Szaliki Juventusu
- fan_of_juve
- Juventino
eh trudno mysllem ze moze troche wczesniej no ale cóż szliczek (mam nadzieje ) bedzie cudowny
to sie opłaca poczekac:P
to sie opłaca poczekac:P

- Cyrklus
- Juventino
No i bardzo się cieszęTrunxik pisze:napisalem maila czy szaliki beda w pierwszej polowie stycznia... dostalem odpowiedz: NAPEWNO TAK... wiec do 15 mam nadzieje ze bede je mial

Marcello Lippi ritornare!
- Trunxik
- Juventino
nie nie mowili
Jeszcze Jedna opcja !!
Achim zrezygnowal z szalika (?!). nie mam pojecia dlaczego bo ma juz kase wplacona no ale coz nie moja sprawa... tak wiec ja nie bede sie bawil w odsylanie kasy bo szkoda mi kasy na przelew, bo komu sie odwidzialo... dlatego:
JEST JEDEN SZALIK DO WZIECIA ! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ! KTO GO WEZMIE BEDZIE MUSIAL ZAPLACIC ACHIMOWI 17 ZL ! -ODWOLANE ! BIERZE GO LBALIN
Jeszcze Jedna opcja !!
Achim zrezygnowal z szalika (?!). nie mam pojecia dlaczego bo ma juz kase wplacona no ale coz nie moja sprawa... tak wiec ja nie bede sie bawil w odsylanie kasy bo szkoda mi kasy na przelew, bo komu sie odwidzialo... dlatego:
JEST JEDEN SZALIK DO WZIECIA ! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ! KTO GO WEZMIE BEDZIE MUSIAL ZAPLACIC ACHIMOWI 17 ZL ! -ODWOLANE ! BIERZE GO LBALIN

- Cyrklus
- Juventino
Powyższe domysły nie są prawdą a jedynie przypuszczeniem, które nie ma prawa bytu. Niemniej jednak chciałbym zauważyć iż powyższy osobnik do dziś nie uregulował swojego wkładu w szalik, co ma oznaczać, że jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i dostanie udzisza.
Marcello Lippi ritornare!
- Trunxik
- Juventino
dementuje plotke... wszedl pod stolik co traktuje jako zaliczkeRafaelo pisze:a ja słyszałem ze cyrklus nie zapłacił i na krzywy ryj idzie
pod tym stolikeim wycieral podloge... zeby nie bylo zboczylasy !!

- Trunxik
- Juventino
dodaje nowy post zeby odswiezyc temat.
No wiec dostalem projekt. I jak na dzien dzisiejszy wyglada on kiepsko.
Oto On:

Oto co napisalem prodeucentowi zeby zmienil:
1. Herb Juventusu podesle inny... ten bardziej rysunkowy ktory byl wykorzystywany do projektu min przez Ultras'a na forum
2. no nie ma opcji zeby nie bylo widac E Bianconera bo to jeden z glownych elementow a na co nam sam napis TORINO
3. zeby obwodki byly na calej panoramie a nie tylko na polowie.
Ewentualne zmiany jakie zrobie w projekcie:
1. Torino E bedzie czarnego koloru, BIANCONERA - bialego... bedzie nawet do hasla pasowalo
NIE PISZCIE ZE JEST DO DUPY ITD BO TO WIEM !
choc myslalem ze bedzie gorzej. jak dostane poprawke to na pewno pokaze ;]
No wiec dostalem projekt. I jak na dzien dzisiejszy wyglada on kiepsko.
Oto On:

Oto co napisalem prodeucentowi zeby zmienil:
1. Herb Juventusu podesle inny... ten bardziej rysunkowy ktory byl wykorzystywany do projektu min przez Ultras'a na forum
2. no nie ma opcji zeby nie bylo widac E Bianconera bo to jeden z glownych elementow a na co nam sam napis TORINO
3. zeby obwodki byly na calej panoramie a nie tylko na polowie.
Ewentualne zmiany jakie zrobie w projekcie:
1. Torino E bedzie czarnego koloru, BIANCONERA - bialego... bedzie nawet do hasla pasowalo

NIE PISZCIE ZE JEST DO DUPY ITD BO TO WIEM !
choc myslalem ze bedzie gorzej. jak dostane poprawke to na pewno pokaze ;]

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wlaściwie to się z Tobą zgadzam, herb jest do niczego kompletnie, calkowicie zmienić. No o tym, że nie ma napisu BIANCONERO to nie trzeba mówić
Bez tego szalik jest do niczego. Obwódki jak słusznie zauważyłeś, powinny być wszędzie, ladnie to wygląda, panorama tez jest solidna. Logo wyszło tragicznie, to polączenie starego herbu z nowym i ogolnie jest poprostu złe, w ogóle tu nie pasuje.
Niech szybko wprowadzają korekty 8)
Niech szybko wprowadzają korekty 8)