Secco: Transfer Klose zależy od decyzji Trezegueta

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2006, 17:56

Było nie było pomysł jest dobry. Mocno wątpie, ze ten transfer sie uda, ale gdyby miał, to jestem za. Klose nie jest najmłodszy? A Ttrezegol, młodnieje, czy jak? Ale mimo wszystko wolałbym w Juve Huntelaraa.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 13:34

kropek pisze:hehe mysle ze serie B wcale nie jest slabsze niz bundesliga ;] sam widzisz jakie mamy problemy...
Chyba się mylisz :smile: Krytyka Klose'go polegająca na podważaniu proporcji w poziomie lig/drużyn etc. nie jest trafiona. Pokazuje to zarówno dobry występ na MŚ w trzeciej przecież drużynie tej imprezy oraz niezły występ Werderu w LM (w tym roku również, ale pamiętamy przecież jak męczyliśmy się z nimi w zeszłym roku (mistrz Tim Wiese 8) ))

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 13:55

paul636 pisze:Na pewno trudna decyzja :think: , ale ja bym wolał Klose. Myślę, że spokojnie by się w Juve sprawdził i nastrzelał sporo bramek :) Duet Del Piero-Klose byłby naprawdę ciekawy :-D
nie no każdy może mieć swoje zdanie.. więcej nic nie napiszę bo kartkę dostanę ;]

Moim zdaniem nawet nie mz co ich porównywać, Trezeguet jest moim idolem i jak odejdzie z Juve to ja juz zwątpie we wszystko co wierzę

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Emo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2006, 15:15

Gdybym miała wybierać to jednak zostawiła bym Trezeguet. Klose jakoś nie darzą sympatią, co nie zmienia faktu, że mógłby się przydać drużynie. Ogólnie wolała by jednak kogoś młodszego, jakąś rozwijającą się gwiazdeczke :wink:

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"- Augustyn z Hippony
candlelight

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2006, 15:57

eh, ja w ogole jakos nie przepadam za Francuzami w Juve... i moj wybor to Klose ( oczywiscie przemawiaja za tym takze argumenty merytoryczne ).

a tak w ogole to moim marzeniem jest, aby Juventus byl typowo wloska druzyna... z bardzo niewieloma zagraniczymi zawodnika... niech rozwija nam sie szkolka Juve :)

ODPOWIEDZ