Wasze ulubione kluby przed Juve
- Juventino_91
- Juventino
Ja przed Juve miałem Barcelone. No polskich klubow nie licze bo kibicowalem kazdemu kto wygral mistrzostwo az zatrzymalem sie na Wisle i powiedzmy ze im kibicuje :twisted: ale to nie to samo co milosc do JUVE
czy w Serie A czy w Serie B i tak na wieki kocham JUVE
- pucik1991
- Juventino
Od 6 roku życia kibicuje JUVE przedtem kibicowałem Manchesterowi ale jak mi rodzice mówili lubiłem ich tylko dlatego że mieli fajną nazwę ,,Czerwone diabły,, ale gdy oglądałem mecz Juventus - Manchester moim idolem stał się Edgar Davids i tak pokochałem Juve.
JUVE na zawsze i na wieczność
- Emo
- Juventino
Od kiedy pamiętam zawsze liczyło się tylko Juve. Nie zaprzeczę, że mam kilka sympatii wśród innych klubów. Lubię m.in. Lyon, Valencia, Borussia. Nigdy jednak nie były one ponad Juventus.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"- Augustyn z Hippony
- candlelight
- Juventino
Przed Juventusem byla tylko kreskowka "Kapitan Jastrzab" ( czy jakos tak ):P, ale to bylo juz daaaaawno temu 
I w przeciwienstwie do wielu malo klubow darze w ogole jakakolwiek sympatia, co nie zmienia faktu, ze uwielbiam pilke

I w przeciwienstwie do wielu malo klubow darze w ogole jakakolwiek sympatia, co nie zmienia faktu, ze uwielbiam pilke

- tomajkks
- Juventino
Dla mnie liczy się Lech Poznań. Kibicuje Lechowi od dzieciństwa czyli o wiele dłużej niż Juventusovi. Ale Juventus najbardziej lubie z europejskich ekip, pozatym jeszcze obserwuje Olympic Lyon, Barcelone oraz Renns.
- centuno
- Juventino
ja pamietam jak za mlodych lat gralem w fife 98 i jakos zawsze ciagnelo mnie do serieA i do reprezentacji Italii. I tak patrzylem na te nazwy druzyn i Juventus byl poprostu taki wystrzalowy i te stroje mi sie podobaly
zawsze gralem Juventusem
moja pierwsza i jedyna druzyna
na zawsze.

I CAMPIONI SIAMO NOI---FORZA JUVE
- alex_KiNiO
- Juventino
JUVE było pierwszym klubem, któty pokochałem i tak jest do dziś. JUVE to moja jedyna piłkarska ,,prawdziwa'' miłość.
Prawda jest taka, że to dzięki mojej mamie wogóle dowiedziałem się że jest taki klub jak JUVE- miałem wtedy jakoś chyba 8 lat.
Chciałem mieć koszulkie Rivaldo, wtedy grał w Barcelonie, ale moja mama stwierdziła, że ta koszulka jest brzydka i wcisnęła mi koszulkę ALEXA. Dziś mam tą koszulkę i zawszę gdy na nią spojrzę to łezka sięw oku kręci...GRAZIE MAMA!!!!
Prawda jest taka, że to dzięki mojej mamie wogóle dowiedziałem się że jest taki klub jak JUVE- miałem wtedy jakoś chyba 8 lat.
Chciałem mieć koszulkie Rivaldo, wtedy grał w Barcelonie, ale moja mama stwierdziła, że ta koszulka jest brzydka i wcisnęła mi koszulkę ALEXA. Dziś mam tą koszulkę i zawszę gdy na nią spojrzę to łezka sięw oku kręci...GRAZIE MAMA!!!!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oczywiście na początku kibicowałem Realowi Madryt
Gwiazdy, Santiago Bernabeu i presja ze strony rówieśników - wszyscy ich lubili. Ale z czasem zacząłem kształtowac swoje poglądy na temat footballu i poznałem Juve. Pokochałem ich i tak do tej pory... :-D
A poza Juve kibicuje również Celticowi Glasgow, Liverpoolowi i Porto
Ale to nie to samo co Bianconeri 

A poza Juve kibicuje również Celticowi Glasgow, Liverpoolowi i Porto

- Buffi-luki
- Juventino
Oczywiście na 1 szym miejscy jest zdecydowanie JUVE. Poza tym lubie Man Utd i Celtic
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!