Kto zdobedzie Mistrzostwo Europy
- alabama_junior
- Juventino
Kto według was zdobedzie mistrzostwo Europyi kto ma najsilniejsza reprezentacje. Według mnie wygraja Czesi
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2003, 23:03 przez alabama_junior, łącznie zmieniany 1 raz.
białe jest białe, czarne jest czarne
- alabama_junior
- Juventino
ja też kibicuje Włochom, ale najsilniejszą drużynę mają chyba Czechy
białe jest białe, czarne jest czarne
- Trawnik
- Juventino
Chciałbym aby w Portugali zrobili szał Włosi ,ale moim zdaniem Mistrzem europy w 204 roku bedą Czesi którzy maja najbardzie poukładany zespól na starym kontynecie !!!!!!!!! I tak trzymam Kciuki Za WŁCOHÓW !!!!! ( I piłkarzy Juventusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobilo sie smutno, gdy umrzesz!
"wolne domy dla wolnych ludzi,(Unia won z Polskich stron)
"wolne domy dla wolnych ludzi,(Unia won z Polskich stron)
- juve21
- Juventino
Moim zdaniem mistrzem będzie Francja, nie powiodło sie jej na mistrzostwach świata ale to dream team który będzie długo krółował. A z oczywistych względów będe kibicował Włochom.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Yuwe
- Juventino
- Mania
- Juventino
Ja oczywiście kibicuję Włochom- mimo wszystko wierzę w nich jak zawsze. Oprócz tego trzymam kciuki za Czechów... Za to co do jednego jestem najzupełniej pewna- francuzi nie będą rewelacją tych mistrzostw- takie same przeczucie miałam przed Mistrzostwami Świata- sromotną klęską francuzów :twisted:
Agnieszka
Agnieszka
- paweł (neo)
- Juventino
hmmm mysle ze wygraja Włosii ewentualnie czesii
Duze szanse ma Francja...
niemcy nie maja na co liczyc
Portugalia--jest gospodarzem turniju wiec daleko powinna zajsc...
Duze szanse ma Francja...
niemcy nie maja na co liczyc
Portugalia--jest gospodarzem turniju wiec daleko powinna zajsc...
- BIANCONERI
- Juventino
Bede oczywiście za Włochami,chyba że jakimś niewiarygodnym cudem Polska zakfalifikuje się do mistrzostw..Oprócz tego będe dopingował innych piłkarzy Juve grających w swoich reprezentacjach.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Ulisses
- Qualità Juventino
Ja kibicuje Włochom. Uważam, że reprezentacja Italii powinna wygrać te mistrzostwa. Już zbyt wiele razy odpadała po kranych lub w inny głupi sposób (patrz -> Korea, finał ME2000). Należy sie tej drużynie zwycięstwo jak żadnej innej na tym kontynencie. Gdyby nie daj Boże odpadli, to stawiam na Portugalię... Ale mam nadzieję, że tak sie nie stanie i w końcu Azzurri pokaża wielką klasę.
P.S. Nawet jakby awansowała Polska reprezentacja i tak byłbym za Włochami. Polaków dopingowałbym tylko z przymusu... Myśle ze sumienie bede miał czyste, bo nasze osowiałe "orzełki " nie dolecą do Portugalii... Przykro mi
P.S. Nawet jakby awansowała Polska reprezentacja i tak byłbym za Włochami. Polaków dopingowałbym tylko z przymusu... Myśle ze sumienie bede miał czyste, bo nasze osowiałe "orzełki " nie dolecą do Portugalii... Przykro mi