Serie B (17): Bologna 0-1 JUVENTUS
- Piotrekk
- Juventino
Cris,nierozumiem Ciebie,zacytuj mi zdanie w którym niby to ja ubolewam i płacze że Zalayeta zdobył gola,że sędzia był niesprawiedliwy i ze z tego powodu jest mi bardzo przykro,można sobie podyskutować ale jeśli coś wymyślasz to nie ma raczej sensu,a ten tekst że może pomyśle że Juve znowu kupuje mecze to już mnie dobił maksymalnie,podkreślam ZNOWU,to Ty uważasz w takim razie że kupowali?? Bo o moim zdaniu na ten temat raczej nie masz pojęcia.
Juve fan
- mnowo
- Qualità Juventino
Jako że nie wypowiadałem się jeszcze, a mam prawo i chciałbym to, rzeknę, że moim zdaniem: ręki ewidentnie nie było, a piłka przekroczyła linię bramkową, choć niekoniecznie całym obwodem. Dziękuję.
Zgadzam się, że Zalayeta kopnął "famfastycznie", przynajmniej Włosi nie narzekają na to, że futbol jest nudny :roll:
Zgadzam się, że Zalayeta kopnął "famfastycznie", przynajmniej Włosi nie narzekają na to, że futbol jest nudny :roll:
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli nie przekroczyła jej całym obwodem, to tak jakby w ogóle jej nie przekroczyła.mnowomiejsky pisze:piłka przekroczyła linię bramkową, choć niekoniecznie całym obwodem
No i prawie Ci się udałomnowomiejsky pisze:Chciałem odpowiedzieć dyplomatycznie![]()
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2006, 11:24 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Chciałem odpowiedzieć dyplomatycznieDamianinho pisze:Jeżeli nie przekroczyła jej całym obwodem, to tak jakby w ogóle jej nie przekroczyła.mnowomiejsky pisze:piłka przekroczyła linię bramkową, choć niekoniecznie całym obwodem
- J1897
- Juventino
ja pierdziu, o co Wy się ludzie kłócicie? o to czy sędzia był niesprawiedliwy i podarował nam zwycięstwo w postaci nie podyktowania karnego dla Bologny i naszej bramki widmo? kogo to obchodzi? o tym niech dyskutują kibice Bologny, Napoli i Genoi, bo to My po tym meczu jesteśmy na pozycji lidera i tylko to się liczy.
- Pilekww
- Juventino
No pieknie znowu wygrana, choć nie mogłem nawet sledzić meczu to bardzo się ciesze. Boglogna w tym roku jest dobrą drużyną i zwycięstwo z nią to uzasadnioina radośc!
Co do gola Zalayety to tak. Szczerze i objektywnie! Przyja piłke ręką, nie była to ewidentna ręka, prawie bark ale sędzia spokojnie mógł ja zagwizdać. A jesli chodzi o gola to był prawidłowy, nie spostrzegłem tego po fragmencie ale Martin dał link to pewnego zdjęcia w komentarzu! Tam dokładnie widać ze gol powinien zosać usnany!
W związku z sędzią to tak, miał szczęście w decyzji bo nie było tego tak dokładnie widać, no ale była to prawidłowa bramka bo jakby nie to znowu by dadali....ble!
FORZA JUVE!
Co do gola Zalayety to tak. Szczerze i objektywnie! Przyja piłke ręką, nie była to ewidentna ręka, prawie bark ale sędzia spokojnie mógł ja zagwizdać. A jesli chodzi o gola to był prawidłowy, nie spostrzegłem tego po fragmencie ale Martin dał link to pewnego zdjęcia w komentarzu! Tam dokładnie widać ze gol powinien zosać usnany!
W związku z sędzią to tak, miał szczęście w decyzji bo nie było tego tak dokładnie widać, no ale była to prawidłowa bramka bo jakby nie to znowu by dadali....ble!
FORZA JUVE!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- m a r z y c i e l_87
- Juventino
No sędzia troszke pomógł jeśli chodzi o faul Gigiego w polu karnym... :oops: a co do bramki to moim skromnym zdaniem była i tyle =Z