Oficjalny kalendarz Juventus 2007
- wloski
- Juventino
RuTeK pisze:a gdzie reszta miesięcy ?
Prawa autorskie! On pokazał tylko wersję demo kalendarza 8)Lukasz_JUVE pisze:Kalendarz fajny, tylko zmien te czcionke!!!!!!!!!
ps a gdzie reszta miesiecy??
ps2 jesli pozwolisz, to sobie ten kalendarz wydrokuje

A tak na serio, bardzo fajny pomysł i sobie może tez nad takim kalendarzykiem pomyśle, sam sobie zrobię i dam do wydrukowania, ale na jakimś fajny papierze. Se na nowy rok troszkę prezentów po sprawiam hehe, tu szaliczek, tu kalendarzyk.
A chciałem jeszcze zapytać jaka jest cena kalendarza z pierwszych postów?
- piotrek147
- Juventino
Przecież napisałem, że kalendarza jeszcze nie wykonałem do końca. Jak zrobię resztę miesięcy to oczywiście wrzuce.Lukasz_JUVE pisze:a gdzie reszta miesiecy??
A czemu miałbym nie pozwolić? Przecież po to wrzuciłem tutaj ten kalendarz żeby każdy mógł sobie wydrukować.Lukasz_JUVE pisze:ps2 jesli pozwolisz, to sobie ten kalendarz wydrokuje
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- EjsI
- Juventino
Pytania:

Praca Piotrka mi się nie podoba. Oczywiście doceniam chęci i zapał, ale jak dla mnie wszystko jest mało przejrzyste. Bardzo spodobało mi się rozwiązanie DamKam'a - na niektóre kalendarze trójdzielne są za grosze, do tego - jeśli nie posiadamy drukarki - drukujemy zdjęcie za nie więcej niż 5zł i zyskujemy co najmniej 5 zł niż w przypadku kalendarza robionego na zamówienie.
Odpowiedź:Lukasz_JUVE pisze:ps a gdzie reszta miesiecy??
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Skoro "jeszcze" nie wykonał, to chyba ma zamiar wykonać kolejne? Czyli odpowiadając na Wasze pytania "gdzie?" - w fazie produkcjipiotrek147 pisze: Kalendarz wykonałem w Photoshopie, to znaczy jeszcze nie do końca wykonałem, doszedłem do sierpnia.

Praca Piotrka mi się nie podoba. Oczywiście doceniam chęci i zapał, ale jak dla mnie wszystko jest mało przejrzyste. Bardzo spodobało mi się rozwiązanie DamKam'a - na niektóre kalendarze trójdzielne są za grosze, do tego - jeśli nie posiadamy drukarki - drukujemy zdjęcie za nie więcej niż 5zł i zyskujemy co najmniej 5 zł niż w przypadku kalendarza robionego na zamówienie.