Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 23:13

29 pisze:Nie, zajmowali sie sprawą jeszcze prokuratorzy Narducci i Beatrice z Neapolu (to ta prokuratura zakładała podsłuch).
Czyli wyszło to od FIGC, bo Federacji dokumenty przekazała prokuratura z Turynu.
29 pisze:Raczej i jedno i drugie...Swiadczą o tym właśnie zeznania Bergamo i Mazzei.
Hmm... Szefostwo tak olbrzymiej firmy jak Telecom ryzykowałoby prestiż firmy dla marnego Scudetto? To już łatwiej kupić parę meczy :P.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 00:11

klsmkr pisze:
29 pisze:Nie, zajmowali sie sprawą jeszcze prokuratorzy Narducci i Beatrice z Neapolu (to ta prokuratura zakładała podsłuch).
Czyli wyszło to od FIGC, bo Federacji dokumenty przekazała prokuratura z Turynu.
Nie, to było troche inaczej...
Najpierw sprawą zajmowała sie prokuratura w Turynie. Podsłuchiwano rozmowy przez miesiąc czy dwa, po czym została zamknięta i akta trafiły do archiwum. Stwierdzono, że w rozmowach Moggiego nie było nic nielegalnego.
Następnie sprawę przejęła prokuratura w Neapolu , która podsłuchiwała rozmowy przez cały sezon 2004/2005. I to właśnie z tej prokuratury był przeciek.
klsmkr pisze:
29 pisze:Raczej i jedno i drugie...Swiadczą o tym właśnie zeznania Bergamo i Mazzei.
Hmm... Szefostwo tak olbrzymiej firmy jak Telecom ryzykowałoby prestiż firmy dla marnego Scudetto? To już łatwiej kupić parę meczy :P.
Nie sądzę żeby prestiż ich bardzo obchodził skoro 3 czy 4 wysoko postawionych pracowników firmy siedzi (póki co) za kratkami..
Poza tym sprawa jest jasna....rozmowy się odbyły, a nie ma ich w aktach...same się nie ulotniły...

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 21:39

29 pisze:Poza tym sprawa jest jasna....rozmowy się odbyły, a nie ma ich w aktach...same się nie ulotniły...
Jasna, bo dwóch panów tak twierdzi?

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 22:44

klsmkr pisze:
29 pisze:Poza tym sprawa jest jasna....rozmowy się odbyły, a nie ma ich w aktach...same się nie ulotniły...
Jasna, bo dwóch panów tak twierdzi?
Oczywiście, że tak...
Raz, że obaj tak twierdzą (zmówili się?), dwa, że nie mają absolutnie żadnego powodu by kłamać, trzy, że póki co nie ma nikogo kto by temu zaprzeczał...

Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 16:29

I wątpię, żeby był w stanie zaprzeczyć, bo rozmówcą tym był podobno Facchetti.

inter Jest Bebe
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2006, 17:28

Bart pisze:I wątpię, żeby był w stanie zaprzeczyć, bo rozmówcą tym był podobno Facchetti.
Pomijając to, że można zawsze udawać, że nic sie o tym nie wie, to żona Facchettiego mogła zaprzeczyć, jakoby kiedykolwiek byli na kolacji z Bergamo ( między innymi za to został skazany Juventus) i to by wystarczyło żeby skredytować przynajmniej jednego z nich.

krolikos33

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 21:34

nie będę się rozpisywał.... INTER to najbardziej wnerwiający zespół serie A.. złodzieje oszuści zabrali nam dwa trofea... precz z Interem...

Ti Amo Mio Grande Juve....

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 21:39

krolikos33 pisze:nie będę się rozpisywał.... INTER to najbardziej wnerwiający zespół serie A.. złodzieje oszuści zabrali nam dwa trofea...
eee a to nie jest tak, że w sezonie 2004/2005 mistrzostwa nikomu nie przyznano? :roll:

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 22:42

bartus pisze:
krolikos33 pisze:nie będę się rozpisywał.... INTER to najbardziej wnerwiający zespół serie A.. złodzieje oszuści zabrali nam dwa trofea...
eee a to nie jest tak, że w sezonie 2004/2005 mistrzostwa nikomu nie przyznano? :roll:
..no niby tak, ale jednak musisz przyznac ze tym samym odebrano je Juventusowi.

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2006, 09:47

white_wolv pisze:
bartus pisze:
..no niby tak, ale jednak musisz przyznac ze tym samym odebrano je Juventusowi.
Nie to żebym stał po stronie Interu, ale dla zwykłego szarego ludzika, nie interesującego się specjalnie Serie A sprawa wygląda tak: Inter odebrał Juve tylko jedno Scudetto, a nie dwa jak napisał kolega krolikos33. Ale oczywiście
masz rację white_wolv.

Pozdrawiam

Obrazek
candlelight

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2006, 15:49

to moze ja dorzuce swoje 3 grosze...
hm... ewidentnie wielka antypatia w kierunku Interu sie pojawila... na pewno slusznie i to nie tylko z powodu "bonusa" w postaci tytulu mistrzowskiego ( a nie mistrzostwa, bo przeciez go nie wywaczyli... :/ ), ale takze afery z sedziami i to nie w lidze wloskiej... ja jednak mimo wszystko jestem wielka antymilanistka, a szczegolnie przeciwniczka Berlusconiego... kiedy on zejdzie ze swiata, wtedy "rece sprawiedliwosci" dobiora sie do Milanu... przynajmniej mam taka nadzieje...

Zatem moj 'ranking':
1. Milan
2. Real /Chelsea <- takie sprostowanie: to nie sa druzyny pilkarskie tylko zlepek swiecacych gwiazdek -> galaktikos anglikos :D
3. Inter/ Lazio/ Roma
4. dryzyny angielskie, druzyny niemieckie
5. dryzyny francuskie

duzo tego :P

bianconeirro17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 19:24

Inter wziął się poważnie za transfery ostatnimi czasy.

-Patrick Vieira-
który co chwile zmienia klub i nie ma problemów z aklimatyzacją

-Zlatan Ibrahimovic-
któremu przeszkadza włoskie jedzenie i to psuje jego formę

-Hernan Crespo-
fantastyczny technik i rasowy killer

-i wiele innych, a zapowiadają dołożyć 80 mln euro na transfery-

Coś mi się wydaje, że w tym sezonie Inter zdobędzie trzy trofea:
-Scudetto
-Puchar Włoch
-a także LM
(chociaż mój faworyt to Man Utd, bo to ostatni sezon dla takich gwiazd jak Scholes, Giggs i inni)

Forza Juve!
Forza Nedved!
Forza Alex!

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2007, 20:38

NIGDY, ale to nigdy nie nienawidziłem żadnego klubu piłkarskiego. Poza Juventusem, wszystkich traktuje równo, a przynajmniej się staram. Afera Calciopolli się skonczyła i według mnie nie warto do niej wracać. Błagam Was czy możecie przestać sie wyżywać na kibicach Interu? Przecież to nie ich wina, że ich klub nosi na koszulkach tak naprawdę niczyje Scudetto. Co do tematu, w takiej ankiecie głosu bym nie zabrał, bowiem football ma łączyć, a nie rozdzielać.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
PawcioOo22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 20:51

Wojtt735 pisze:NIGDY, ale to nigdy nie nienawidziłem żadnego klubu piłkarskiego. Poza Juventusem, wszystkich traktuje równo, a przynajmniej się staram. Afera Calciopolli się skonczyła i według mnie nie warto do niej wracać. Błagam Was czy możecie przestać sie wyżywać na kibicach Interu? Przecież to nie ich wina, że ich klub nosi na koszulkach tak naprawdę niczyje Scudetto. Co do tematu, w takiej ankiecie głosu bym nie zabrał, bowiem football ma łączyć, a nie rozdzielać.

BraVoOo, jeśli chodzi o dobro piłki i zrzeszenia fanów wszystkich nacji w tylko z takim nastawieniem jesteśmy w stanie osiągnąć najwyższe piękno sportowe!!! Jednak... jeśli chodzi o sprawy związane z Juventusem to nie ma litości dla Interu. Zabrali Nam Naszą cząstkę serduszka!!! !!! !!!

"Futbol to nie jest sprawa życia i śmierci, to coś znacznie poważniejszego" Bill Shankly
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 14:38

Jeszcze JA:)
1)Inter<-- jak wszyscy za Nasze scudetto :evil:
2)Real Madryt<--od zawsze a nikt nie gadał, że muszą być włoskie (kurcze dalej nie rozumiem dlaczego usatono te bany za zmienianie nazw klubów bo R*E*A*L M zawsze mi ciężko przechodzi;p) a ich zawsze nie lubiłam zawsze od 1998 :evil:
3)a trzecia pozycja sie zmienia raz Milan raz Chelsea
(w kolejności zależnej od nastroju :prochno: )

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ODPOWIEDZ