A. Szewczenko w FK Teplice !!!
- juverm
- Juventino
Jak na moje oko to poprostu ktoś zrobił sobie głupi żart i lekko shackował oficjalną stronę FK Teplice.
Poprostu wątpie żeby piłkarz pokroju Szewczenki, który zdobył chociażdy Ligę Mistrzów, zgodził się na gre dla czeskiego klubu który na arenie międzynarodowej praktycznie nie znaczy nic.
Poprostu wątpie żeby piłkarz pokroju Szewczenki, który zdobył chociażdy Ligę Mistrzów, zgodził się na gre dla czeskiego klubu który na arenie międzynarodowej praktycznie nie znaczy nic.

- juveman7
- Juventino
Sheva przechodząc dla pieniędzy do Chelsea Londyn stoczył się na dno. Widocznie da się jeszcze niżej stoczyć, toteż Sheva się stacza 

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- adi130
- Juventino
mi jest żal ale moze wyjść Szevie na dobre...wątpie aby stracil jakieś swoje walory, umiejetnosci...a jedynie to moze go zmotywować do dalszej pracy i do chęci pokazania swojego prawdziwego poziomu sportowego. Uważam że to posunięcie byłoby całkiem mozliwe ponieważ wszyscy wiedzą że Jose umie zmotywować i posunie sie psychologicznie do każdego stopnia
nawet do wypożyczenie wielkiej gwiazdy do słabiutkiego klubu.

- Szilgu
- Juventino
Póki nie ma potwierdzenia przez ofcjalną strone Chelsea to w to nie uwierzę. Pamiętacie co było z Ronaldo? Kiedy miał przejść do ktoregoś ze słabszych klubów angielskich? No i własnie. Jeśli Sheva faktycznie miałby być wypożyczony z uwagi na słabszą formę to przeszedłby do ktoregoś z angielskich klubów. Gra w lidze czeskiej nie dała by mu nic z uwagi na to, że Shevchenko nie potrafi się przystosować do ligi angielskiej. On po prostu musi poznać Premiership i w dalszym ciągu będzie jednym z najlepszych napastników na świecie. A ta operacja z Teplicami nic by tu nie dała. A z resztą, Robben ma kontuzje, Cole ma kontuzje. Wright-Phillips ma odejśc... I kto ma grać w ataku? Na ogół Chelsea gra trzema napastnikami, a w tym momencie ma dwóch (Kalou i Drogba) nie licząc Shevchenki. W dodatku Mourinho ciągle powtarzał, że Andrij będzie dostawał szanse, żeby wrócić do formy. Jak dla mnie to przejscie Shevy jest nie możliwe. W szczególności, że do tej pory nie ma o tym ani słowa na oficjalnej stronie The Blues.
- WKSiak
- Juventino
to jest zwykły żart !!! nikt o tym nie napisal na onecie, wp, interii, wszystkich polskich stronach Chelsea !!!
edit: UWAGA!!! Jest sprostowanie:
"Jednalo se o silvestrovský žert. Fenin zůstává v Teplicích a Ševčenko v Chelsea."
Chodzi o sylwestrowy żart, Fenin zostaje w Teplicach a Sheva w Chelsea.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA![/b]
edit: UWAGA!!! Jest sprostowanie:
"Jednalo se o silvestrovský žert. Fenin zůstává v Teplicích a Ševčenko v Chelsea."
Chodzi o sylwestrowy żart, Fenin zostaje w Teplicach a Sheva w Chelsea.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA![/b]
- Emo
- Juventino
No to wszystko się wyjaśniło. Już myślałam, ze Sheva stacza się
.
Zarząd FK Teplice zrobił nie małą nadzieję fanom klubu. No cóż, Shevczenko zostaje w Chelsea, biedak, a miał taką szansę na grę w czeskiej lidze :lol:
Zarząd FK Teplice zrobił nie małą nadzieję fanom klubu. No cóż, Shevczenko zostaje w Chelsea, biedak, a miał taką szansę na grę w czeskiej lidze :lol:
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"- Augustyn z Hippony
- tabo89
- Juventino
a jednak zart tak jak napisal kolega wyzej a ja tez sie przekonalem po wczorajszym meczu Chelsea gdzie grał Szewa (choc nie najlepiej)
Piłkarze Jose Mourinho mieli na Villa Park przygniatającą przewagę, jednak bardzo dobry mecz w barwach gospodarzy rozegrał Gabor Kiraly, a skuteczności zabrakło Didierowi Drogbie, Salomonowi Kalou i Andrijowi Szewczence.
- Wonki
- Juventino
Sukces tkwił w tym, że wiele serwisów potwierdzało tę informację :idea: więc nie tylko my się właściwie nabraliśmy (przynajmniej niektórzy) :rotfl: :rotfl:
To było co najmniej nieprawdopodobne ale szczerze przyznam, że już zaczynałem żałować losu Szewczenki
:rotfl:
To było co najmniej nieprawdopodobne ale szczerze przyznam, że już zaczynałem żałować losu Szewczenki
- Bubu1899
- Milanista
Jaja jak berety
Zobaczymy co na to Żonusia
Wydaje mi sie że Sheva z dnia na dzien coraz bardziej zaluje swojej decyzji o odejsciu z ACM
I dobrze. Sprzedawczenko.

Wydaje mi sie że Sheva z dnia na dzien coraz bardziej zaluje swojej decyzji o odejsciu z ACM

I dobrze. Sprzedawczenko.
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- naros
- Juventino
No, no jeśli piszą o tym na oficjalnej stronie tego czeskiego klubu to, to raczej nie jest jakaś tam plota. Ciekawe tylko co sam Szewa powie na to zeby grać w czeskiej lidze :rotfl:
Szewczenko w Chelsea gra kompletnie beznadziejnie, wydali na niego kupe kasy a teraz siedzi na ławie więc nie dziwie się że chcą go wypożyczyć żeby sie "ograł".
Tak po za tematem to go nie lubie 
Szewczenko w Chelsea gra kompletnie beznadziejnie, wydali na niego kupe kasy a teraz siedzi na ławie więc nie dziwie się że chcą go wypożyczyć żeby sie "ograł".

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- lukasz9013
- Juventino
Z taką grą jaką pokazuje w chelsea to będzie dla niego odpowiedni klub i odpowiednia liga

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Tito81
- Juventino
No chyba jednak nie bez powodu do takiego żartu wybrano Szewę. Powiedzmy szerze, z taką grą jaką prezentuje ostatnio to nawet w miarę wiarygodna informacja. Zresztą "wbijam" w Andrzejka oraz w jego były i obecny klub (przepraszam za oględność :oops: )
- mesju
- Qualità Juventino
Prawda jest taka, że Szewczenko nie potrafi odnaleźć się w Chelsea. W Milanie był królem i władcą, a w Anglii jest jednym z wielu. Podobnie było u nas z Vieirą, który nie grał na takim samym poziomie jak w Arsenalu.
Cała sytuacja pewnie okaże się dziennikarską kaczką i nic z tego nie będzie. A może w końcu Szewa chce zwrócić jakoś na siebie uwagę Mourinho. Dyskutować, jak zwykle, można w nieskończoność...
Cała sytuacja pewnie okaże się dziennikarską kaczką i nic z tego nie będzie. A może w końcu Szewa chce zwrócić jakoś na siebie uwagę Mourinho. Dyskutować, jak zwykle, można w nieskończoność...
- wojti-s
- Juventino
Będzie się mogła uczyć czeskiegoBubu1899 pisze:Jaja jak beretyZobaczymy co na to Żonusia
![]()
Mi się dalej nie chce wierzyć. I chyba nie uwierzę dopóki Schevy nie zobaczę w koszulce FK Teplice

EDIT :
Pepikom sie chyba za dużo piwa popiło na sylwestra