Patrick Vieira
- Radosław Gorol
- Juventino
wpisz w youtube "Patrick Vieira" i znajdzie ci kilkanascie filmikow. O sciaganiu z youtube gdziesz na tym forum jest napisane
- Cichy-Alex
- Juventino
Taa legenda która się sprzedała taka o której lepiej zapomnieć raz na zawsze. Może ktos ma inne zdanie ale ja uważam że się sprzedal jak ulicznica i nie chce o nim pamiętać.Lakier pisze:
No tak, w koncu to legenda Juve
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2007, 16:29 przez Cichy-Alex, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE JUVE!!
I LOVE NATALIA.G!!

I LOVE NATALIA.G!!

- mateo369
- Juventino
sorki że off topic ale chyba niektórzy nie rozumieją słowa ironiaCichy-Alex pisze:Taa legenda która się sprzedała jak K#### i taka o której lepiej zapomnieć raz na zawsze. Może ktos ma inne zdanie ale ja uważam że się sprzedal jak ulicznica i nie chce o nim pamiętać.Lakier pisze:
No tak, w koncu to legenda Juve
EDIT
a czy ja napisałem o tym czy che czy nie che pamiętac o Nim albo czy w jakikolwiek sposób go oceniałem w tym poście

czytanie ze zrozumieniem się kłania

Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2007, 16:36 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Cichy-Alex
- Juventino
Co a ty może chcesz pamiętać o tym sprzedawczyku
Bo ja za żadne skarby :!:

Bo ja za żadne skarby :!:
I LOVE JUVE!!
I LOVE NATALIA.G!!

I LOVE NATALIA.G!!