"Dark Side" - kompilacja zadedykowana Alessio i Ri
- M.
- Juventino
Według mnie trochę nie na miejscu jest porównywanie łez Cristiano Ronaldo po przegranym finale ME do innych tragedii. Porażka jest nieodłączonym elementem gry, a ciężkie kontuzje czy śmierć na boisku nie (choć z tymi kontuzjami można by się spierać). Poza tym wszystko mi się podobało.
Mylisz się, zrobić można dużo więcej.-Lucas- pisze:a kondolencje i charakterystyczne [*] sa pewnego rodzaju podziekowaniem bo tyle mozemy tylko zrobic!
:roll:
- Bukol87
- Juventino
Diego pisze:Według mnie trochę nie na miejscu jest porównywanie łez Cristiano Ronaldo po przegranym finale ME do innych tragedii.
Wydaje mi sie ze te lzy byly wynikiem smierci jego ojca.
Pozdrawiam
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- M.
- Juventino
Wydaje mi się, że nie. Ale nawet jeśli miałbyś rację, to ten fragment i tak nie pasowałby do reszty.bukol87 pisze:Wydaje mi sie ze te lzy byly wynikiem smierci jego ojca.
Jesteś katolikiem?-Lucas- pisze:W takim razie słucham co miałeś na mysli?
:roll:
- -Lucas-
- Juventino
Tak jestem katolikiem.Diego pisze:Jesteś katolikiem?-Lucas- pisze:W takim razie słucham co miałeś na mysli?
Domysliłem sie ze chodziło Ci o modlitwe ale nie zdecydowałem sie na napisanie tego. Uwazam, że to jest idywidualna sprawa kazdego człowieka.
bukol87
Cóż kazdy inaczej na to patrzy, biorac pod uwage fakt iz forum JP odwiedza duzo ludzi a nie mam zielonego pojecia o ich wierze wiec wolałem modlitwe zostawic dla siebie.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2006, 21:33 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bukol87
- Juventino
-Lucas- pisze: Tak jestem katolikiem.
Domysliłem sie ze chodziło Ci o modlitwe ale nie zdecydowałem sie na napisanie tego. Uwazam, że to jest idywidualna sprawa kazdego człowieka.
Sorki ze wcinam sie do Waszej rozmowy. Kiedys ktos madry powiedzial ze jesli wierzysz w Boga to nie mozesz nigdy pisac, ze jest to kwestia osobista[a trzeba przyznac ze stwierdzenia takie sa bardzo popularne wspolczesnie]. Taka mala dygresyjka mi sie nasunela i chcialem sie nia podzielic :-D
wlasnie dlatego napisalem ze mi sie wydaje:DTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Nie, na Euro płakał po porażce, gdy zmarł mu ojciec gral wtedy mecz w barwach ManUtd. i się o tym dowiedział, oczywiście też płakał. Ktoś użył tego fragmentu kiedyś w kompilacji i tak napisał.
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2006, 14:09 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Swider10
- Juventino
Ogólnie komplikacja bardzo fajna swietnie dobrana muzyka i duzo (niestety) tragicznych chwil, trzeba przyznac ze jej tworca musial sie napracowac, szkoda tylko ze tak malo materialu jest z "uroczystosci" pozegnania naszych dwoch juniorów, ale napewno o nich nie zapomnimy.
PS. ma ktos jakies fragmenty z pogrzebu czy jakies inne pozegnalne chwile naszych dwoch zawodników ?
PS. ma ktos jakies fragmenty z pogrzebu czy jakies inne pozegnalne chwile naszych dwoch zawodników ?
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Discordia
- Juventino
Kompilacja bardzo dobra
W tle jedna z moich ulubionych piosenek- "Who wants to live forever". Świetnie pasowała do treści kompilki.
I napis "God we ask why" świetnie odzwierciedlał to, co czuł każdy Juventino po śmierci Alessio i Riccardo...
W skrócie: kompilacja fajna, ale oby była to ostatnia o takiej tematyce...

I napis "God we ask why" świetnie odzwierciedlał to, co czuł każdy Juventino po śmierci Alessio i Riccardo...
W skrócie: kompilacja fajna, ale oby była to ostatnia o takiej tematyce...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie, na Euro płakał po porażce, gdy zmarł mu ojciec gral wtedy mecz w barwach ManUtd. i się o tym dowiedział, oczywiście też płakał. Ktoś użył tego fragmentu kiedyś w kompilacji i tak napisał.Diego pisze:Wydaje mi się, że nie. Ale nawet jeśli miałbyś rację, to ten fragment i tak nie pasowałby do reszty.bukol87 pisze:Wydaje mi sie ze te lzy byly wynikiem smierci jego ojca.Jesteś katolikiem?-Lucas- pisze:W takim razie słucham co miałeś na mysli?

- 16Maciek
- Juventino
Nie wiem co powiedzieć.. Zatkało mnie
Heh jak łatwo stracić coś co było całym życiem
Co do kompilacji. Moim zdaniem bardzo fajny pomysł. Podobała mi się, choć nie które momenty bym wykluczył ponieważ tak jak już ktoś powiedział łzy C. Ronaldo po przegranym meczu nie można porównywać do śmierci. Usprawiedliwieniem dla Ciebie jest to że napewno bardzo trudno było znaleść materiały do tej kompilacji.
Co do kompilacji. Moim zdaniem bardzo fajny pomysł. Podobała mi się, choć nie które momenty bym wykluczył ponieważ tak jak już ktoś powiedział łzy C. Ronaldo po przegranym meczu nie można porównywać do śmierci. Usprawiedliwieniem dla Ciebie jest to że napewno bardzo trudno było znaleść materiały do tej kompilacji.
- Trezeguet-17
- Juventino
Brawo Bukol kompilacja mi się bardzo podobała jest bardzo piękna i wzruszająca moja ocena to 6/6 ale ja na tym się nie znam
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Gdy ja oglądałem ten film to skojarzyłem to raczej ze łzami w meczu z Holandią na ostatnim mundialu, po tym jak doznał kontuzji i nie mógł grać. Być może to był urywek z innego meczu, ale efekt dla oglądającego (czyli dla mnie) był taki jakby to był właśnie ten z Niemiec.Diego pisze:Według mnie trochę nie na miejscu jest porównywanie łez Cristiano Ronaldo po przegranym finale ME do innych tragedii. Porażka jest nieodłączonym elementem gry, a ciężkie kontuzje czy śmierć na boisku nie (choć z tymi kontuzjami można by się spierać). Poza tym wszystko mi się podobało.
Kompilacja bardzo fajna. Miejscami przechodził dreszczyk żalu. Fajnie dobrane materiały sprawiły, że oglądanie kompilacji wcale nie było monotonne czy dłużące się. Pozdrawiam.
- Pilekww
- Juventino
Musze powiedziec ze kompilacja bardzo mi sie podobała. Fantastyczna muzyka, która świetnie skomponowała sie z fragmentami! No i pomysł, który daje do myślenia o tej drugiej stronie footballu! Niestety ona istanieje ale nich sie pojawia jak najrzadziej!
Bukol wielkie brava dla Ciebie

Bukol wielkie brava dla Ciebie

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi