe Ci zabawy odbierał. Chociaż w sumie to jest gra dla dzieciaków...
:oops: Dawno już nikt nie mówił do mnie tak ładnie. :oops: Dziękuje drogi Znawco!Lakier pisze: wylacz FM'a dziecko drogie