Materiały do kompilacji-->TUTAJ WSZYSTKO:PROSBY,REQUESTY
- VIT
- Juventino
Mam ciekawy pomysł na podsumowanie mijającego (niezbyt udanego dla nas) roku, ale potrzebuje waszej pomocy.
Chciałym materały dotyczące zawodników którzy odeszli od nas w lecie (chodzi o nie udane zagrania, czerwone kartki, itp.) zobecnych klubów i filmik Thurama jak siedzi na ławie.
Z góry dziękuje i mam nadzieje, że z waszą pomocą zaprezentuje ową kompilacje w Nowy Rok.
Chciałym materały dotyczące zawodników którzy odeszli od nas w lecie (chodzi o nie udane zagrania, czerwone kartki, itp.) zobecnych klubów i filmik Thurama jak siedzi na ławie.
Z góry dziękuje i mam nadzieje, że z waszą pomocą zaprezentuje ową kompilacje w Nowy Rok.
- Tom_my
- Juventino
może mój post nie będzie na temat, ale moim zdaniem pomysł na taką kompilację jest głupi, bo zapewne nie będzie to podsumowanie, tylko rodzaj zemsty na graczach którzy opuścili Juventus. takie ukazywanie naszych byłych zawodników w jak najgorszym świetle będzie również troche niesprawiedliwe, bo nie wszyscy radzą sobie tak fatalne jak większość zapewne by chciała, a Cannavaro choćby, dostał przecież Złotą Piłkę (czy na nią zasłużył to już inny temat...). Może lepiej o nich po prostu zapomnieć?
- piotrek147
- Juventino
Podobnie jak Tom_my twierdzę, że robienie tego typu kompilacji jest bez sensu, ale jak chcesz. Żeby nie było OT. Spróbuj popytać się o te materiały na polskich stronach kibiców Realu, Barcelony.
P.S.: Później sam coś poszukam, jak znajdę zeedytuję posta.
Thuram na ławce
Kiks Cannavaro ok. 40 sekundy (dalej nie oglądałem)
Prezentacja Cannavaro (może Ci się przyda)
Wywiad z Zambrottą
Poradnik ściągania z Youtube, pisany przeze mnie
P.S.: Później sam coś poszukam, jak znajdę zeedytuję posta.
Thuram na ławce
Kiks Cannavaro ok. 40 sekundy (dalej nie oglądałem)
Prezentacja Cannavaro (może Ci się przyda)
Wywiad z Zambrottą
Poradnik ściągania z Youtube, pisany przeze mnie
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis