Secco: Transfer Klose zależy od decyzji Trezegueta

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:00

Dyrektor sportowy Juventusu Turyn – Alessio Secco swoją wypowiedzią dał jasno do zrozumienia, że to, czy Stara Dama zdecyduje się na sprowadzenie Miroslava Klose zależy od Davida Trezegueta. Jeśli Francuz postanowi pozostać w Turynie, wówczas prawdopodobnie do transferu nie dojdzie.

"Klose jest silnym zawodnikiem. To, czy zdecydujemy się na jego transfer zależy jednak od Trezegueta. Jeśli David zdecyduje się odejść, wówczas będziemy potrzebowali jego następcy. Napastnik reprezentacji Niemiec ma wszystko, co jest potrzebne do bycia świetnym piłkarzem: strzela wiele goli, posiada potencjał i doświadczenie na arenie międzynarodowej." – stwierdził.

Zatem jeszcze niewiadomo, czy napastnik Werderu Brema latem trafi do Turynu. Już teraz wiadomo, że transfer Niemca będzie równoznaczny z odejściem Davida Trezeguet, a Francuz jeszcze nie podjął decyzji na temat swojej przyszłości.

źródło

ja osobiscie wole Trezeguet !! A co wy o tym sadzicie??

Obrazek
Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:06

Treze to swoj facet, a kto lubi Klose i chcialby zeby ten zawodnik zalozyl koszulke Bianconerich

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:11

Chyba każdy bez 2 zdań woli Treze...ten towar jest już poprostu sprawdzony, nie ma się co rozpisywać. Wszystko zależy od Davida, wierzę, że zostanie.

Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:13

Tata pisze:Treze to swoj facet, a kto lubi Klose i chcialby zeby ten zawodnik zalozyl koszulke Bianconerich
Ja go lubie i chciałbym żeby założył koszulkę Bianconerich. Coś Ci się nie podoba? Może to, że jest niemcem? Powiedz mi czym Klose ustępuje Treze oczywiście nie ujmując niczego Davidowi?! żal...

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:38

To jest ostatni dzwonek żeby na Trezeguecie zarobić. A jeśli na następce szykowany jest taki piłkarz jak Klose to jestem spokojny. Że David jest sprawdzony to fakt, ale już pomijając osobiste, raczej średnio pozytwne nastawienie do tego piłkarza, on z Klose'm są piłkarzami na podobnym poziomie, Miroslav wydaje się być bardziej kreatywny, Treze taki lisek pola karnego. Tak więc z pragmatycznego punktu widzenia nie wyszlibyśmy na tym źle, choć oczywsitym jest, że wśród polskich fanów Klose jako osoba symaptii nie zdobędzie.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 16:55

Tata pisze:Treze to swoj facet, a kto lubi Klose i chcialby zeby ten zawodnik zalozyl koszulke Bianconerich

Ja osobiscie marze o tym zeby Miro przybyl do Juve . Jesli masz do niego jakas uraze to napewno nie na tle pilkarskim . Miro jest mlodszy zwrotniejszy i szybszy od Treze . Wiem ze moja wypowiedz moze spotkac sie z krytyka innych fanow Juve ale ja osobiscie preferuje Miroslava , choc najlepiej by bylo gdyby Miro doszedl do nas niezaleznie od decyzji Treze .

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 17:32

Jesli Treze nie rozstrzela się w tym roku, to powinien zmienić klimat... tak będzie dla nas i dla Niego lepiej! Francuz jest bramkostrzelny, ale wymagac od niego 10 bramek na sezon to za malo. Taki typ snajpera powinien zaliczac ok 20-25 bramek na sezon! Z drugiej strony, analizujac kariere Davida to ten rok będzie słaby, ale za to w przyszły będzie duzo lepiej :D Nie mozna zapominać także o tym, ze Treze jest bardzo podatny na kontuzję

Szczerze, mi to jest obojętne kto będzie grał w biało-czarnej koszulce... Liczą się tylko bramki, ambicja i zaangazowanie w grę!

Forza JUVE
JUVE per Sempre!

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
jasiekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 17:55

ja nie lubie Klosego i nie chce zeby przychodzil a uz napewno nie kosztem trezegute. Trezeguet to napastnik kompletny jemu nic nie brakuje

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 18:30

Żal mi pana wyżej...

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 18:47

mi tez zal jasiekm co z tego ze go nie lubisz ?? ja wiele rzeczy nie lubie ale dla mnie bardziej sie liczy kto bedzie bardziej przydatny dla Juve i Miro i Trezegol sa na podobnym poziomie fakt ze Miro jest nieco mlodszy i zwrotniejszy ale wazne kto bedzie wiecej bramek mogl strzelic

jasiekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 19:00

stara_dama pisze:Żal mi pana wyżej...
tobie tlko wszystkiego zal ale wcale sie nie dziwe bo mi ciebie tez jest zal. A co do tego ze Klose jest bardziej zwrotniejszy i mlodszy,mysle ze tak ine jest i sadze ze nie poradzil by sobie klose w lidze wloskiej,bardziej go widze w hiszpani. A trezeguet sie sprawdza caly czas i mam nadzieje ze zostanie u nas na dluzej

paul636

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 19:01

Na pewno trudna decyzja :think: , ale ja bym wolał Klose. Myślę, że spokojnie by się w Juve sprawdził i nastrzelał sporo bramek :) Duet Del Piero-Klose byłby naprawdę ciekawy :-D

LA LEGGENDA DEL CALCIO SIAMO NOI !
lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 19:11

David jest zdecydowanie lepszy, a poza tym Klose nie lubie bardziej niż Kaki

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 19:17

Od początku jestem na NIE dla pana Mirka. Być może dlatego, że jestem przywiązany do Trezeguet albo być może dlatego żę uważam że Klose potrafi tylko grać głową, a nogi ma tylko dla podpórki ma... No ale cóż i zarząd może mieć różne plany i David może chcieć spróbować swoich sił w innych ligach. Mam jednak nadzieje że tak nie będzie i wciąż będzeimy mogli oglądać Trezegola w biało-czarnej koszulce :pray:
SZAGI pisze:Ale polski akcent w Juve kusi...
Ja dziekuje za taki "polski" akcent.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, 20:05 przez Gooray, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2006, 19:18

Ja nie powiedziałem że wole Klose kosztem Treze. Oczywistym jest fakt że chciałbym aby został David bo on jest już ograny we włoszech. Ja tylko podkreślam, że nie mam nic do Klose i cieszył bym sie gdyby do nas trafił aczkolwiek niekoniecznie kosztem Davida.

ODPOWIEDZ